razend snelle service

volgende dag al bezorgd

goede webwinkel

Voor ieder wat wils

Voor mijn voeten kan ik moeilijk goede schoenen vinden. Bij Elferink nu al het 3e paar binnen een jaar gekocht. Prima kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de service. Ook de dames waar ik mee gemaild heb waren zeer vriendelijk en hebben mij uitstekend geholpen en alles snel afgehandeld. Vriendelijke groet, Willy Ardesch

ik heb Dames maat 43 en had zo graag de openschoenen van Xsensible en ik kon ze nergens kopen tot dat ik bij Elferink schoenen uit kwam en had ze heel snel in huis. Zo blij mee!!!

Heel slecht

Had nog gemaild over de maat 38,5 is geen 5 klantenservice telefoon slecht beter nooit meer

Perfecte en vlotte service en levering

prima levering

goede levering en helaas retournering, alles duidelijk en in orde, bedankt

Snelle levering en uiteraard weer hele mooie schoenen

goede service

verder geen commentaar

Snelle levering. Schoenen voldoen aan verwachting.

Mooie collectie. Ben op twee locaties geweest, Kampen en Hattem. Vakbekwaam personeel. Blij met mijn x-sensible sneakers.

Snel en goed

Fijne schoenen en goede service

Beste prijs online. Super snel geleverd

Fijn bedrijf goede website. Netjes verpakte bezoging.

heel tevreden

super snelle levering. klacht over schoenen goed verholpen,

Snelle levering, product prima

Snelle levering, product prima

Hele goede en snelle service, helemaal TOP!!

Hele goede en snelle service, helemaal TOP!!

Kwaliteits schoenen vlot thuisbezorgd!

Al meerdere malen schoenen voor onze zoons besteld. Alle 3 een heel smal voetje, dus super fijn om online Track Style schoenen te kunnen bestellen ( helaas geen verkooppunt in d e buurt).

Zeker aan te bevelen!

mooie schoenen, mooie prijs, snelle service en levering. Kan niet beter!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelling was binnen 24 uur in huis, ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Bovendien was het pakketje ook goed verpakt, waar het heel is aangekomen. Ik raad daarom Elferink schoenen zeker aan!!!

Snelle levering, heel tevreden over mijn aankoop!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering Betreffende schoen was overal uitverkocht

Goed. Mooie prijs ben er blij mee.

Snel bezorgd.

Goed informatie betreffende bezorgen

goede keus in breedtematen

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.