Filtre

Zeer snelle afhandeling

Zeer snelle aflevering door post nl

Nette , duidelijke site die doet wat ze zeggen

Alles netjes , correct en op tijd geleverd. Goede berichtgeving , je weet precies wat wat je kan verwachten.

Gewoon goed

Snel en gemakkelijk bezorgd

Prima afhandeling

Zeer goede ophang beugel met veel materiaal erbij zoals bouten ringen en schroeven en keurig op tijd geleverd de bevesteging voor op de tv was een beetje krap ging maar net maar dat zal komen door dat deze samsung 15 jaar oud is denk ik . voor derest geen klachten.

Nette en juiste levering volgens tijd

eenvoudig te bestellen, juiste informatie op website. duidelijke omschrijving. bestelling wordt netjes geleverd volgens afspraak.

Het was goed geregeld

Het was goed geregeld

Supersnelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering.

levering correct

levering zoals besteld , geen problemen verder

Geld kwijt: geen reactie melding kapot product ontvangen en retouraanvraag !!

WC bril die ik ontving was kapot en kwam niet overeen met afbeelding op website. Defect (met foto’s) en retourverzoek gemeld volgens procedure Kabelshop. Geen enkele reactie van Kabelshop, ook niet na herhaalde mails. Dus ben mijn geld kwijt. Ronduit schandalig hoe Kabelshop consumentenrechten aan laars lapt. Volgens eerdere beoordelingen gebeurt dit vaker. Dus bedenkelijk bedrijf, verre van betrouwbaar. Advies: niet doen !!!!

snel en goede prijs!

in het weekend besteld en op maandag geleverd

makkelijk bestellen, snelle levering

zeer makkelijk bestellen, Savonds om 20:00 uur besteld en volgende dag om 9:00 uur geleverd. TOP

Geweldige webshop

Zoals in de banner van de shop staat, je verwacht het niet maar zij hebben het. Wat moet een kabelshop met fietshelmen, verkopen voor een scherpe prijs, dat is de reden dat ik bij kabelshop.nl terecht ben gekomen.

Tarp van 3x3

Goede kwaliteit, laagste prijs en vlot geleverd. Wat wil je nog meer?

Kabel werkt niet

Helaas geen geluid

Snelle levering tegen een prima prijs

Overzichtelijke webshop, met veel artikelen. Mijn bestelling werd in 1 dag netjes verpakt geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen

Snel, duidelijk en prima producten

Ik had nieuwe aanloopcondensatoren nodig en deze werden voor een goede prijs de volgende dag geleverd. Probleem opgelost!

super

Helemaal tevreden, prima service

Snel geleverd en netjes verpakt.

Eenvoudige en snelle transactie

Het hele proces van zoeken, bestellen, betalen en thuis ontvangen is gestroomlijnd verlopen; kortom, tevreden klant

Goed, betrouwbaar bedrijf.

Kabelshop is een goed en betrouwbaar bedrijf, dat doet wat ze zeggen. Mijn Tuinslang werd binnen 24 uur geleverd. Zeer tevreden en ook in het verleden hebben wij graag zaken gedaan met Kabelshop.

Nette snelle levering

Kabels voldoen, netjes en snel geleverd. Beter geprijsd dan concurrent!

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en goed product!

Leveren niks en klantenservice blijft leverdatum verschuiven.

15 juli, 2 kabels gekocht. Meerdere keren verteld door de klantenservice dat ik mijn kabels "deze of volgende week" zou kunnen verwachten. Het is nu 20 augustus en heb nog steeds niks ontvangen.

2x slechte ervaring

Eerste bestelling: kabels zijn volgens website op voorraad en kunnen volgende dag geleverd worden. In plaats van volgende dag de levering te ontvangen, enkel mail ontvangen dat met de melding dat ze de bestelling hebben doorgegeven aan hun leverancier en hun leverancier de kabels zullen opsturen. Wanneer kan niet gezegd worden... Tweede bestelling: geleverde pakket bevatte bestelling van iemand anders...

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK