Pluspunten

Levering super snel, door dat het nieuw terras nog niet volledig af is hebben we de tent jammer genoeg nog niet kunnen installeren.

Pluspunten

Snelle bezorging zeer vriendelijke chauffeur en tent zeer zeer goed ,stevig , waterdicht

Pluspunten

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit . Het is een zeer mooie Partytent . En heel vriedelijk aan de telefoon en een goede service. We hebben al heel veel goede reacties gehad van iedereen die ze heeft gezien . We zijn zeer tevreden en raden het iedereen aan .

Pluspunten

Correcte prijs, correcte levering, snel geantwoord op een vraag die ik belde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering en uitgebreide informatie

graag meer info tijdstip levering

Pluspunten

perfecte tent! zeer stevig zoals verwacht. geen lichte chinese toestanden, benaderd zelfs professionele zeildoekkwaliteit! dit kan jaren meegaan! top! levertijd valt dik mee en levering op het afgesproken uur. geleverd door de firma zelf met zelfs nog een woordje uitleg!

tja.. das moeilijk.. reclamedecals meegeven om op de tent te kleven? want hier mag mee reclame gemaakt worden! en mss een manier aanbieden om de tent in te stockeren? pvc boxen of stevige zakken. kartonnen dozen gaan nl niet lang mee..

Pluspunten

Korekte mensen en informatie over tenten . Van mij krijgen ze 10/10.

Ik kan geen verbeteringen aanbrengen voor dit bedrijf. Doe zo verder mensen

Pluspunten

Goede informatieverstrekking vóór de bestelling (telefonisch werd spontaan de nodige informatie gegeven voordat ik de bestelling had geplaatst). Zeer goede service na verkoop en levering. Beschadigde stukken worden direct vervangen zonder kosten.

Pluspunten

de tent was ok

misschien bovenaan de muggegordijnenbeter afdekken nog

Pluspunten

degelijk materiaal en snelle levering en zeer goede na verkoop dienst

2 sterren: slechter dan verwacht

Op de website staat dat als je 10 euro betaald voor transportkosten dat je bestelling dan volgende dag geleverd. Bij ons is het pas 4 dagen nadien geleverd. Dan was de feest al gedaan, dus wij hebben het materiaal helaas nog niet kunnen gebruiken.

Pluspunten

goede en snelle dienstverlening

kan niet beter

Pluspunten

prijs/kwaliteit is tiptop! iedereen was enorm enthousiast.

wel jammer dat er geen haringen bijzaten, die heb ik apart moeten gaan kopen. De vier grote wokkel haringen zaten er bij, ook de vier koorden, maar geen kleine haringen.

Pluspunten

Top kwaliteit! Top service!

Pluspunten

Vlotte telefonische communicatie. Wij zijn zelf onze tent Grizzly Outdoor 5x10 meter gaan afhalen in Uden. Dit lukte perfect met onze Opel Zafira (voorste zetel plat leggen). Zeer vriendelijk en behulpzaam onthaal met degelijke informatie. De tent ’s avonds opgesteld en dit ging heel vlot. Goed en stevig materiaal! Jammer dat er 5 lassen zijn losgekomen. Na melding hiervan werd dit probleem direct opgevolgd zonder problemen. Een dag later werden de nieuwe verbindingsstukken al geleverd zonder extra kosten. Een top service! Jullie zijn echt een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte info en levering

Pluspunten

Correct.

Pluspunten

snelle en correcte levering kwaliteitsvolle tent vriendelijke medewerkers

een fout in het instructieboekje

Eugeen Meeusstraat 108

2170 Merksem