Snel en goede service

Hele snelle levering en prettige communicatie

Fijne website met nuttige informatie en goede kwaliteit tegels.

Fijne website met nuttige inform atie en actuele voorraad en een goede kwaliteit van tegels.

Super snel geleverd

Ik heb om 7.00uur besteld, om 18.00uur mijn spullen waren ze thuis.

Duidelijk en meedenkend

Top, snel, netjes en vriendelijk geholpen

Gewoon goed

Prima service !

Monstertegels snel en goed verpakt geleverd gekregen.

Altijd perfect!!

Snel, duidelijk, altijd goede ervaringen met dit bedrijf

Een zaak waar ze weten waar ze het over hebben, en snel en goed

Kan niet beter

Snel en volgens afspraak. Betrouwbaar dus.

Snel en volgens afspraak. Betrouwbaar dus.

Fantastische service

Hele goede communicatie. Eigenaar heeft er alles aan gedaan om bestelling op tijd bij mij te krijgen. Veel dank.

Zeer goed en snel

Prima verpakt en snelle levering. Mooie producten

uitstekende service

goed advies, bestellen via de website en de volgende dag ophalen. Puik geregeld.

Superservice

Momenteel is de showroom gesloten en bij Beenhakker Tegels hebben ze nu de service dat je proeftegels kunt bestellen waar je alleen de verzendkosten voor hoeft te betalen. Die worden dus voor een kleinigheid door PostNL op je mat afgeleverd. En zo kan ik toch verder met de verbouwing van mjin toilet! Ook heb ik hier tegels gevonden die ik nergens nog gevonden heb, dus mooi assortiment.

Zeer goede service

Goede service en betrouwbaar adres.

Ook rond de feestdagen snel geleverd.

Eind december mijn bestelling geplaatst. Op de website stond vermeld dat bestellingen weer vanaf 4 januari verzonden zouden worden. Heel normaal voor de tijd van het jaar. Toch werd mijn pakket de volgende dag al aangeboden. Daardoor konden de werkzaamheden verder. Perfect!

Snelle levering in deze lockdown

vandaag besteld morgen in huis

snel geleverd

Goede snelle service

Mooie producten en goede snelle levering.

Na vraag, goede stenen

Op de site is het goed te zien, maar wilde het zeker weten en had een vraag uitstaan. Snel kreeg ik antwoord en heb die stenen besteld... En de stenen netjes verpakt ontvangen... Top, en straks heb ik waarschijnlijk nog wel meer stenen nodig, en weet nu wat ik ze ga bestellen...:-)

Klantvriendelijk, service gericht en de tegels waren direct leverbaar.

Goede service en snelle levering

Prima geholpen door de servicedesk medewerker. Vervolgens snelle en nette levering.

Uitstekende service

Goede uitleg, kwalitatief goede tegels en een goede service qua levering.

Top service!

Ik kende dit bedrijf niet eerder, kwam via Google erachter. Wat een service tijdens de afstemming over de tegels, geduldig werd er met mij meegedacht.De tegels zijn prachtig. De samples heb ik ter decoratie gezet zo mooi. Ik zou dit bedrijf een ieder aanraden. Dit bedrijf verdient het en krijgt van mij een 10. Ik kreeg echt de indruk dat het niet alleen om de verkoop ging maar veel meer om een tevreden klant ,dat tref je niet meer zo vaak en mag daarom beloond worden via deze weg. Hillery

Snel en keurig geleverd

Precies zoals je zou hopen en verwachten.

Geweldig mooie tegel en zeer snelle levering!

Prachtige gedecoreerde tegel. Nog nergens anders gezien! We hebben hem achter de schouw geplakt! We gaan hem ook in de keuken gebruiken als wandtegel!

Dokweg 36

1976 CA Ijmuiden