Prima met een hobbel in de weg

In eerste instantie werkte het bestelproces op de (mobiele) site totaal niet mee en had ik de bestelling ook afgekapt. Bij een tweede, latere poging verliep alles zonder problemen. Daar vanuitgaande was het eenvoudig, snel en goed geregeld.

ontzettend fijn inkopen doen.

makkelijk, scherp geprijsd, snelle levering en behulpzaam.

Snel geleverd voor scherpe prijs

Snel geleverd voor scherpe prijs

Kwaliteit

Zoals altijd snelle levering. Prijs/ kwaliteit verhouding is top. Wekelijks aanbiedingen van A-merken. .

Altijd goed en snel

Prettige prijsstelling, goede service, snelle levering.

Gewoon goed maken belofte waar.

Besteld en gewoon product snel ontvangen. Gewoon prima

Fijn bedrijf

Correct en snelle levering

Echt helemaal top

Helemaal top

Vlotte communicatie

Netjes geregeld, rap geleverd. Wat ze zeggen doen ze ook.

Snelle levering en keurig verpakt

Heel blij dat ik het gekocht heb

Mijn broer adviseerde mijn om het te kopen.

Prettige ervaring met dit bedrijf!

Goede service, na bestellen netjes optijd geleverd. Heb meerdere machines gekocht.

Geheel volgens de belofte geleverd

uitstekend

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en snelle verwerking en levering!

Goede ervaring

Goede site nette levering.

De site van HD tools is een goede nette site. Product wat ik zocht snel gevonden. Daarna goede en nette bezorging. Product was perfect ingepakt en voldoet aan verwachting.

Alles prima

Alles OK

Altijd goed

Lage prijzen voor top gereedschap

Mooie aanbieding en snel geleverd

Mooie aanbieding en snel geleverd.

Altijd voorraad en snelle levering

Goede prijs en service

Ik had een aantal dingen besteld en deze hadden wel wat levertijd. Toen het er was bleek er een foutje te zijn gemaakt. (Had een set van 5 besteld en er zat er maar 1 in) maar na mijn mailtje had ik binnen twee dagen de andere 4 ontvangen. Dus prima en snel opgelost. Prijs was scherp en service ook prima.

Zeer snelle reactie

Erg prettig. Heb een bestelling geplaatst en retour gestuurd. De volgende dag stond het geld alweer op de rekening.

snel,correct en op tijd geleverd. Helaas bij de buren terwijl we thuis waren. doos licht beschadigd.

De bestelde artikelen werden snel geleverd. Misschien iets te snel, namelijk bij de buren, terwijl we thuis waren. Mogelijk een verwisseling van huisnummers Ook was een van de dozen licht beschadigd, maar het artikel zelf gelukkig niet.

Gewoon goed

Gewoon goed