Altijd oerfect in orde.

Zeer tevreden van prijs/kwaliteit en correcte verzorgde verzending.

Keurige opvolging

Defecte Makita is netjes in behandeling genomen, duidelijke communicatie en keurige opvolging.

Meedenken in oplossingen zonder het onderste uit de kan te willen, super.

Had een heel arsenaal aan gereedschap nodig waarbij meegedacht werd hoe dit het beste samen te stellen was.

Goed, snel en betrouwbaar

Na mijn aankoop afwachten aflevering. Moet zeggen alles verliep op rolletjes. Ik heb een goede ervaring. Voor mij een dikke 10.

HD TOOLS is gewoon Top !

goede afspraken !

Goede prijs en vlugge levering

Goed assortiment tegen scherpe prijzen en duidelijke communicatie.

Wij kopen al jaren bij HD-Tools en zijn door het goede assortiment, de scherpe prijzen en duidelijke communicatie altijd klant gebleven. Meer en meer installateurs ontdekken HD-Tools als leverancier van gereedschap tegen scherpe prijzen, dit gaat ook mond op mond. Wij hopen dat HD-Tools in een mogelijke groei altijd scherpe prijzen zal blijven hanteren, zodat de concurent geen kans krijgt.

Ik vond het geweldig

ik zocht, ik vond, ik bestelde en ik kreeg wat ik wilde

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, snelle service zowel van levering als het afhandelen van alle administratie. En de prijzen zijn prima in orde

Korekte levering

Meerdere bestellingen geplaatst. Altijd goed. Goede website, goede prijzen, goed verpakt en snel geleverd.

snelle service

Zeer tevreden klant. Correcte levering van de goederen

Goede en snelle service

Bij vetraging van levering goede alternatief aangeboden

Met haken en ogen.

Product op voorraad en makkelijk besteld. Alleen ontbrak er een vensterglasje op de Tstak kist die ik had besteld. Deze werd gelukkig nageleverd en het duurde ruim een week voordat ik hem had. Denk PostNL. Weer een week later strafport brief er had op het brievenbuspakje 2,42 moet zitten en geen 1,21 of ik even 4,84 wilde overmaken.

Altijd goede deal!

Zoals de titel al samenvat, je bent zeker van een goede aanbieding!

perfect

altijd zeer goed en vakkundig geholpen telefonisch direct bereikbaar

Bestelling liep gesmeerd. Alles ok geleverd.

Alles was in orde en het kon niet beter

Alles was in orde en het kon niet beter

HD-Tools heeft een mooi assortiment en levert !

Inmiddels al meerdere positieve ervaringen met HD-Tools. Ze hebben een mooi en volledig assortiment en goed concurerend geprijst ! En nog belangrijker, ze leveren ook wat ze aanbieden. Géén vage volle site met allerlei "beloften", maar bij bestellen levertijden van weken. (zoals helaas mijn ervaring bij een collega site ;-()) Zeer tevreden en aanrader !

Snel en betaalbaar

Prima communicatie, goed product en snel geleverd.

Bestelling afgeleverd zoals het hoort.

Hoewel altijd afhankelijk van de vervoerder/bode - die vaak steken laat vallen - snelle sevice.

Altijd goed!

Top, liefste alles bestellen via HD tools,helaas is dat niet mogelijk.

Snelle levering, goed assortiment

Goed assortiment, snelle levering

Geen officiële dealer

Hier Makita gekocht. Maar geen officiele dealer dus geen verlengde garantie en je kunt niet meedoen aan Makita-acties. Lijkt erop dat ze elders goedkoop hun machines halen, om hier vervolgens mee te stunten, zonder dat ze vervolgens voor latere mankementen hoeven op te draaien. Vandaar dat ze doorgaans goedkoper zijn. Maar ik trap er niet meer in.

Kieenweg 20 20

5991EK Baarlo