Zeer positief

Betrouwbaar goede levering. Zeer snel. Wat wil een mens nog meer.

Slecht

Ik heb test tegels besteld en stukken van een tegel gekregen???? Dit kan toch niet! Ik heb er zelfs voor betaald. Bij elk ander krijg je een hele tegel zelfs gratis

Snel en makkie

Alles goed

Perfecte service

Prima producten en ditto service

Snelle levering prima service

Proeftegel besteld, snel geleverd, mooie kwaliteit tegels.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeker aangeraden!

Prima en snel

Snelle levering van de goederen en snel en overzichtelijk verzonden

Snel geleverd volgens verwachting

Positief!

Snelle levering, vriendelijk telefonisch advies

Mooie tegels en goed verpakt geleverd op pellets. Chauffeur bracht ze met pompkar zo de garage in. Prima service.

vriendelijke en snelle bediening. graag weer

vriendelijke en snelle bediening. graag weer

Prima service.

Snel.bezorging

Snelle levering en goede prijs!

Snel geleverd, fijn spul.

Ben erg blij met de voegkruisjes in T-vorm. Werkt erg fijn bij tegelen in wildverband. Levering was mooi vlot.

goede informatie, service en correct.

idem

Super vriendelijk en mooie producten

Via Google kwam ik bij deze winkel terecht. Niet alleen hadden ze precies de tegel die ik zocht, maar ook kon je een proefsample bestellen. Toen wij overtuigd waren en de tegel wilde bestellen kon ik deze de volgende dag al bij hen ophalen. Ook daar op locatie ben ik super goed geholpen en werd er meegedacht. Zeker een aanrader!

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung

Die telefonische Voranfrage wurde umgehend und vollständig beantwortet. Die Bestellung und Lieferung (Fliesen waren Lagerware, das wurde vorher erfragt) selbst erfolgte sehr schnell und kam unbeschädigt an. Auch wenn wir etwas skeptisch waren, zwecks dem verschicken von Fliesen - hier hat alles gepasst und würden wir auch wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gemakkelijk te bestellen

Handig dat je vooraf een proef kunt bestellen om te bekijken.

Service incroyable

J'ai commandé mon premier meuble qui a été perdu puis retrouvé par le transporteur, il est donc arrivé très abimé. J'ai contacté directement le jour d'après le service après vente qui m'en a immédiatement renvoyer un en bon état. Le tout traité par email, en français et avec une grande rapidité. Même si j'ai reçu un meuble cassé au départ, le site est vraiment réactif et le produit que j'ai reçu pour le prix me plais beaucoup. Je n'hésiterais pas à commander de nouveau sur ce site.

Duidelijke site, telefonische ondersteuning goed en snelle levering

Duidelijke en mooie site, technische ondersteuning is goed en snelle levering. Kwaliteitsproducten leverancier!

Keurig op tijd geleverd

Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden over de levering. Welke zelfs eerder was dan de geschatte datum. De vervoerder was ook zeer correct. Er waren een aantal tegels gebroken uit één pak maar dat was geen direct probleem voor mij.

Geweldige service

Ik kreeg mijn tegels voor een gedeelte in stukjes binnen , wat natuurlijk aan de bezorgers ligt en niet aan hen, en bij melding daarvan kreeg ik twee nieuwe dozen kosteloos nagestuurd. Dit keer mooi heel! Heel blij mee en supergoed service !

Kei goed

Heeft mij nagebeld nadat ik gevraagd had waar het pakketje bleef. Bleek wederom aan post nl te liggen.

Toller Service, schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden

Fliesen

Schnelle Lieferung, sehr netter Kontakt

Goed product en vlot geleverd

Dokweg 36

1976 CA Ijmuiden