Snelle levering, betrouwbaar, betaalbaar en goede kwaliteit

Levering was 1 dag na het plaatsen van de bestellen. Duidelijk en overzichtelijke communicatie van Rotim Verpakkingen. Goede prijs en kwaliteit van de producten van Rotim.

Betaalbaar, prima materiaal en snel geleverd

Betaalbaar, prima materiaal en snel geleverd

Voordelig en snel en correct geleverd.

Op zoek naar een alternatief voor brievenbusdoosjes vond ik Rotim. Voordeliger en beter dan mijn vorige leverancier. En supersnel bezorgd!

AL vaker tassen besteld bij Rotim. Snelle levering en goede kwaliteit. Ben een tevreden klant!

Enorm snelle levering

Opzoek als beginnend bedrijfje / hobbyverkoop naar een bepaald doosje. Chat gestart en direct werd ik goed geholpen! Daarna bestelling geplaatst en het was super snel binnen!

Super snelle levering

duidelijke website, goede prijzen

Ook bij kleinere aantallen goede prijzen, de website was duidelijk. Ophalen was ook snel geregeld.

Mooie tasjes, mooie prijs en snelle nette levering. Ook website is duidelijk.

Snel en betrouwbaar

Prima producten (brievenbusdoosjes) voor een eerlijke prijs. Afhalen is uitstekend geregeld.

Zeer goede klantenservice en supersnelle verzending

Bij het bestellen van mijn items had ik blijkbaar mijn btw nummer verkeerd ingevuld (met spaties, dankuwel copy paste) en kon ik hierdoor niet afrekenen. Na eventjes chatten met een zeer vriendelijke medewerker van de klantendienst werd ik meteen verder geholpen. De volgende dag werden mijn items al geleverd. Zeer goede eerste ervaring met dit bedrijf! :)

goede service, kwaliteit

Ik werd goed en snel geholpen en mijn bestelling kon ik na een paar uur al ophalen!

Heel snel en goed je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is. Alles goed verpakt. Alleen jammer dat er in het ene pakket 3 tasjes te weinig in zaten en bij de andere 1

Mooie spullen, goede prijs, snelle levering!

Mooie spullen, goede prijs, snelle levering!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Ik had mijn roze verzendkosten de dag na de bestelling, dus heel snel. Goede kwaliteit van de dozen. Heel tevreden.

Super kwaliteit, snel geleverd.

De wijn verzenddozen die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit. Ze zijn zeer goed verpakt en heel snel geleverd.

Verpakking is niet goed

Helemaal niet goed

Prima en snel

Keurig en snel geleverd. Er was iets misgegaan in de adressering van de orders. Hadden ze zelf al geconststeerd en binnen een dag was het opgelost. Zo kan het ook, top!

Prima.

Heldere site, goede prijs en snelle levering

Snel en netjes

Snel verzonden, netjes verpakt, prima prijs-kwaliteit verhouding.

Ik ben heel tevreden met de snelle levering en het assortiment dat aanwezig is. Zocht al heel lang achter kleine doosjes en vond ze gelukkig hier. Prijs viel ook heel goed mee.

& goede prijs

Snelle levering en mooi product

Vloeipapier besteld, ziet er mooi uit!

Erg tevreden, eerste aankoop

Erg tevreden over mijn eerste aankoop. Ik heb verzendzakken gekocht uit de outlet. Prima prijs en de kwaliteit boven verwachting. Meteen de volgende dag in huis.

Goede klantenservice

Na het plaatsen van een bestelling werd ik gebeld over dat een product helaas niet meer op voorraad was. Gelukkig kon dit vervangen worden voor een soortgelijk product in een andere kleur. De klantenservice wilde ook nog dubbel checken of ik inderdaad de producten kwam afhalen, omdat ze zagen dat verder weg gevestigd ben.

Fijne webshop met veel keuze, welke snel leverd.

Kerkenbos 1205

6546 BD Nijmegen

info@rotim.nl

Over Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen is het verpakkingscenter voor de detailhandel en webshop en dat al meer dan 25 jaar! Of het nu gaat om tassen in bedrukt met eigen logo of een gewoon vrolijk kleurtje, verzenddozen in kleine aantallen, mooi bedrukt zijdevloei en nog veel meer verpakkingsoplossingen bestel je makkelijk, snel en voordelig op onze rotimshop.nl. Heb je eerst advies nodig? Wij horen het graag!