Wederom goede service en een snelle levering van schitterende schoenen. Ik zal zeker weer bij Zwartjes kopen.
Beste Dennis, wat fijn u weer in de webshop te zien. Bedankt voor de mooie review en perfecte 10, hopelijk weer tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik had een paar slippers besteld. Er werd een poging gewaagd deze op de door mij gewenste dag te leveren. Helaas bleek mijn maat niet leverbaar. Nog diezelfde dag had ik mijn geld retour. Goede communicatie en snelle actie.
Wat jammer dat de juiste maat er niet was, Sue. Maar we zijn wel heel blij met de positieve review en de 10. Hopelijk tot een volgende keer? Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snel en accuraat
Bedankt Han, voor de positieve review! We doen ons best om een volgende keer minstens dezelfde service te bieden, graag tot dan. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Online of in de winkel, altijd goede feedback en begeleiding indien gewenst Niet te vergeten de fantastische collectie Voor mij de rit meer dan waard vanuit Enschede
Bedankt Paul, voor de review, de 10 én het bezoek vanuit Enschede. Daar spreekt echte toewijding uit, dat doe je toch niet zomaar! Graag tot een volgende keer, in de winkel of webshop. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Heel snelle levering en keurig ontvangst met bon en retourbewijs.
Bedankt, Boukje, we zijn blij met deze mooie review en 10. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Vriendelijk personeel, wordt netjes te woord gestaan. Vakkundige hulp.
Bedankt Johan, wat fijn dat we hebben kunnen helpen en dat dat zo'n mooie 10 tot gevolg heeft! Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Door mijn eigen fout, was de bestelling door het afhaalpunt terug gestuurd naar Zwartjes. De firma Zwartjes was zeer begripvol en stuurde de bestelling voor een tweede keer op! Echt heel fijn!
Bedankt, Frederique, voor de prachtige beoordeling. Kan een keertje gebeuren toch? Lossen we het samen mooi op. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Tot de puntjes alles kundig en plezierig ervaren
Fijn om te horen Paul, bedankt voor de mooie 10! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
SUPER SNELLE EN KEURIG VERPAKTE LEVERING. ZOU DE VOLGENDE KEER WEER ZO BIJ ZWARTJES BESTELLEN.
Bedankt Jenny, dat horen we natuurlijk graag! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooie zomerschoen van André. Een van de komende dagen nog even 'het onderhoud'regelen. Super tevreden. Mooie dag, Sjors
Nou Sjors, de dag van ons werd opeens nog een stukje mooier, dankzij die 10! Als we kunnen helpen met advies voor het onderhoud, neem gerust even contact op. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenenwinkel met mooie merken. Na bestelling ontving al vrij snel een bevestiging dat de order gereed was voor verzending. De volgende ochtend had ik mijn nieuwe schoenen al in huis.
Beste Sven, wat fijn dat het zo snel ging. Soms zit het allemaal mee, dan is het er inderdaad gelijk de volgende dag. Wel zo fijn! Bedankt voor de recensie en de prachtige 10! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De winkel in Buitenveldert is prachtig en de medewerkers aardig en behulpzaam.
Dankjewel, Ruth, voor de complimenten. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Dankjewel, Coen, voor de mooie recensie. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Beste Dames en of Heren, Ik draag graag Arche schoenen en laarzen, maar helaas wordt het aanbod in mijn omgeving ( Alkmaar) steeds minder!! Maar gelukkig kan ik bij jullie terecht en niet alleen online, maar ook in de winkel. En ben dus uiterst tevreden over de firma Zwartjes!! Met vriendelijke groeten Loes Bruinsma
Dankjewel, Loes, voor de mooie recensie. Van 23 t/m 26 september organiseren wij een Arche evenement. Kom je ook? Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Snelle leverering,met aandacht verpakt persoonlijk geschreven woorden op een ingesloten kaartje en ook nog een kleine attentie.
Beste Ineke, dat horen we nou graag, bedankt voor de mooie recensie! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Maat perfect, schoenen passen, kan er zó op weglopen. Levering snel en goed!
Beste Marlou, dat klinkt als een perfect match! Veel plezier ervan, dan genieten wij nog even van de mooie 10! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Besteld en heel snel in huis
Wat fijn, Hanneke, dat we de perfecte schoenen hadden. Bedankt voor de mooie recensie en de 10, daar zijn wij dan weer heel blij mee. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ook mooie heren schoenen in Italiaanse stijl voor de kleinere mannenvoet ; )
Beste Tim, fijn dat we de passende maat hadden. We doen ons best om een zo groot mogelijke range van maten en modellen te voeren. Bedankt voor de recensie en de perfecte 10. Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik had schoenen online besteld. Deze ontving ik vlot. Ze paste niet en heb ze teruggebracht. Kreeg zelfs mijn verzendkosten terug. Top!
Beste Sandra, wat jammer dat ze toch niet pasten. Kan gebeuren natuurlijk, online. Hopelijk volgende keer wel een passende aankoop, graag tot ziens! Vriendelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Levering duurde enkele dagen (PostNL's schuld), maar leuk verpakt, strak en nette levering
Beste Hans, ja ook voor ons soms moeilijk om uit handen te geven... doen we zo onze best! Gelukkig uiteindelijk goed gekomen. Veel plezier van de schoenen en hopelijk tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Schoenen via website besteld en binnen paar dagen werden de schoenen netjes bezorgd.
Dankjewel, Marlies, voor de aanbeveling en de 10. Met vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Het pakket werd binnen maar 3 dagen naar Frankfurt bezorgd, ook met een leuk hardgeschreven berichtje. De kwalieteit van de schoenspanners van Zwartjes is zo goed dat ik ze liever in Amsterdam bestel :-) Bedankt!
Dank, George, voor de prachtige recensie. Met vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Snel antwoord op mijn vraag en zeer snelle verzending.
Dankjewel, Cora! Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Dankjewel, Lil, voor de goede beoordeling en de aanbeveling. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Op zondag besteld en op dinsdag al in huis. En mijn schoenen waren al behandeld met een middel tegen regen/vocht. En een persoonlijke boodschap erbij om me plezier te wensen met mijn aankoop. Top dus.
Dankjewel, Nienke, voor de mooie recensie. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.