Niet alleen uitstekend geregeld, maar komt ook vriendelijk over zonder dat je iemand persoonlijk spreekt. Niet overdreven, ik houd daar ‘n goed gevoel aan over.
Beste Noud, Deze review en de 10 als eindoordeel geeft ons dan ook weer een goed gevoel. En mocht een volgende keer iemand persoonlijk spreken wel nodig zijn, dan zijn we daar ook blij mee hoor, bel gerust! Hartelijke groet en bedankt, Corina, Team Zwartjes van 1883
Duidelijke site, snelle afhandeling en correcte levering
Beste Anneke, Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10 als eindoordeel! Toch altijd lastig om het helemaal goed te laten verlopen in een online shop, blij dat het zo beviel. Hartelijke groet en graag tot ziens, Corina, Team Zwartjes van 1883
Inmiddels jarenlang een zeer tevreden en uiterst tevreren klant, die zich altijd verheugd in de nieuwe trends in de recentelijk gemoderniseerde winkel gelegen in onder andere de Utrechtsestraat.
Beste Constance, Wat een fijne recensie, we zouden het zelf niet beter kunnen zeggen! Bedankt daarvoor, de mooie 10 en natuurlijk voor het vaste klant zijn bij ons. We hopen u nog heel lang en vaak te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle en goed verzorgde service. Ik ben blij met de schoenen die niet zo gemakkelijk meer te verkrijgen zijn
Beste Judith, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10 als eindoordeel. Het is inderdaad zo dat een ruime collectie niet meer zo normaal is in de merken die wij voeren. Wij kiezen daarbij meer voor diepgang en niet zozeer heel véél merken. Blij dat u ons gevonden heeft! Hartelijke groet en graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Een handgeschreven bedankje bij de bestelling. Erg aardig. De gratis bigshopper kunnen we goed gebruiken. Schoenen zijn gratis behandeld tegen vuil en vocht. Goede service!!
Beste Reina, Bedankt voor de prachtige 10 en de fijne feedback. Leuk dat de kleine attenties zo goed werden ontvangen. Het gaat natuurlijk om de schoenen, maar we proberen er echt een compleet feestje van te maken! Hartelijke groet en graag weer tot een volgende aankoop, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mijn eerste ervaring met n internetaankoop bij Zwartjes. Ruime keus, n heldere site en de bestelling vlot bezorgd. Met n persoonlijke noot en n klein presentje. N gevoel alsof je in de winkel staat.
Bedankt Huub, voor de fijne recensie na de eerste aankoop in onze webshop. De prachtige 10 zijn we heel blij mee. Maar eigenlijk vooral dat laatste zinnetje, "alsof je in de winkel staat"... dat is wat we ook echt proberen voor elkaar te krijgen, ondanks de afstand. Fijn dat dat overkwam! Hartelijke groet en hopelijk tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Korte lijnen, altijd goed resultaat!
Beste John, Wat fijn om deze recensie te lezen en de mooie 10 te mogen ontvangen van een vaste klant. Inderdaad zijn onze korte lijnen, waarbij persoonlijke service en hart voor de zaak meespelen, redelijk uniek. We zouden niet anders willen! Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goede schoenenwinkel en bezorging was ook keurig voor elkaar.
Bedankt Floris, voor de fijne feedback en de prachtige 10 als eindoordeel. Hopelijk kunnen we ook een volgende keer weer zo goed scoren. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Van begin bestelling tot levering in een woord perfect. Ook telefonisch netjes te woord gestaan dit soort zaken top
Beste Gerrit, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10. We proberen ook op afstand zo goed mogelijk te helpen, of dat nu via mail of telefoon is. Maar blijft altijd lastig natuurlijk. Fijn dat we toch het verschil hebben kunnen maken. Hartelijke groet en graag weer tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Nadat na mijn bestelling online de verkeerde maat geleverd was, is dit op een hele goede en snelle manier hersteld! Hartelijk dank hiervoor!
Beste Mirjam, We slaken hier een zucht van verlichting, dat het na een misser toch nog goed gekomen is. We proberen natuurlijk fouten te voorkomen, maar als het dan gebeurt, dan zetten we alles in het werk om het goed te herstellen. Blij dat dat gelukt is en hopelijk tot een volgende, foutloze, keer! Bedankt voor de fijne feedback. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Service zoals gewend: super. Snelle levering.
Beste Dennis, Fijn dat we ook deze keer alles volgens verwachting konden leveren. Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindoordeel. Hartelijke groet en graag weer tot een volgende aankoop, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima service, duidelijke onderhoudsinstructies.
Beste Kristine, Bedankt voor de mooie review en de 10! Wij vinden het juiste onderhoud ook zo belangrijk, want lang plezier hebben van de schoenen is niet alleen fijn, maar ook duurzaam. Hartelijke groet en graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima geïnformeerd en afgehandeld.
Beste Gerrit, Bedankt voor de mooie review en natuurlijk de prachtige 10 als eindoordeel. We hopen snel tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Duidelijke website en razendsnelle levering!
