Uitstekend!

Nog nooit zo’n goede ervaring gehad met een webshop. Zeer efficiente website en zeer betrouwbaar.

Zeer klantvriendelijk

Alvorens ik online een bestelling had geplaatst, heb ik eerst gebeld met enkele vragen over de schoen die ik wilde bestellen. Ik ben op zeer vriendelijke en deskundige wijze te woord gestaan. De bestelling is vervolgens ook heel snel geleverd.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Prachtige schoenen en uitstekende service!

Prachtige schoenen en uitstekende service!

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Premium service en hoge kwaliteit schoenen.

Ik heb de laatste jaren mijn schoenen online bij Zwartjes gekocht en zonder uitzondering is de service zeer goed. Klantcontact is vriendelijk en correct. Ook bleek het mogelijk dat op mijn verzoek bepaalde schoenen die niet in mijn maat en kleur beschikbaar waren, te laten maken.

• Hoe ervaart u onze communicatie?
  • Mist u iets in ons aanbod? Van tijd tot tijd een nieuwe model (half hoge schoen) van Magnanni.

goed en snel

goede prijs voor mijn Riemer handschoenen en zeer snelle levering

Uitstekende afhandeling bestelling

Een prachtig paar Arche laarsjes gekocht. Top kwaliteit

Prima service!

Binnen één dag na bestelling schoenen ontvangen met alle bijbehorende papieren. Toch te klein dus moet nieuwe bestellen en dan struikel je over de wijze van verpakken. Ontvangen in schoenendoos die in sterk papier was verpakt maar verloren gaat met uitpakken. Nu op zoek naar passende doos om schoenen te retourneren.

• Hoe ervaart u onze communicatie?
  • Mist u iets in ons aanbod? Ja, doos om retour te sturen

Duidelijke website en aanbod. Snelle levering. Heb als Belgische klant laten leveren bij Nederlandse relatie om bijna 10€ verzendingskost uit te sparen..

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Uitmuntende schoenen en perfecte service.

Prachtige schoenen gekocht van MAGNANNI.

Zeer betrouwbaar.

Goede webshop en snelle betrouwbare levering.

Perfect!

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld, een mailtje was voldoende om mijn fout te herstellen.

• Mist u iets in ons aanbod? nee

Uitstekende service

Helemaal top

Alles soepel, eenvoudig en georganiseerd, zowel bestelling als levering. Heldere en overzichtelijke communicatie. Ik kom tegenwoordig bij andere organisaties vaak ingewikkelde en chaotische sites en onvolledig communicatie tegen. Dus een 10 met een griffel voor Zwartjes

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Keurig gebeld over verandering in de bestelling. Top.

snelle, keurig verzorgde levering

schoenen besteld en de volgende dag al in huis. Top

• Hoe ervaart u onze service?
  • Hoe ervaart u onze communicatie? N.v.t.
  • Mist u iets in ons aanbod? nee

Topservice

Zeer nette en correcte afhandeling van mijn online bestelling met veel inhoudelijke vakkennis

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Super aanbieding, zeer snelle levering

Goede aanbieding, zeer snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering. Top!!

Super assortiment.

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Mijn probleem werd direct opgelost.

Per vergissing was een verkeerd artikelnummer geleverd. Na een kort en vriendelijk telefoongesprek werd een oplossing gegeven.. De geleverde laarsjes kon ik retourneren, het juiste artikelnummer zou geleverd worden. Alzo geschiede. Heel fijn. Beloofd werd dat de porto-kosten vergoed zouden worden. Daar vertrouw ik op.

Snelle levering, veel keuze

Fijn dat jullie het merk arche verkopen

• Hoe ervaart u onze service? N.v.t.
  • Hoe ervaart u onze communicatie? N.v.t.
  • Mist u iets in ons aanbod? Maat 36

Zeer netjes geholpen

Snelle levering en super geholpen Top

Helemaal correct

“Gewoon” helemaal zoals afgesproken. Zorgvuldig verpakt. Prima product en interessante prijs. Wat ik nog graag veranderd zou zien is het aanbod in halve maten. In casu: eigenlijk heb ik 41 1/2 en neem dus liever 42 dan 41 maar tussenmaat past net iets beter. Dus...

• Hoe ervaart u onze communicatie?
  • Mist u iets in ons aanbod? Te weinig halve maten

Vriendelijk en efficiënt

Ik heb mijn nieuwe Arche enkellaarsjes online besteld. Ik kreeg meteen een persoonlijke reactie dat mijn opmerking goed ontvangen was en ook in de winkel (Gelderlandplein) werd ik zeer vriendelijk, persoonlijk en hulpvaardig benaderd (Zal ik nog een ander maat voor u halen om te vergelijken?).

Źéér goed!!!

Vandaag besteld morgen in huis met een persoonlijk kaartje erbij. Top adres voor schoenen te kopen, ik kom terug das zeker.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Snelle levering, attent persoonlijk bericht

Gelderlandplein 219

1082 LX Amsterdam

206442058

Over Zwartjes van 1883

Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.