Bedankt voor de mooie review en prachtige 10, Marijke. Dat vinden we erg fijn om te horen. Graag tot een volgende keer. In de tussentijd, veel plezier van de aankoop! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Wordt heel blij van het arche event. Ik hoop dat ik er bij kan zijn.
Beste Marijke, Wij hopen ook dat het eind september allemaal door kan gaan, want we kijken er ontzettend naar uit! Het bredere Arche aanbod kunnen we alleen op het event aanbieden, omdat er dan modellen zijn om door te kunnen passen. Maar we doen ons best om altijd al een zo groot mogelijk aanbod van Arche in de winkel te hebben. Hopelijk tot dan! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Op juiste wijze bestelling ontvangen!
Beste Renske, Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10! Fijn dat het allemaal zo vlot en soepel verliep, veel plezier nog van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Servicegericht, vlotte reactie op vragen en keurige levering van weer een prachtig paar schoenen.
Beste Robin, Bedankt voor deze mooie review en om het vaste klant zijn! Heel graag tot een volgende keer weer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zeer snelle levering, goed product
Beste Bart, Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10 natuurlijk. Daar zijn we erg blij mee, graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Vriendelijk en vakkundig personeel met een zeer persoonlijke benadering. Dat is in een schoenenwinkel echt bijzonder. Kom graag weer terug.
Bedankt voor de mooie review en de prachtige 10! Graag tot een volgende keer, dat maakt ons echt blij. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
This was my first online purchase by Zwartjes. I have still to visit the new shop - I miss the Utrechsestraat shop :( I was called to catch me up with the sale, and for this I was very thankful. No doubt you will see my online purchases in the future again.
Thank you so much for the review and your perfect 10! I can understand you miss the women's collection in the Utrechtsestraat, we'd love to welcome you in the Gelderlandplein. But maybe the online shop has worked so well, that we will continue to see you there. If it's convenient, you could also pick-up your order at the Utrechtsestraat, or we could send some sizes there to try on. We'll take a look into the Mephisto Gore Tex collection. With the ongoing hiking trend, there may be an interest. Kind regards, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima service!!
Wat fijn om te lezen, zo'n mooie 10 worden we altijd weer blij van. Graag tot een volgende keer, bedankt voor de review. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Bestellen via site gaat gemakkelijk. Foto's zouden ietsje beter kunnen maar voor het overige geen opmerkingen. Communicatie tijdens verzendproces is prima en levering is snel. Cadeautje bij de schoenen is ook echt aardig. Retour was niet nodig maar de procedure ertoe was goed voor elkaar. Kortom een goede koopervaring en de schoenen lopen en staan geweldig.
Beste Stefan, Bedankt voor de uitgebreide review en het positieve eindoordeel. Daar zijn we erg blij mee. Ik hoor graag wat u precies aan de foto's zou willen verbeteren, alle feedback is welkom! Heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Al jaren een fijne zaak met goede service en after sales
Bedankt Ed, voor de review en voor het al jaren klant zijn! Graag tot een volgende keer dan weer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ben zeer tevreden.
Beste Egmund, Bedankt voor de review, daar zijn we heel erg blij mee. Tevreden klanten houden we graag, stiekem hopen we dat een volgende keer zelfs nog te overtreffen! Graag tot ziens. Corina, Team Zwartjes van 1883
hartstikke snel en netjes ingepakt bezorgd.
Beste Alberdine, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10! Fijn dat het allemaal zo mooi klopte en veel plezier van de aankoop nog. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zeer tevreden met de schoenen en de service Heel goed dat kaartje over de behandeling / bescherming van de schoenen met tip voor verder onderhoud
Beste Percy, Wat fijn om te horen dat onze service aansluit bij uw wensen. Bedankt voor de mooie review en natuurlijk de 10! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Perfecte service!
Beste Wouter, bedankt voor de fijne review en de mooie 10! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle levering. Mooie schoenen. 1e onderhoud reeds door winkel gedaan. Ben zeer tevreden.
Bedankt voor de mooie review en natuurlijk de 10! Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zwartjes van 1883 claimt schoenen van kwaliteit te leveren. Bij de sandalen die ik bestelde viel de kwaliteit tegen. Hierdoor was ook de kwaliteit/prijs verhouding slechter dan verwacht. De sandalen bleken niet van het gerenommeerde Italiaanse merk Fratelli Vanni te zijn maar van het fantasiemerk André. De informatie op de website hierover kan beter. De vlotte afwikkeling van de retourzending zorgt ervoor dat ik per saldo toch niet ontevreden ben.
Beste Lennart, Wat jammer dat de sandalen toch tegenvielen. Natuurlijk kunt u ze altijd retourneren, ook wanneer u ze met korting heeft gekocht. Het waren wel degelijk sandalen die door Fratelli Vanni gemaakt zijn, die we onder ons huismerk verkopen. Dit model komt uit een iets simpeler collectie van Vanni, wat ook weer in de prijs gereflecteerd wordt. Hopelijk tot een volgende keer, als u vragen heeft over welke sandalen uit de Vanni fabriek komen, dan horen we dat graag! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik werd na de bestelling goed via de mail op de hoogte gehouden. Op een kleine wijziging van mijn kant werd goed en snel op gereageerd, op een uiterst vriendelijke manier. De bestelde schoenen zijn van topkwaliteit! Heel tevreden over Zwartjes, vanaf nu wordt dit een vast adres.
Beste Robert, bedankt voor de mooie recensie en de 10. Maar we zijn natuurlijk het meest blij dat we een nieuwe klant hebben weten te overtuigen! Heel graag tot ziens! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Uitstekende kwaliteit schoenen, makkelijk te bestellen en af te rekenen. Binnen een paar dagen in huis!
Beste Henk, we zijn blij te lezen dat het snel en makkelijk ging. Bedankt voor de mooie 10! We wensen u nog heel veel plezier van de schoenen toe! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Vlotte behandeling, mooie website
Bedankt voor de fijne review en natuurlijk voor de 10! Graag tot ziens in onze winkels of op de website. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik stelde een vraag over de pasvorm van een schoen. Kreeg snel en goed antwoord. Schoenen besteld en werden snel geleverd.
Beste Geert, wat fijn dat we zo goed hebben kunnen helpen. Open schoenen voor heren, daar werken we hard aan! We laten al sandalen maken voor ons eigen merk, omdat we zelf ook vonden dat er te weinig aanbod was. Hopelijk kunnen we komend jaar het assortiment weer verder uitbreiden, er is zeker vraag naar! Bedankt voor de 10 en de feedback. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle service, en keurig verzorgd.
Bedankt, Karin, voor de fijne review en de prachtige 10! Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenen in de webshop gekocht. Snel geleverd en schoenen geheel naar wens.
Beste Marjan, wat fijn dat het zo vlekkeloos verliep. Bedankt voor de review en natuurlijk voor de prachtige 10! Tot ziens! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
geen verdere toevoeging, behalve dan ik een erg mooie schoen heb gekocht.
Beste Jos, zeker mooie schoenen, goede keus! Veel plezier ervan en graag tot ziens. Bedankt voor de review. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Heel plezierige, snelle, klantvriendelijke service.
Beste Caroline, wat is dat fijn om te horen! We vinden het zelf erg belangrijk, dat de service minstens net zo goed is als onze schoenen. Maar om dat van een klant terug te horen, dat is de kroon op ons werk! Bedankt en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snel besteld bij informeren goed en snel geholpen en product snel in huis.
Bedankt, Irma, voor de fijne feedback en de prachtige 10! Zijn we erg blij mee. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.