Beste Anna, Bedankt voor de fijne review. Inderdaad, soms kan het super-snel gaan, als de schoenen in de juiste winkel staan en de bestelling op een werkdag komt. Dan gaat hij gewoon meteen mee. We kunnen dat niet altijd beloven, maar doen ons best! Hartelijke groet en graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik had de schoenen snel binnen en ze zijn precies zoals omschreven. Wat ik wel jammer vond, was dat ik verzendkosten moest betalen. Dat is bij de meeste webwinkels waar ik bestel niet het geval, zeker niet boven de 50 euro. Desondanks ben ik erg tevreden.
Beste Corine, Ja, ik snap dat de vergelijking snel getrokken wordt. Helaas ervaren we door onze kleine schaal dat een bijdrage voor het verpakken en verzenden toch noodzakelijk is. We proberen die minimaal te houden. Gelukkig verder toch tevreden, want daar zetten we ons dan ook dubbel en dwars voor in! Hartelijke groet en graag tot ziens, Corina, Team Zwartjes van 1883
Leo Penning jaren als filiaalmanaget bij jullie gewerkt en vriend van ons. Heeft goed de voeten gemeten. De verzending was Top. Mvg Theo Verhappen
Beste Theo, Wat leuk om te horen! Hij werkte hier voor mijn tijd, maar komt nog wel eens even buurten. Fijn om u dan nog steeds in de winkel/webshop te mogen verwelkomen. De tijden veranderen, maar we streven ernaar nog steeds dezelfde service te kunnen leveren. Hartelijke groet en graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zwartjes heeft altijd een mooie schoenencollectie. Ik kijk dan ook regelmatig even op de website. Bestellingen worden snel afgeleverd, maar jammer is wel, dat retourneren voor eigen rekening is. Er is geen gratis antwoordnummer.
Beste Tineke, Bedankt voor de mooie recensie! En ik snap dat het jammer is, maar we delen de pijn een beetje bij een retour: wij betalen de verpakking/betaal/verzendkosten heen, de klant betaalt het retour sturen of brengt de aankoop zelf terug. Daarmee voorkomen we ook een hoop impulsaankopen en pakjes heen en weer sturen. Maar nogmaals, ik snap uw gevoel daarbij ook wel. We zijn het bijna gaan verwachten, door grote spelers in de markt die rustig wat kunnen lijden. Hopelijk in het vervolg gewoon in één keer goed?! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De bestelde schoenen werden prompt de volgende dag bezorgd, keurig verpakt.
Bedankt voor deze mooie review en prachtige 10 uit Alkmaar! Hartelijke groet en graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goede verpakking en mooie match schoencrème
Bedankt Mark, voor de mooie review en het prachtige eindoordeel! We hebben inderdaad veel tinten in onze schoencrème, daar is altijd wel een mooie match mee te maken. Veel plezier met de Loake's en tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Erg blij met mijn schoenen
Beste Karin, Wij zijn weer heel blij met deze review en de prachtige 10! Bedankt en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
vlot antwoord per mail op een vraag die ik had, makkelijke site. Tip: minder verpakkingsmateriaal
Beste Florien, Bedankt voor de prachtige review en de 10 worden we helemaal blij van! Over het verpakkingsmateriaal, wel een leuk weetje: het opvulmateriaal in onze verzenddozen is hergebruikt, van de leveringen die wij zelf van de fabriek ontvangen. Duurzaam en zuinig dus! ;) Hartelijke groet en graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik moet nog ervaren hoe ze uiteindelijk lopen/bevallen van mijn wandelschoenen van het merk Xsensible. Maar iig tot nu toe tevreden en ook zeer tevreden met het personeel van de winkel die ik aan de telefoon heb gehad mbt leveren. Heel vriendelijk en attent!
Beste Marjolein, Ik durf er bijna zeker vanuit te gaan dat ze heerlijk lopen! Veel wandelplezier ervan en hartelijk dank voor de mooie review en perfecte 10 score. Graag tot een volgende keer, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zeer vriendlijk en je wordt als klant behandelt.
Beste Ernest, Hartelijk dank voor de mooie review en de prachtige 10 als eindoordeel. Heel graag tot een volgende keer, hopelijk kunnen we het nog eens overtreffen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle bezorging. Ik waardeer het: veel plezier ermee briefje.
Bedankt Ilyas, voor de mooie review en de prachtige 10 als eindscore! We hopen met een persoonlijke aanpak ook in de webshop het verschil te maken, dus we wensen u ook echt veel plezier van de aankoop. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle levering Goede communicatie bij ruil en retourzending
Beste Riet, Bedankt voor de mooie review en perfecte 10 als eindscore. Ondanks een ruiling of retour, hopen we altijd dat de eindervaring positief is. Dat lijkt ons dan nu wel gelukt. Fitflop hebben we ook wel in ons assortiment gehad, maar liep helaas toch niet. Misschien komt het nog eens terug, maar helaas op het moment niet. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.