Mooie schoenen, erg blij mee. Goede service, kaartje bij de schoenen met verzorgingsinstructies.
Super snel, mooi verpakt, voorbehandeld, echt goeie service!
Heel veel dank voor de aanbeveling en de 10. Motiverend! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mooie schoenen in goede prijs kwaliteit verhouding. Snel en zorgvuldig geleverd.
Bedankt, mevrouw Bellering, voor de complimenten. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mooi aanbod, goede website en fijne, snelle levering
Bedankt, Josee, voor de hoogste score. We blijven onze best doen. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
teneinde een goede maat mee tekrijgen!! Dank
Voor de eerste keer dat ik bij jullie bestel... spannend Maar het kwam goed ! Snel, fijn en prima contact
Ik kocht een paar UGG schoenen via de website. Het koopproces online verliep probleemloos. Toen ik de schoenen ontving, bleek het een andere uitvoering dan op de website getoond. Na telefonisch contact kon ik de schoenen kosteloos terugsturen. Perfecte service en zeer vriendelijke medewerkers. Ik kom hier graag terug!
Bestelling volgende dag al in huis, erg netjes verzorgd Nadeel is dat de retour verzendkosten voor eigen rekening zijn
Bedankt, Jeroen, voor de positieve beoordeling. We droegen de verzendkosten. Als kleine retailer kunnen we niet ook de eventuele kosten van een retourzending op ons nemen. Zeer grote en minder gespecialiseerde spelers doen dat vaak wel. Toch hopen we dat u begrip heeft voor onze positie en de voordelen inziet van de korte lijnen en de goede service. We zien je heel graag terug op onze website. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mooie collectie, snel geleverd. Levering zeer netjes, schoenen keurig voorbehandeld. Persoonlijk kaartje erbij. Echt een zeer positieve customer experience!
Heel veel dank voor de lovende recensie! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Als je kwaliteit zoekt is een winkel die alleen maar dat verkoopt en er alles van weet en kan vertellen een verademing. Dan hoef je alleen maar te selecteren op wat je mooi vindt. En als ze daarbij ook nog ontzettend aardig en behulpzaam zijn, dan weet je weer waarom je zo graag naar de winkel gaat in plaats van online bestellen. Of ging...en binnenkort hopelijk weer kan gaan.... tot die tijd nog even lokaal click en collect....
Dankjewel, Pepij, voor zo veel mooie complimenten! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle levering correct verpakt en als plezierig ervaren
'Professioneel'. Bestaat er een mooier compliment voor een bedrijf? Het is ons streven. Als het dan ook zo wordt ervaren, zijn we natuurlijk heel blij. Dankjewel, Wouter! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Prima dienstverlening, ook online mooi assortiment en ruime keuze.
Bedankt, Eugene, voor de lovende woorden en de maximale score. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Super fast reaction to my order and call for pickup availability at Utrechtsestraat.
Thank you, Will, for the good review. That helps us to keep going. At your service! Anton, Sales Zwartjes van 1883
Mooi assortiment. Na mijn selectie van een Santoni schoen die ook nog eens onderdeel van de sale bleek te zijn, binnen een aantal dagen thuis bezorgd. Keurige doos en uitleg voor onderhoud. Overigens heb ik eerder al eens contact gezocht voor een specifiek Santoni model waarover dhr Sprengers zeer accuraat gecommuniceerd heeft. Uiteindelijk destijds model niet gekocht bij Zwartjes maar dat lag niet aan jullie optreden.
Onze dank voor de mooie recensie. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Uitstekende service zo ver dat in de mogelijkheden ligt van deze tijd. (corona)
Dankjewel, Alexander, voor de 10! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Wederom de juiste schoenen gekocht
Dank, Huub, voor het mooie compliment. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Anton, verkoopteam Zwartjes van 1883
Prima kwaliteit, echter de bezorging via Post-NL was zeer traag. 5 werkdagen.! Tip doe meer met DHL. Veel vlotter.
Heel snel geleverd!
Dank u wel voor de hoge waardering! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Dank jullie wel voor de mooie recensie. Hebben jullie gemerkt de je na het aanklikken van een schoen naar beneden kunt scrollen voor meer informatie? De site vraagt om continue aandacht. We proberen de informatie zo compleet en actueel mogelijk te houden. Maar 't blijft work in progress. Als jullie een volgende keer vragen hebben, bel of mail ons gerust. Dan zullen we de twijfels wegnemen. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Een paar sneakers besteld die vrij snel werden geleverd en voorzien van een goede tussentijdse communicatie over het tijdstip van levering.
Heel veel dank, Hans, voor de aanbeveling en de 10, Dat werkt motiverend! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Heb mijn schoenen online besteld. Het was verrassend, hoe snel er geregeld werd, dat de bestelling op zaterdagochtend op het afgesproken tijdstip opgehaald konden worden en er een een vriendelijk kaartje bijzat met de tekst: “Veel plezier van uw aankoop, met een hartelijke groet. Team Zwartjes. Nogmaals dank. Ina Rompen-Kassies Harderwijk
Onze dank, Ina, voor de prachtige recensie. Wat fijn om te lezen dat uw eerste internet aankoop bij ons zo goed is bevallen. Tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Goede webshop, prima collectie schoenen.
Dankjewel, Fokke, voor de 10! Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Snelle afhandeling, snel het product in huis
Bedankt, Petra, voor de hoogste waardering. Zijn we heel blij mee. Vriendelijke groet, Anton, Verkoopteam Zwartjes van 1883
Mischien voortaan de bezorgingskosten achterwegen laten. Jammer dat het "cadeau" de pen van Zwartjes nooit ontvangen.
Beste Guus, We vragen inderdaad onder de 149,95 euro een niet-kostendekkende bijdrage in de verpakkings-/verzendkosten. Als kleine speler in de markt concurreren we liever op andere vlakken dan zoveel mogelijk pakjes heen en weer sturen. Waar buiten de lockdown ophalen in de winkel gewoon gratis is, leveren we nu op afspraak ook bestellingen in de directe omgeving van onze winkels. Dat kost niets, maar ik kan me voorstellen dat u voor het gemak van thuisbezorgen kiest, alleen al vanwege de afstand. We hebben uw bestelling nog even nagekeken en daar stond de optie voor een pen cadeau inderdaad niet aangevinkt. Kan gebeuren. We sturen hem u nog even op. Hopelijk heeft u veel plezier van uw schoenen, we zijn blij dat we ondanks de minpuntjes toch een mooie score mochten ontvangen. We doen ons best om een volgende keer de ervaring nóg beter te maken! Hartelijke groet, Corina, verkoopteam webshop
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.