Filtre

Snelle levering, verrassend assortiment.

Gewoonweg prima.

Alles was perfect geregeld!

Alles ging naar wens precies zoals het hoort te gaan.

Snelle levering en spotgoedkoop voor kwaliteit producten

Als je de producten van Kabelshop vergelijkt met andere websites dan moet ik toegeven dat dit met scherpe prijzen worden verkocht. Ook zeer tevreden met de snelle levering van de producten. Ik kan deze website iedereen aanraden

Perfect.

Van bestelling tot levering alles klopte ZE DOEN WAT ZE ZEGGEN EN ZEGGEN WAT ZE DOEN. ZO ALS HET HOORT. VAN A TOT Z

Goed product snel geleverd

Uvuf

nog niks ontvangen

slecht nog niks ontvangen

Top en snel bezorgd!

Kabel besteld en de volgende dag bezorgd top service!

Goed spul,snelle service!

Kwaliteit en snelle service!

Heb goede keuze gemaakt,de lijm/kit werkt perfect en zoals ik gehoopt heb. Bestel hem weer wanneer de tube weer leeg is,ideaal

Alles goed

Ales goed. Snelle reactie en snelle verzending

Verwarmingslint site zegt product is 12 meter lengte verpakking ook lengte is 6 meter

Dan bestel je ivm kapot vriezende leidingen 2x 12 meter verwarmingslint. Is het niet op voorraad moet je al zelf bellen hoe lang het dan duurt. Dan krijg je er uiteindelijk 1 en is die 6 meter. Omschrijving site zegt dat product een lengte van 12 meter heeft.. hoe dan als ik hem met een schaar doormidden knip?? Verpakkingsmateriaal zegt ook 12 meter overigens. Heb hier dus totaal niks aan en hornbach verkoopt voor 10€ meer wel een daadwerkelijke 12 meter. Totaal k.. en heb dus voor niks lopen wachten. Geen volgende dag of van mij part 2 dg dat je je product heb, maar 1 van de 2 gekregen na dat wachten en ook nog eens maar de helft van de lengte wat geadverteerd is. Gaat lekker jongens. Volgende x betaal ik wel een tientje meer bij een ander en krijg ik gewoon de lengte, aantal en fatsoenlijke levertijden. Heb in het verleden ook al eens een kabel bij hun besteld voor de rijstkoker ding is ook ruk. Moet wiebelen voor die het doet maar die was in elk geval wel de afgesproken lengte.

Snelle levering van het artikel, goede prijs en het artikel bevalt tot nu toe prima.

Snel geleverd!

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Goed en snel

Kabel bij Bol.com twee keer duurder, dus besteld bij kabelshop. Snel geleverd en goede kwaliteit. Wat ook echt heel prettig was dat de verpakking was passend. Dus geen enorme doos voor 1 kabel.

Goede en snelle service

Kacheltje besteld en echt volgende dag in huis , goed en keurig verpakt. En precies volgens beschrijving. Super .

alles conform de regels.

gemakkelijk te bestellen, correcte afhandeling

De bestelling was echt heel goed

Het was allemaal heel goed. En de bezorging was ook prima

Fantastisch aangesloten

Lekker duidelijk allemaal en levering volgens afspraak. Kom ook regelmatig in winkel, altijd goed geholpen door kundig en vriendelijk personeel.

Duidelijke site, snelle en complete levering

Alles ontvangen zoals omschreven.

S avonds besteld volgende dag in huis

De optische splitter die ook bij bol aangeboden werd door een ander bedrijf, was meer dan 2 x zo duur als bij kabelshop. Daarom bij kabelshop gekocht. Het was een snelle levering en vond het pakje in mijn brievenbus. Dankjewel kabelshop

Snel & Goed

Specificaties zoals vermeld.

Volledig, Voordelig en Vliegensvlug

Precies wat ik nodig had was gewoon op voorraad en snel leverbaar. Inclusief de verzendkosten voordeliger dan bij de bouwmarkt zelf ophalen.

Besteld en volgende dag al geleverd.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK