prima service

prima, snelle service!! zeker aanbevelen

Transport kan beter.

Tijdens transport en of verpakking, zijn wat dozen beschadigd.

op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd het was wel lastig om te zien in de winkelwagen wat ik besteld had. en zal daarom nogmaals een bestelling doen. verder alles keurig en snel geleverd

goede kwaliteit en snal bezorgd

Genoeg keus en goed spul voor nette prijs. De snelheid van leveren verdient ook een compliment

Prima tasjes. Snelle levering

Prijs kwaliteit in orde

Goed product

Snelle service, goede levering, goede prijs/kwaliteit, product is goed handzaam (vouwt snel en netjes).

Goede kwaliteit tasje en ze zijn super snel geleverd.

Goedkoopste en mogelijkheid tot afhalen

Vriendelijke service bij afhalen en goede prijs/kwaliteit verhouding.

werd gedaan als beloofd.

Werd snel geleverd.

Top service !

Ik bestelde mijn inmiddels erg leuke en mooie verzend producten voor mijn webwinkel, en ze waren de volgende ochtend al razendsnel bezorgd! Ben er heel blij mee , en de verzending naar mijn klanten gaat er prachtig uitzien door de leuke producten van Rotim! Dank je wel Zal zeker meer bestellen in de toekomst!

Tevreden

Weinig op aan te merken, alles volgens verwachtingen!

Snel bezorgd, alles prima!

Goede kwaliteit, snelle service.

Na wat speurwerk heb ik hier de voordeligste brievenbus doosjes gevonden. De kwaliteit/stevigheid is ook nog eens top. Ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Goede kwaliteit en snelle service

Top !

Voor de eerste iets besteld, duidelijke website, snelle bezorging !!

Snelle servive, goed materiaal

Fijne service

Snelle levering, mooie producten en goed telefonisch contact

Goede producten, slechte service

Zeer tevreden over de producten, maar niet over de klantenservice/vriendelijkheid. Ik ontving een product wat kapot was gegaan tijdens het vervoer. Hier een foto van gestuurd en zelf een compensatie voorgedragen. Hier waren ze het niet mee eens. Na 2x terug gemaild te hebben nog steeds geen reactie met een ander voorstel..

Snellere levering

Heel snel geleverd en tevreden met mijn aankoop.

Snelle service dankje

Snel geleverd en prima kwaliteit voor een nette prijs.

Mooie doosjes, ook snel geleverd

Jammer dat er maar 49 geleverd zijn. 50 stuks besteld, jammer

Goei gerief ;)

De dozen werden snel geleverd en waren van zeer goede kwaliteit. Zoals wij in Antwerpen zeggen: "Goei gerief" ;)

Mooie verpakkingen, goede prijs, snelle verzending

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!