Pluspunten

Ik heb hier al twee keer een bikini besteld superfijn. Onlangs was van een van de twee bikini’s een steentje los gekomen die ik ben verloren. Ik heb contact opgenomen en heb nu binnen 2 dagen al een nieuw steentje binnen! Superfijn! Ga namelijk over twee weken naar de Filipijnen!

Pluspunten

Mooie producten en hele goede service!

Pluspunten

Snelle levering en superfijn dat jullie veel betaalmethodes aanbieden! Daarnaast zat er een leuk persoonlijk kaartje bij mijn bestelling! Supergoede webshop!

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

?

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

Snelle levering, juiste product en makkelijk achteraf betalen!

...

Pluspunten

Makkelijk te bereiken door middel van de Facebook chat. Gebruiksvriendelijk website. Makkelijk te achterhalen of je een product kunt retouren bijvoorbeeld. Bij retour sturen binnen 2werkdagen het bedrag al op m'n rekening terug gestort ! Persoonlijke service in de Facebook chat.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik ben positief over dit bedrijf. Ik woon in Etten-Leur en kon het gewoon ophalen en passen daar! Ik wilde toch omruilen en dat was geen probleem!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, de artikelen zijn ontzettend mooi verpakt, attent kaartje erbij.....echt een aanrader!

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling op vrijdag in het begin van de avond gedaan en zaterdag was het pakketje al binnen. Dank voor de snelle service:).

N.V.T

Pluspunten

- super snelle levering ! - je kunt met afterpay betalen wat super fijn is ! - leuke site om op te kijken ;) ! - maakt het persoonlijk dat je een kaartje krijgt wat handgeschreven is!

Pluspunten

Goed snelle service Aardig personeel

Ga zo door

Pluspunten

Grote voorraad en ook de chat was handig om advies te vragen. En ook vind ik een handgeschreven kaartje altijd leuk! Toch wel wat persoonlijker zo! Had ook meerdere maten besteld met afterPay en kon gratis retourneren. Super makkelijk! Volgend jaar weer nieuwe collecties kijken; maar eerst zelf de zon op zoeken. Toppie!!

Misschien wat meer merken op de website?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes verpakt

Gratis retourneren, zonder een retourformulier. Bij de klantenservice medewerkers inzetten die weten waar ze over praten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorging

Veel verzendkosten bij ruilen

Pluspunten

Beste Trendy zomer, Jullie hebben een hele toffe collectie online staan. Ik twijfelde echter over de juiste maat, en op de online chat, hebben ze mij heel goed verder geholpen! De verzending moest dan ook nog tot in België gebeuren, en jullie hebben last minute op jullie site 'betaling met bankcontact' geactiveerd, wat het voor mij, vanuit België wel een pak makkelijker maakte om mij bestelling te betalen! 2 dagen later had ik mijn bikini al in de bus!

Pluspunten

Fantastische klantvriendelijkheid! Makkelijk te bereiken via chatfunctie op de website. En een snelle levering :)

Op de website staat dat je bij een retournering je geld binnen 1-2 werkdagen terug ontvangt. Helaas worden retouren niet elke dag verwerkt, dus misschien even aanpasse op de site?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, want ik moest mijn jurkje terug sturen i.v.m. een rits die niet voldeed

Pluspunten

Leuke persoonlijke benadering. Heel klantvriendelijk. Goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, product leuk verpakt. Ruim assortiment en product bevalt goed.

Er wordt aangegeven dat je €5 korting krijgt wanneer je jezelf aanmeld voor de nieuwsbrief. Maar pas na aanmelding wordt duidelijk dat die korting pas geldt bij besteding vanaf €50. Dit vind ik misleidend.

Pluspunten

Netjes verpakt, snel ontvangen en prima met Afterpay betaling.

Pluspunten

Goede kwaliteit en bovendien super service. Goed bereikbaar telefonisch of via de live chat!!

Pluspunten

Super vriendelijk! Bedankt voor je hulp Angela.

• Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid
  • Nazorg & Garantie

Pluspunten

I

• Communicatie
  • Snelheid/Levertijd