Goed bedrijf nette prijs

Ik heb vaker bij hd Tools besteld, Goed geholpen. Ze zijn geen makita dealer .maar de prijs is wel netjes . Ik vond alleen de laatste keer dat de bezorging lang duurde hij was wel op vooraad stond er, Er zat wel ook de kerstvakantie tussen . Dat zal ook wel schelen natuurlijk

Mijn eerste ervaring was prima

Goede en snelle service en levering

Ok

Ok

Hd tools is top, bezorging is flop

Machine was afgeleverd in de vuilcontainer. Dit is nu de zoveelste keer dat is bij ons voorkomt. Wij gaan dus elders bestellen.

Professionele webwinkel met dito assortiment en service

Inmiddels meerdere Makita accu gereedschappen bij HD-Tools mogen bestellen en het is een professionele webwinkel met dito assortiment en service ! Wat ze verkopen, hebben en leveren ze ook ! niet alleen maar een "digitale showroom" die uiteindelijk niet blijkt te kunnen leveren (mijn negatieve ervaring met een collega webshop ;-)) Aanrader !

Prima snelle levering

Ondanks de drukke december maand op de afgesproken datum compleet geleverd.

Prima prijzen

Geven levertijd op die vaak net wat dagen langer blijkt te zijn als het een niet op voorraad product is. Voor mij geen probleem zolang de communicatie goed is en je een eerlijk antwoord krijgt. Tegenwoordig ben je toch al verrast als, om het even wie, het gaat als is opgegeven.

Heb nog niks ontvangen

Het bestelde product is nog niet geleverd dus lastig te beoordelen, had gehoopt op een snellere levering.

zeer goed en goede service

al jarenlang een goede ervaring met HD-Tools

Goede prijzen

Excellent

Niet complete levering.

Een bijgeleverde accu zat onverpakt zonder originele verpakking bij de zending. De zending was niet compleet, er ontbrak een accessoire. Er werd op aangedrongen of ik nog iets wilde bestellen, zodat de accessoire hierin mee kon worden genomen. Oftewel en ‘verplicht’ iets kopen en opdraaien voor de verzendkosten.

Net zoals vorige bestellingen, prijs is heel goed en wederom een snelle levering.

snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, en nog belangrijker...

Snelle levering, en nog belangrijker, een origineel Dewalt product. Ik had elders een 'dewalt' laser besteld en kreeg een imitatie.

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Het pakje schijnt zoek geraakt bij GLS

Volgens afspraak, netjes geleverd.

Goede prijs en prima levering, ook de nalevering netjes geregeld.

Waardeloze service

Schuurmachine gekocht kwijt geraakt moet wachten op geld terug omdat GLS het onderzoek nog niet heeft afgerond (langer dan 10 werkdagen)

Accurate mededelingen

Al eerder voor deze heggenschaar geïnformeerd maar was niet voorradig. Zou wel binnenkort binnenkomen. Wegens een ervaring met andere leverancier NOG niet besteld. Maar op de beloofde tijd was de schaar binnen, helaas wel duurder. Omdat uit de mededelingen over levering correct waren ook de accu's en laadapparaat besteld., ondanks iets hogere prijs. De levering van alles was zoals afgesproken op het afgesproken tijdstip.

Slecht de laaste maanden

Laatste maanden producten besteld staat dat deze op voorraad zijn maar dat blijkt niet zo te zijn vervolgens duurt het heel lang voordat het product geleverd wordt

Snelle en juiste levering

Goede prijs , correcte bezorging

Steeds tevreden over service en prijs

Topfirma

goede prijs kwaliteit

leverancier denkt mee.

Prima webshop

Voor het eerst wat besteld, scherpe prijs en netjes geleverd volgens afspraak.

Kieenweg 13

5991EK Baarlo