Altijd de beste service

Fantastisch!

Prachtige winkel met prachtige schoenen en fantastische service!

Goed ervaring filiaal Leidsestraat

Goed advies, vriendelijke mensen, mooie collectie en de pasvorm van PaulWarmer is heel erg goed.

Erg vriendelijke medewerkers en je wordt super geholpen

Personeel altijd aardig en gezellig!

Kom er regelmatig en word altijd zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd Kortom niks te klagen 😉

Je voelt je welkom in de winkel

Heel goed personeel

heerlijke winkel

wat een mooie winkel met nog mooiere schoenen en laarzen!!!

Fijne service en mooi aanbod

Altijd prettig geholpen, service gericht en mooi aanbod van schoenen en tassen! Ben nu al meer dan 20 jaar klant en blijf graag terugkomen!

Prachtige collectie schoenen

Mooie schoenen en goede service

Fantastisch!

De collectie is heel divers. Er zit altijd iets leuks voor me bij. En het winkelpersoneel is heel erg attent.

Goed geholpen

Professioneel met goed persoonlijk advies. Filiaal in amsterdam, top

veel keuze in schoenen/laarzen

Erg goed, vriendelijk en bekwaam personeel. Indien meer schoenen mt 42 beschikbaar zouden zijn voor mijn dochter dan gaf ik een 10!

Altijd vriendelijk en eerlijk

Ik ben hartstikke goed geholpen!

Fijne service, leuke meiden en lekker snel! Andere duurdere winkels beoordelen mijn vriend en mij al gauw op uiterlijk, waardoor we niet overal goed geholpen worden, maar bij Paul Warmer heb ik daar gelukkig nooit last van! En punten systeem is geweldig!

Lief en behulpzaam personeel

Mooie collectie en eerlijk personeel waardoor je Terug komt. Vanaf dag 1 dat ze open zijn in Den Haag ben ik Al klant bij Paul Warmer. Soms iets extra’s voor zulke vaste klanten zou Leuk zijn. Laatst was er 15 or korting en wou ik laarzen kopen mijn maat was er niet en moest besteld Worden. De laarzen waren er donderdag maar ivn Met mijn werk kon ik pas zaterdag komen. Er werd toen gezegd dat ik geen korting meer kreeg, dat vind ik niet kunnen want jullie hebben de maat niet in huis daar kan ik niets aan doen. Tevens zijn de laarzen overdeknie en wil ik er een stuk af hebben. Ze wisten niet hoe dit moest en of dat kon. Ludo regelde dat vroeger zo voor mij en ook nu werd gezegd dat ik de kosten moest betalen. Dus en geen 15 pr korting meer krijgen en de vermaakkosten moeten betalen als je al 30 jr klant bent gaat mij te ver. De eerste x dat ik boos ben .j

The place to be

Leukste schoenenwinkel(s) die ik ken! Ze hebben altijd een goede verfrissende collectie. Zonder twijfel de trendsetter met unieke stuks. Als je hier nog nooit bent geweest heb je toch wat gemist :) Ook fijn: hun altijd lief en behulpzaam personeel.

Altijd mooie bijzondere schoenen en laarzen

Ik slaag altijd bij mijn Paul warmer.

Super geholpen door de meiden!

3 paar geweldige laarzen schoenen gekocht. Echt onwijs blij mee. Goed geholpen door de meiden

Super opgelost

Had een klein probleempje met laarsjes. Super fijn en klantvriendelijk opgelost

Erg goede service, erg vriendelijk personeel

Een vriend en ik kwamen binnen gelopen en we kregen zonder dat ik zei dat we iets wouden kopen drinken aangeboden en ik moch rustig kijken

Place to be!

Leuke winkel met heel vriendelijke verkoopsters!

Hele goede winkel met up to date schoenen trends

Geweldige winkel leuk personeel en hel goede service

Frankfurtstraat 26

1175 RH Lijnden