goede snelle service

Goede snelle service

Al vaker schoenen besteld

Groot assortiment en super snelle levering!

Deze webshop kan ik aanbevelen

Goede snelle service

Snel en goed geregeld

Snel en keurig verpakt

Heel tevreden.

Super tevreden

Snelle levering goede kwaliteit super tevreden

Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden

Goede servies

Netjes

Fijne service!

Helaas is mijn pakketje kwijtgeraakt bij postnl. Elferink reageerde snel op mijn mail en heeft ook contact opgenomen met postnl. Omdat ik het een paar dagen later als nog niet heb ontvangen sturen ze vanuit zichzelf alvast een nieuw paar op. Super service :)

Snelle levertijd

Scherpe prijs tov andere en snelle levering na online bestelling

Netjes verpakt en snel geleverd

Alles ging perfect.

Zie hierboven.

goed, snelle service

goed, snelle nette bezorging en duidelijk hoe ik moest retourneren. Prachtige sandalen, helaas is mijn voorvoet te breed waardoor ze knelden.

Sneller levering

Ruime keuze en leuke aanbiedingen

Perfect mooie schoenen en zeer snelle goede service

Zeer goede ervaring

Goede merk schoenen

Vlotte levering

snel geleverd en prima verzorgd: zowel product als administratie

ik kocht schoenen voor 75 euro (sale) en nu zie ik dat dezelfde bij Wehkamp 49 euro in de sale zijn

Goed geregeld.

Voor 1e x online schoenen gekocht. Goed verpakt en vlot bezorgd. Schoenen passen, zijn leuk. Helemaal tevreden.

Snel, correct en goed geprijst

Woorden sneakers besteld. Volgende dag in huis. Netjes en milieuvriendelijk verpakt. Sneakers zijn precies zoals ik had verwacht.

Goed product

Precies zo ik heb dacht Mooi verpakt Top!!

vlotte levering, helemaal correct

Goede prijs (sale), vlot bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Jammer

Wat super goed verpakt en snel verstuurd, helaas zit links niet fijn ! Erg jammer

Duidelijke site , snel geregeld

Genoeg keus ! Duidelijke site snel geleverd

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.