Snelle afhandeling van de bestelling en levering pico bello!

Zeer tevreden over de snelle en accurate levering.

snel en volgens afspraak

Prima. Snel en precies goed

Pima afhandeling en service

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Overzichtelijke website. Product was zoals omschreven en van goede kwaliteit. Snel geleverd. Helemaal tevreden

snel handelen, de muizen zullen het horen. hoge geluiden

Prettig en snel resultaat

Goed materiaal en snel geleverd

's middags besteld en de volgende dag geleverd, goed verpakt en prima spullen.

Ik ben een tevreden klant

Inderdaad. Ik verwachte het niet, maar jullie hadden het wel. Snel bezorgd. Alles piekfijn in orde.

Gewoon top

Gewoon top snel

Helemaal zoals je hoopt!

Een duidelijke website. Nette prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk bestel- en betaalproces. En wat een aftersalesservice! Daar hoop je stiekem, en wat een feestje als dat waargemaakt wordt! Volgende keer weer Kabelshop!

Snelheid

Ik kreeg mijn pakketje heel snel binnen. Geen aanmerkingen, zo hoort het te zijn.

Slechte service

Ik heb een kabel besteld voor 13 euro, vervolgens wacht ik hier een week op en heb ik nog steeds geen kabel. Ik heb daarna gebeld en hier gaven ze pas aan dat mijn kabel niet leverbaar was. Wat vervolgens hun oplossing was is dat ik dan maar meer moest gaan betalen voor een andere kabel. Na een beetje gezeur heb ik dat maar geaccepteerd en was ik daar toe in staat. De week erna krijg ik een factuur binnen van de gehele prijs van de kabel! Ik vind het echt matige service, er worden tot 2 keer aan toe fouten gemaakt en 0 compensatie gegeven. Dat vind ik een slechte zaak. Groetjes, Een ontevreden klant

Nette vlotte afhandeling en levering

Netjes en vlot afgehandeld

Prima,snelle levering

goede service en snelle levering

Goed product voor goede prijs. Snelle levering

Uitgebreid assortiment

Eindelijk kabels gevonden van 7 en 7,5 meter. Super handig. Uitgebreid assortiment waar je een goede versie van data kabel kan uitzoeken. Snelle levering. Top!

Helemaal top

Zeer snelle levering , toppy

Communicatie en levering perfect

Communicatie en levering perfect

goed product, snel verzonden en correct geleverd voor de juiste prijs!

Goed product, snel verzonden en correct geleverd voor de juiste prijs!

Kon verkeerd artikel terug sturen met vergoeding van alle kosten.

Geweldige kwaliteit

De luidsprekerkabel voldoet aan alle wensen die je hiervan mag verwachten, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Makkelijk om te bestellen, snelle levering

Uitstekend, eenvoudig bestellen en snelle levering.

Snel en georganiseerd

Goede snelle service perfect verpakt

Goede en snelle levering

Product is prima!

Product is niks mis mee, alleen werd het pakketje werd bij de buren voor de deur gezet, het was dat ik het zag gebeuren want de buren waren niet thuis en kon ik het pakketje daar weg halen en is het toch goed gekomen.

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!