Heb online harris schoenen gekocht....besteld en de volgende dag in huis ....netjes verpakt en de schoenen hadden al een eerste onderhoud gehad zodat ik ze gelijk aankon...prima service en een mooi aanbod aan schoenen. Zal zeker meer schoenen aanschaffen via deze zaak....echt een aanrader om even online te kijken naar het aanbod.
Dankjewel, Jacqueline, voor de lovende woorden. Tot ziens in de webshop! Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Had misschien bij de product informatie kunnen staan dat de maat zeer klein uitvalt, vooral in de breedte
Dank, Henk, voor de feedback. We hebben nu bij dit model een opmerking geplaatst over de pasvorm. We zijn spaarzaam met adviezen over modellen die 'groot' of 'klein vallen'. Anders scheppen we meer verwarring dan duidelijkheid. Ieder heeft z'n eigen referentiekader en iedere voet is weer anders. Om even bij uw model (Dubarry bootschoen meen ik) te blijven: als u eerder een van Bommel bootschoen met H leest droeg, heeft u zeker een maatje groter nodig bij Dubarry. Maar vergelijkt u met een Sebago bootschoen, dan zou dezelfde maat bij Dubarry voor u geschikt zijn. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Heel blij met Zwartjes omdat zij mijn favoriete merk Arche verkopen. Bestelling tm levering : perfect.
Dankjewel, Ann, voor de top recensie. Zijn we heel blij mee. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Bij Zwartjes wordt je altijd keurig en correct met zeer deskundig advies geholpen. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Ben al jaren een zeer tevreden klant en adviseer iedereen die van kwalitatief goede en mooie schoenen houdt om hier te gaan winkelen.
Wauw! Dat is een mooie recensie! Heel veel dank, Gerwald. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
altijd vriendelijk en behulpzaam met goed advies
Dankjewel, Edzard, voor deze mooie woorden. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Through online shopping, I could easily find my favorite types and received quick response in terms of inventories and how to receive the products at the store.
Thanks a lot, Riichiro, for your recommendation and top review. Very much appreciated. Our regards, Anton, Team Zwartjes van 1883
Heb in de sale een paar hele mooie Moreschi sneakers weten te scoren. Moet ze nog wel inlopen, maar gezien het prachtige leer zal dit m.i. geen probleem moeten opleveren. Ook waren de schoenen al een keer door Zwartjes behandeld met een protectiespray, hiervoor was een kaartje bijgevoegd. M.i. toch een hele leuke service. Verder heeft Zwartjes van 1883 een zeer uitgebreide collectie van o.a. Magnanni. Dit fantastische merk kan ik ook zeker aanbevelen. Al met al een mooi bedrijf.
Dank u wel voor de lovende recensie! Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Zeer snelle levering, ruime keus.
Dankjewel, Auke, voor de aanbeveling en de positieve beoordeling. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Hele fijne online ervaring, ruime keuze, snelle opvolging en prettig contact via mail.
Onze dank, Roy, voor deze top recensie. Zijn we echt heel blij mee. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Altijd een fijne ervaring met zeer vriendelijk personeel. Ps nog bedankt voor het mondkapje!
Graag gedaan, Diederik! Veel dank voor de mooie recensie. Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Dankjewel, Remco! Vriendelijke groeten, Anton, Team Zwartjes van 1883
Site is duidelijk en de afhandeling probleemloos
Dankjewel, Cees, voor de 10. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
De mensen van schoenhandel zwartjes.stonden mij erg aardig te woordt, ook al moet ik de bestelling retour sturen ,omdat de maat niet klopte, denkelijk eigen schuld. Heellaas. Maar men nam het toch zeer vriend lijk op. Dank voor jullie vriend lijkheid en wie weet,later beter.ik wens jullie verder goede zaken toe! J.c.v.Gent persoon. Voorburg.
Dank u wel, mevrouw van Gent. Belt u ons gerust. We helpen u graag bij het ruilen van de schoenen. Of bij het zoeken naar een alternatief. Mocht u verzendkosten hebben betaald, dan hoeft u dat bij een ruiling niet nog een keer te doen. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Na online aankoop kunnen passen in de winkel. Prettig, persoonlijk en mooie schoenen rijker!
