Zeer vriendelijke hulp, zowel aan de telefoon als in de winkel. Denken met je mee.
Beste Jose, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. We vinden zelf ook dat we ons onderscheiden op het gebied van service, dus extra fijn als we dat terughoren. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Leveren snel wat ze beloven te leveren: heerlijk zittende schoenen.
Beste Marike, Bedankt voor de mooie woorden en prachtige 10, zijn we erg blij mee. Kan het zijn dat u de Accessoires/Onderhoud sectie op onze site (https://www.zwartjes.nl/accessoires/onderhoud/) gemist heeft? We hebben zelfs in eigen productie onderhoudsmiddelen laten maken, met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Advies daarbij geven we ook graag! Laat maar weten als we kunnen helpen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Mooie winkel met mooie schoenen, echter geen retourservice dus hoge retour kosten.
Beste Joyce, Wat jammer dat de retourkosten dan toch een doorn in het oog waren. We zijn geen grote speler in de markt en we delen zo de pijn van een retour een beetje. De verpakkings- en verzendkosten op de heenweg nemen wij voor onze rekening. Terugbrengen mag natuurlijk ook altijd. Hopelijk toch tot een volgende keer. We staan ook altijd klaar voor advies, bij twijfel over een maat of model. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Het kaartje bij mijn levering, dat mijn schoenen al waren ingespoten vond ik heel attent. Ook dat er een retourformulier bij zat, gaf mij een geruststelling en vertrouwen
Beste Silvia, Bedankt voor de mooie woorden, daar zijn we erg blij mee. Vertrouwen wekken via een website is lastig, blij dat dat toch goed gelukt is. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Zeer vlotte afhandeling
Bedankt voor de fijne recensie, daar zijn we erg blij mee. Heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Mooie zaak met uitgebreid assortiment in het hogere segment. Alleen maar kwaliteit daar, ook van de medewerkers. Laatste keer noodgedwongen online besteld (eigenlijk helemaal niet leuk), bestelling werd snel geleverd.
Beste Floor, We zijn dus niet de enigen die enorm blij zijn dat de winkels weer open mogen! Heel graag tot ziens weer en bedankt voor de mooie woorden en de 10. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Overzichtelijke site met nuttig pasvormadvies en goede impressiefoto’s. De geleverde schoenen hadden al spray behandeling van Zwartjes gehad, dus waren direct draagbaar.
Beste René, Bedankt voor de fijne woorden. Klinkt als een mooie ervaring, van site tot aantrekken. Daar zijn we erg blij mee. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snelle levering en vriendelijke medewerkers!
Beste Irene, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel! Heel graag tot een volgende keer dan weer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Na mijn online bestelling ben ik erg prettig geholpen met mijn vragen en ook het afhalen bij de winkel was heel goed georganiseerd.
Beste Pat, Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10. Het is allemaal even behelpen, met click en collect. Dus we zijn extra blij als we ook op die manier mensen goed kunnen helpen. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ben ooit jaren geleden toevalligerwijs 1 keer in de prachtige winkel geweest op het Gelderlandplein En zag wat een mooie collectie ze daar hadden. En is vanaf die tijd in mijn hoofd blijven hangen, omdat ik niet in de buurt woon, kijk ik regelmatig op de site van Zwartjes, ik draag graag Nalini en Brunate, die durf je blindelings te bestellen, altijd goed! Dan heb ik me mooie schoenen met 2 dagen thuis ;-))) Janny
Beste Janny, Wat een prachtige woorden en bedankt voor de 10! Bedankt, we zijn heel blij dat we in uw hoofd mogen blijven hangen. Graag tot ziens in de webshop, of wie weet, weer eens in de winkel als dat zo uitkomt. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Door zo’n ervaring kom je voor een volgende aankoop terug
Bedankt voor de mooie review. Precies wat u zegt, we hopen vooral op uw vertrouwen en om u terug te zien in winkel of webshop. Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snelle en prima levering. Goed verpakt met attentie erbij. Fijne sneakers van DL Sport.
Beste Marlies, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10. Nog heel veel plezier van de DL Sport sneakers, dat gaat vast lukken! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online schoenen bestellen zou ik normaal gesproken nooit doen, ook niet in een lockdown. Maar na telefonisch overleg durfde ik het nu wel aan. De volgende dag de gewenste schoenen al in huis. Perfect!
