Top. Goede service. Maar ik zoek zolang naar me factuur.

Snelle verzending

Goed verpakt, snelle verzending! Jammer dat DPD het gewoon bij de containers neergezet heeft, zonder kennisgeving.

Zeer snel

Wat een snelle levering !! Geweldig dankjewel echt een aanrader

Duidelijke site en zeer snelle levering

Duidelijke site en zeer snelle levering. En je krijgt precies het profijt zoals het beschreven staat.

Supersnel en vlot geleverd

Produkt voldoet aan verwachtingen. Zelfs beter dan verwacht. Hoge leveringskosten maken het wel zeer duur. Via bol.com merk ik nu waren er geen leveringskosten.

Super snel

Snelle levering, goed product, zeer tevreden

Geen professionele verzending

Ik vond het bijzonder jammer dat een stuk of 4 stickers op elkaar geplakt zaten en dat de tasjes zo ontzettend gekreukt zijn.

Snelle levering.

Gemakkelijk bestellen en snel in huis

Had dozen nodig, de maat precies wat ik zocht. Gemakkelijk te bestellen. Duidelijk levering, netjes verpakt. Levert op tijd en houd je netjes op de hoogte.

Altijd top!

Ruim assortiment , snel geleverd .

Zeer snelle service

Fijn bedrijf met zeer snelle levering.

Netjes verwerkt en snelle levering

Gewoon top!

Snelle levering!

Prima en snel

Prima en snel ontvangen

snel en efficient

snel besteld, snel geleverd, faire prijs

prima produkt, snelle levering

Heb de bestelling ontvangen, de papieren tasjes voldoen aan de eisen. Levering ging vrij snel.

super snelle levering - product voldoet aan de verwachtingen

super snelle levering - product voldoet volledigaan de verwachtingen ik plan om nog te bestellen

redelijk

ik heb papieren tasjes besteld en die kwamen heel vlot in een doosje, maar dat was ingetaped met een brede band plastic. Ik zou denken dat een bedrijf dat handelt in verpakkingen zelf nadenkt over de hoeveelheid onnodig plastic als het zelf iets verstuurt

Snelle en vriendelijke service.

Prima ervaring, snel bezorgd en prima kwaliteit

De prijs-kwaliteit is prima, snelle levering, uitgebreid assortiment.

Ik ben zeer tevreden.

Duidelijk, goed en snel

Duidelijk, goed en snel!

Zeer goede service en kwaliteit

Alles was supersnel geleverd en correct

beautiful rose boxes, match my branding

good quality and good price! definitely going to order more.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!