Dank, Clemence, voor de aanbeveling en de 10. Met de combinatie webshop + fysieke winkel proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zien. Met vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Bestelling de volgende dag al in huis. Netjes ingespoten. En mooi ingepakt. Heel blij met mn aankoop.
Onze dank, Janine, voor de waardering. Zijn we heel blij mee. Door de week lukt het ons meestal binnen 24 uur te leveren. Met vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Dank voor de 10, Arjen! Zijn we heel blij mee. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Ik kan er weinig aan toevoegen, top service en erg goed geholpen door Floris.
Onze dank, Maarten, voor de aanbeveling en de 10. En een speciaal dankjewel van Floris. Prachtige complimenten! Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Supersnelle service en mooie, comfortabele schoenen
Dankjewel, Mariecke, voor de top recensie! We hebben inderdaad voor heren nog iets meer dan voor dames. Feedback is welkom! We lezen graag wat je nog meer in onze collectie zou zien. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Ruilen voor ander model in afwijkende maar geen enkel probleem, bij ophalen in winkel nog extra korting ook.
Onze dank, Koen, voor de goede beoordeling. We proberen zowel achter de schermen als in in de winkel dezelfde, onderscheidende service te bieden. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Makkelijk besteld, snel geleverd en keurig ingepakt alleen in benodigd papier.
Dankjewel, Agnes, voor de positieve recensie. Dus voor herhaling vatbaar? Tot 'ziens' in de webshop! Tot je beschikking, Anton, Team Zwartjes van 1883
Prachtige schoenen
Petra, onze dank voor de mooie complimenten en de 10! Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Schoenen besteld en binnen 2 dagen in huis. Heel tevreden over de schoenen. Alle lof!
Dankjewel, Marianne, voor de mooie recensie! Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
eerste keer click- collect besteld. Werd vriendelijk ontvangen !
Onze dank, Hortense, voor dit prachtige compliment. Waarschijnlijk straal je zelf en is de koninklijke behandeling de weerkaatsing van je eigen energie! Maar hoe dan ook, heel fijn om te vernemen dat het zo is gelopen. We doen ons uiterste best. Click-Collect voor herhaling vatbaar? Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
's ochtends online besteld, paar uur later opgehaald op het Gelderlandplein. Uitstekende service.
Dank, Jonas, voor de aanbeveling en de 10. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Pantoffels besteld; echter maatvoering klopte niet. Dames maat 41 besteld, komt overeen met maat 43 dames in werkelijkheid. Heeft te maken met buitenlandse maatvoering, deze is op de site niet goed omgerekend!
Dankjewel, Jorinca, voor de feedback. Jammer dat het zo is gelopen. Is het nu duidelijk welke pantoffel het moet zijn? We zullen de verzendkosten van een ruiling niet in rekening brengen. Maten en leesten van schoenen zijn 'tricky'. US, UK, EU (Frans) ... het is allemaal anders. Soms lijken ze op elkaar - zoals UK en US maten - maar zijn toch verschillend. En dan hebben we het nog maar over een deel van de wereld. En ook voor de indicatie van leesten bestaat geen universeel systeem. Voor sportschoenen gelden weer andere tabellen. En dan bestaat er nog unisex schoeisel. Dat zien we vooral bij laarzen en pantoffels. Daarom bieden wij een uitgebreide website met zo veel mogelijk info én begeleiding via telefoon of mail waneer er twijfels zijn. Zo wel voor als ná de aankoop. Op afstand kan ik niet met zekerheid zeggen wat er precies is gebeurd, maar ik vermoed dat u een unisex pantoffel heef besteld die in maatgroepen is ingedeeld, zoals je ook wel bij sokken ziet. Maat 43 is namelijk geen maat die wij standaard in huis hebben voor dames. U ziet, wanneer je er dieper induikt, wordt het niet per se gemakklijker. Als ik u zeg dat zelfs schoenen in dezelfde maat, volgens hetzelfde maatsysteem, per merk groter of kleiner kunnen uitvallen, dan zult u begrijpen dat het altijd een zoektocht zal blijven. Zoals meestal in het leven. Samen komen we er wel uit. Vriendelijke groet, Anton, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.