Beste Conny, Wat fijn dat de ervaring zo goed verliep. We zien ook liever iedereen persoonlijk in de winkel, maar zijn maar wat blij met de mogelijkheid om via de telefoon en webshop te helpen. Bedankt voor de review! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Na telefonisch contact mijn bestelling gedaan. Goed advies gekregen en blij met mn aankoop
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat we konden adviseren op afstand, hopelijk tot ziens in winkel of webshop. Misschien dat we de verwachting nog eens kunnen overtreffen. Veel plezier in de tussentijd van uw laarzen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ik ben blij dat Zwartjes mijn favoriete merken verkoopt, met name perrti palmroth en Peter kaiser. Het aanbod van deze merken mag nog wat groter.
Beste Lucie, Wat fijn dat we aansluiting vinden met onze merkencollectie! We gaan kijken in de inkoop voor meer Peter Kaiser laarzen, die zijn ook erg tijdloos en mooi. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede ervaring, nette en duidelijke communicatie. De schoenen werden snel geleverd en ik ben er erg blij mee. Ga zo door!
Beste Saskia, Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10 als eindoordeel. We gaan graag zo door, dus graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online order geplaatst. Volgende dag gebeurd voor de maat van de bijpassende riem zodat deze op maat gemaakt kon worden. Erg fijne service. Daarnaast op aanvraag ook de juiste verzorging spullen bijgeleverd gekregen.
Beste Maarten, Bedankt voor de mooie woorden en de 10 zijn we zeker erg blij mee. Veel plezier van de aankopen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snel. Persoonlijk. Ondanks de maatregelen, kon ik mijn uitgekozen schoenen gemakkelijk ophalen in de Utrdchtsestraat. Ze zagen er nog mooier uit dan op de website en lopen heerlijk.
Bedankt Carolina, voor de review en de prachtige 10 als eindoordeel. Daar zijn we heel blij mee. En dat de schoenen dan nog mooier zijn dan op de site, dat is toch echt een kers op de taart. Veel plezier ervan, dat komt vast goed. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Na (prima) telefonisch te woord te staan geweest binnen no time het product binnen. Goed en mooi verpakt. Duidelijk zorg aan besteed. Een feest om het binnen te krijgen
Beste Piet, Bedankt voor de fijne review, dat horen we heel graag en de 10 maakt het helemaal mooi af. Paraboot verdwijnt inderdaad uit onze collectie. We hebben een nieuwsbrief, u kunt zich via de site daarop abonneren, onderaan de pagina staat een link. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Bij het betalen via de website kreeg ik een foutmelding. Ik ontving geen bevestiging van mijn bestelling terwijl het bedrag wel was afgeschreven. Een dag later ontving ik netjes een mail dat er problemen waren met de website maar dat de order goed is aangekomen. 3 dagen later ontving ik de bestelling heel verzorgd ingepakt.
Beste Luc, Ja, we zaten met de handen in het haar vorige week, met een error in de webshop. Daarom zijn we extra blij met uw positieve review en zelfs een 10, want dan hebben we het toch naar behoren weten op te lossen. Gelukkig is de site weer terug naar normaal, dus een eventuele volgende keer gaat het nóg soepeler verlopen. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede feedback op vragen, snelle en accurate levering, vlotte terugbetaling na retour en ruiling vlot en goed afgehandeld.
Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. Fijn dat het met de ruiling en retour goed afgehandeld is, dat blijft ook altijd lastig, op afstand bestellen. Heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
1. Ik woon in Zwitserland en het sortiment voor deze maat hier is klein en vooral niet mijn smaak. Bij Zwartjes is het het tegendeel, groot sortiment voor konservatieve en toch wel dure smaak. 2. Het personeel kan zich goed inleven in de behoeften van de klant. 3. Afwikkeling van BTW refund zonder probleem. In de laatste 2 jaren heb ik daarom 6 paar schoenen en 1 paar handschoenen bij Zwartjes Gelderlandplein gekocht
Beste Feike, Dat horen we graag, bedankt voor de mooie review en de prachtige 10. We zijn natuurlijk vooral blij met u als vaste-klant, dat vertrouwen en de klik op onze collectie waarderen we zeer. We zijn gelukkig kleinschalig genoeg om ook dit soort 'bijzondere' klanten te helpen. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Eerst fijn telefonisch geholpen, daarna soepel besteld via de webshop. Schoenen werden vervolgens snel geleverd.
Beste Raymond, Dat klinkt als een goede ervaring. Bedankt voor de fijne recensie, hopelijk tot een volgende keer weer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
200% tevreden
Beste Inge, Met zo'n recensie zijn wij dan weer 200% tevreden! Bedankt voor de mooie woorden en prachtige 10. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Bedankt Jan, voor de mooie recensie. Hopelijk mogen we de verwachtingen in de toekomst nog eens overtreffen. Graag tot dan. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.