Helemaal tevreden

Het bestelproces verliep soepel, de schoenen werden snel geleverd, voldeden aan de verwachtingen en zitten goed.

Duidelijk en met 2 dagen had ik m'n sneakers,top geregeld!!

Snel en goed

Gemakkelijk besteld, snelle levering!

Schoenen top, prijs was mooi en bezorging en verzorging van pakket was goed !

Binnen 2 dagen in huis,top

Mooie aanbiedingen, snelle levering

Duidelijke website met uitgebreid assortiment en mooie aanbiedingen. Snelle levering. Een tevreden klant!

Goede communicatie, lokale partij

Duidelijke site Snelle levering Goede schoenen Prettig dat het een (relatief) lokale partij is. Retour kan naar de winkel , en niet weer los opgestuurd.

Mooie schoenen en prima thuisbezorgd.

Snel en goed

Via internet een paar sneakers besteld. Deze waren goed geprijsd. Levering was heel snel, 's middags besteld en de volgende dag al bezorgd. Ook prima ingepakt. Kortom, een heel positieve eerste ervaring met dit bedrijf.

Top!!

Zeer snelle levering, keurig verzorgd verpakt. En een hele makkelijke retour verzending mocht dat onverhoopt nodig zijn.

Prima schoenen.

Alles verliep als afgesproken, de schoenen zijn mooi, comfortabel en van goed materiaal.

Blij met mooie schoenen

Hou zo van piedinudi schoenen en vond voor goeie sales prijs mooie loafers bij Elferink. 2 dagen na bestellen ontvangen, blij mee

Fijne website en snelle levering!

Past perfect

Goed verzorgd

Geweldig!!

Maat was niet goed, kon het zo terug sturen. Geen kosten.

Niets op aan te merken, snelle levering, duidelijke communicatie, mooie producten

Uitstekend!

Ik bestelde een paar schoenen (die nergens anders verkrijgbaar waren) en ze kwamen de volgende dag aan. Ze waren een maatje te klein, dus teruggestuurd en een maat groter besteld. Bestelling was de volgende dag al in huis en mijn terugbetaling voor de eerste bestelling was een dag na ontvangst al in mijn bankrekening. Wat een service! Ik kom graag terug naar Elferink.

Was super snel bezorgd zeer blij mee

Prima service en mooi product

Duidelijke website met goede mogelijkheden tot bestelling en servicegericht personeel bij afhalen.

Na eerst met de winkel kennis gemaakt te hebben in Raalte. Via de webshop al meerdere schoenen besteld. Daar ik niet in de buurt woon. Prima service.

Duidelijke website met realistische prijzen. Goede communicatie over bestelproces en snelle verzorgde levering van de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooie Lowa wandelschoenen welke de volgende dag geleverd werden; super snel!

Altijd tevreden

Ik koop alleen maar bij Elferink. Fijne winkel in Hattem

Prima goede service duidelijke communicatie met de mail

Mooie fijne goed passende schoen. Duidelijk en goed omschreven op de site,ben uiterst tevreden

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.