Ik heb mijn nieuwe Arche enkellaarsjes online besteld. Ik kreeg meteen een persoonlijke reactie dat mijn opmerking goed ontvangen was en ook in de winkel (Gelderlandplein) werd ik zeer vriendelijk, persoonlijk en hulpvaardig benaderd (Zal ik nog een ander maat voor u halen om te vergelijken?).
Beste Barbara, Bedankt voor de mooie review, leuk om te horen dat het van online tot in de winkel helemaal klopte. Daar streven we natuurlijk naar. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de mooie Arche aankoop. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Vandaag besteld morgen in huis met een persoonlijk kaartje erbij. Top adres voor schoenen te kopen, ik kom terug das zeker.
Beste Erik, We gaan zelfs een beetje naast onze schoenen lopen van zulke mooie woorden. Bedankt voor de review en de belofte om terug te komen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snelle levering, attent persoonlijk bericht
Beste Mark, Bedankt voor de review, daar zijn we erg blij mee. Hopelijk tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Het is bijzonder dat de uitstekende service bij Zwartjes al zo lang bijzonder goed blijft en de collectie is nog steeds zeer mooi en uitgebreid. Zwartjes weet nog steeds het beste personeel te vinden en wij zullen ons best doen om nog zeer lang klant te blijven bij dit bijzondere bedrijf met een ouderwets excellente service.
Heel hartelijk dank voor deze lovende recensie! Wat fijn dat we u zo lang al als klant mogen hebben en dat u van plan bent nog heel lang te blijven. Meer kunnen we toch niet op hopen? We wensen u veel plezier van de aankoop en heel graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Van aankoop online via levering en terugbetaling uitstekende dienstverlening: nergens zó goed gezien!
Beste Peter, Wat een prachtige review! We gaan er een beetje van blozen en zijn er erg blij mee. Heel erg bedankt en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Tot nu toe heel plezierig
Beste Vera, Ik hoop dat het zo plezierig blijft, maar als er ook maar iets is, laat het ons weten. Want we willen natuurlijk die 10 ook echt waarmaken! Bedankt voor de mooie recensie en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
heel correct!
Beste mevrouw Sanders- Hendrikx, Bedankt voor uw prachtige 10 en fijne woorden. We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of winkel. In de tussentijd veel plezier van uw schoenen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Beste Ingrid, Bedankt voor de fijne recensie. Hopelijk tot een volgende keer, wie weet kunnen we dan de ervaring nog overtreffen. Veel plezier intussen van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ruime collectie en snelle levering
Beste mevrouw Geerling-van Wijk, Bedankt voor de mooie recensie, fijn dat het zo goed en snel verliep. Hopelijk nog wat ruimte om u een volgende keer te verrassen! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Assortiment up to date. Bij het ‘uitkomen’ van de schoen hadden ze m ook. Lekker snel geleverd. Blij mens.
Beste Anneke, Ik heb even gespiekt: de Golden Gate! Ja, die is net binnen en een limited edition, dus snel toeslaan is dan een must. Wij worden ook helemaal blij van de mooie review en de prachtige 10. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Goed en snel geleverd!!
Beste Theo, Wat fijn, een nieuwe vaste klant! Bedankt voor de review en de prachtige 10. We hopen uw vertrouwen gevonden te hebben en zien u graag terug voor een volgende aankoop. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede levering, heldere webshop
Beste Wouter, Bedankt voor de fijne recensie. Blij te horen dat de webshop helder was, is toch altijd anders dan in de winkel. Kom gerust ook eens langs, maar anders: tot ziens online! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Het bestelde paar schoenen is snel bezorgd.
Beste Marja, Bedankt voor de fijne review. Snel en goed, dat is toch waar je op hoopt bij een online bestelling. En als het paar schoenen dan ook nog voor veel draagplezier gaat zorgen, dan zijn wij tevreden. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Jammer dat retourkosten voor eigen rekening zijn
Beste Arno, Fijn dat één paar goed was, in elk geval nog een positieve afloop. En ja, het is jammer, maar zo delen we de kosten een beetje. Wij betalen de heenweg. En in de winkel terugbrengen kost natuurlijk niets, maar ik begrijp ook wel dat dat te ver is. Hopelijk begrijpt u het ook een beetje, het kan anders niet uit. Graag tot een volgende keer, dan hopen we op weer een succesvolle aankoop. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Twee paar laarzen besteld om uit te kiezen. Werden keurig verpakt en spoedig geleverd. Retouretiket bijgevoegd. Een paar gehouden, een paar retour en het bedrag werd prompt teruggestort. Zo hoort het. Bedankt
Beste Jeanne, Bedankt voor de mooie review, wat fijn dat het allemaal zo goed verliep. Het blijft toch lastig en een gedoe, om de juiste maat online te bepalen. Goed geslaagd dus. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Zij zitten als gegoten en zijn voor herhaling vatbaar
Beste Sibilla, Wat fijn dat de Loints of Holland schoenen zo mooi passen. Dat maakt het zeker makkelijker voor een volgende keer. Dit is een merk waar we voor het volgende seizoen ook veel fijne modellen van inkopen, dus houd ons in de gaten! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Een van de betere webshops in Nederland!
Beste Bart, Bedankt voor de review met mooie 10 en helemaal voor het grote compliment! We lopen helemaal naast onze schoenen! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Super tevreden
Beste Gé, Bedankt voor de mooie review en de 10! Dat horen we graag. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Maandagmiddag bestelt, dinsdagmorgen in huis. Perfect fit van een mooi product!
Beste Lizzy, Bedankt voor de 10 en fijne review. Snel is fijn, maar lang genieten van een perfect fit is nóg mooier! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
mijn maat was uitverkochten door tussenkomst van Zwartjes kan ik toch deze laarzen bestellen in mijn maat. Goede service en zoals altijd prima kwaliteit.
Beste Djoeke, Ja, dat liep allemaal wat anders dan gehoopt. We hadden een kleur van Arche ontvangen die eigenlijk niet in de collectie hoorde. Heel jammer dat het niet lukte, maar hopelijk toch tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Uitstekende service.
Beste Jeff, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindoordeel! Daar zijn we erg blij mee en we hopen het een volgende keer nog eens te overtreffen. Graag tot dan. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Eenvoudig besteld via website, leveren sneller dan verwacht
Beste Floris, Bedankt voor de fijne feedback. Als we de schoen op de juiste plek hebben staan en de post nog niet geweest is, dan kan hij inderdaad gewoon dezelfde dag met de zending mee. Dat is best vlot! Maar ook als het een dagje langer mocht duren, we doen ons best om in elk geval snel en met zorg te versturen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Prima, vlot geregeld
Wat fijn dat het zo goed en vlot verliep. Bedankt voor de feedback en de prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snelle verzending, goede verpakking. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending, de ontvangst van en retour en de terugbetaling.
Beste Truus, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. Wat fijn dat het zo goed verliep, ondanks de retour dan. Hopelijk een volgende keer wel raak! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Het hele proces van online bestellen, betalen tot snelle aflevering de volgende dag al, keurig verpakt en het eindresultaat een prachtig product.
Beste Susan, Wat fijn om te horen dat het allemaal zo soepel verliep. Bedankt voor de recensie en prachtige 10 als eindoordeel. Daar worden wij ook heel blij van. Nog veel draagplezier van de sloffen, dat komt vast goed. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.