Product naar wens, snelle levering

Goed!

Super fijne service

Ik heb een makita 18v schuurmachine besteld in een mooie combideal. Voor er andere klus had ik een multitool nodig welke door omstandigheden niet op tijd geleverd werd. Dit werd super netjes en super snel afgehandeld.

Wederom snel geleverd

Al geruime tijd is HD tools de leverancier van kwaliteit gereedschap voor mdhelektroshop.nl.

Prima bedrijf

Snelle en probleemloze levering! Fijne vriendelijke klantenservice: geef Jenny opslag!

Snelle bezorging, goede prijs

Onze excentrische schuurmachine van makita werd snel bezorgd voor de beste prijs. Er zat geen extra doos om de doos van het apparaat, beter voor het milieu.

Gewoon goed

Goede en snelle levering

Altijd goed

Snel en voordelig

Vandaag besteld en morgen in huis, met top prijzen

Prettig en accuraat

Alles was correct.

Alles was correct en snel geleverd.

Ruime assortimentment, op voorraad en goede prijzen.

Bestel al jaren mijn electrische gereedschappen bij ze. Onlangs had ik per ongeluk een Makita zaagmachine met verkeerde nummer besteld. Ik kon het zonder problemen ruilen met de juiste machine. Prima service.

Goede en snelle service

Mijn eerste bestelling kwam helaas beschadigd aan. Toen ik daarover contact opnam met HD tools werd direct een nieuw product opgestuurd, top geregeld, zoals het hoort!

Goed, eerlijk en kwaliteit.

Goede uitleg over de artikelen, en vlugge levering.

Top product, voor een goeie prijs

Duidelijke site, en snelle levering, top!!

Ik vind se levering heel slecht

Ik heb nu een aantal weken geleden iets besteld maar nog steeds niet ontvangen. Normaal iets online in nederland bestellen duurt max een week voor ontvangst. Ik hoop dat ze hier snel iets aan doen.

Goede prijs

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Ik heb al meerdere gereedschappen gekocht bij HD-Tools, altijd voor een goede prijs en snelle levering.

het meeste wordt snel uitgeleverd en is prettig.

Prima ervaring .

Zoals ik telefonisch contact heb gehad en afgesproken Heeft u medewerker het netjes en correct af geleverd. Daarvoor onze complementen.

zeer goed!

Goede gereedschappen, nette prijzen en uitermate keurige verzending!

uitgeleverd zoals besteld, perfect verpakt, geen schade

aan te bevelen, geen problemen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Op tijd geleverd.

Goede en snelle levering, maar.....

3 Makita accu apparaten gekocht, die goed en snel geleverd werden. Alleen op de M box van de haakse slijper ontbrak de sticker. (alleen de bovenste box van de afgeleverde stapel zou voorzien zijn van een sticker.....) . Maar inmiddels de slijper in gebruik genomen dus terugsturen was geen optie. Elders voor eigen rekening maar een sticker besteld

Prima bedrijf

Goed bedrijf met een prima verzending

Snelle levering, goede service!

Behulpzaam, netjes en snel.

Vaste klant bij HD-Tools. Alleen kwaliteit.

Kieenweg 13

5991EK Baarlo