Zeer slechte klantenservice!!!
Ik heb vorige maand sneakers gekocht bij Paul Warmer online vh merk Balenciaga. Na nog geen 2 weken begonnen de letters op de zool te vervagen en ging het zwart eraf. Liefhebbers weten wat de prijscategorie is van Balenciaga sneakers, dus deze kwaliteit verwacht je niet! Dit ook aangegeven in mijn telefonisch contact met de klantenservice, hierop kreeg ik als antwoord: mevrouw wij verkopen alleen maar schoenen van dit soort categorie. Wat een decadente tekst!!! Klacht per mail gemeld, zoals werd geadviseerd. Kreeg ook het advies een foto bij de mail te sturen. Netjes gedaan. Een reactie duurde even. Vervolgens kreeg ik als reactie dat het een mogelijke beschadiging was??? En dat ze op een foto het niet goed konden zien, terwijl dit het advies was vanuit Paul Warmer. Als het een beschadiging was geweest dan zou ik natuurlijk nooit mijn beklag doen! Oplossing was de Balenciaga sneakers op te sturen. Vervolgens zouden ze het gaan bekijken en evt opsturen naar Balenciaga. Dit zou dan wel enkele weken gaan duren?! Ik werd hier niet echt blij van. Nog een keer gebeld met de klantenservice of er geen andere oplossing evt was? Ik kreeg hetzelfde antwoord en totaal geen gevoel van enig begrip!!! Is dit nou de geweldige service van Paul Warmer? Ik heb nu een paar keer online sneakers bij ze gekocht, maar ik bestel en koop er nooit meer iets!! Echt belachelijk hoe je geholpen wordt met een klacht!