Reactie van het bedrijf
Geachte Marcel Janssen,
Op 21-10 stuurde u een mail: "Heeft u misschien voor mij de software voor de controller TC420 zonder wifi."
Daar er versies zijn (met een andere software) hebben wij u gevraagd om een foto van betreffende controller waarop geen antwoord kwam.
Dinsdagmiddag 29-10 bestelde u bij ons een Smart WiFi Timer.
Binnen 2 dagen (donderdag 31-10) is deze naar u verzonden zodat u deze nog voor het weekend binnen zou hebben, inmiddels stuurde u al een mail "Ik heb deze week een bestelling gedaan en wil graag weten wanneer ik deze ontvang. Had gehoopt dat deze al bezorgd was."
Helaas kunnen wij niet toveren.
U belde naar de Kitelight Techn. dienst dat er geen USB kabel bij zat, er is aangeboden er z.s.m. een na te sturen en tevens is er gezegd dat, als u een printerkabel heeft, deze ook gebruikt kan worden. Daar gaf u geen antwoord op.
Op zaterdag 2-11 stuurde u een mail; " Ik ben bezig om de wifi controller in te stellen, maar loop tegen aan aantal zaken aan"
Daar wij dat weekend op de Vivarium beurs stonden konden er geen mails worden beantwoord.
Op woensdag 6-11 gaf u te kennen; Ik wil de controller retour sturen, het geleverde product bevalt me niet.
Waarop wij u de procedure voor retour zenden toestuurde en het volgende antwoord van u ontvingen;
Goedenavond,
De timer is nog niet aangesloten geweest, ook niet geprogrammeerd. (???)
Ik zal de timer deze week retour sturen in de originele verpakking.
De controller is inmiddels ontvangen.
Het bedrag zal via hetzelfde betaalplatform waar u mee betaalde worden teruggestort.
Kitelight products