Filtre

Supersnel

Snelle levering had niet verwacht dat het de andere dag al binnen zou zijn ben zeer tevreden

Vlotte levering

Lampje besteld. Keurige prijs vergeleken met andere webshops. Snel verzonden, goed verpakt. Niks bijzonders, maar dat was juist fijn. Gewoon simpel en goed.

Alles exact zoals het moet!

Goede website, ruime keus, goede deskundige informatie. Wat moet je meer? Ik heb inmiddels meerdere bestellingen achter de rug. Nog nooit teleurgesteld.

Goed materiaal en snel geleverd

Goed materiaal en snel geleverd

Snel en goede kwaliteit!

Op zondag besteld en maandag in huis! Fantastisch, helaas waren de verzendkosten duurder dan mijn bestelling maar aangezien het er zo snel was (zelfs als het op een zondag is besteld) was het prima!

Duidelijke uitleg op de website

Duidelijke website met goede uitleg over de kerstverlichting en schaklebaarheid!. Snelle leverling, lampjes hangen er mooi bij!

Goed en snel

Een goede bezorging snel in huis jullie maken waar dat vandaag besteld morgen in huis ga zo door de

Supersnel en goede info

Snelle levering goed ingepakt top bedrijf

Super snelle service

Zeer tevreden! Had de bestelling de volgende dag al in huis!

Snelle levering en netjes verpakt

Duidelijke site

Op de site zijn de artikelen duidelijk weergegeven. Hierdoor was het niet moeilijk om het goede product te kiezen dat ik nodig had.

Beste klantenservice van Nederland!

Na onderstaande beoordeling op 15 november werd ik direct dezelfde dag gebeld (Ja u leest het goed, gebeld!) door de klantenservice van Kabelshop.nl om te informeren en uiteindelijk alles op te lossen! Echt top! Persoonlijk contact was naar wens. Ik had ook geen klachten over bestelproces en de verzending, alleen over de kwaliteit van de artikelen. Op 15 november schreef ik: Helaas, 2 houten rattenvallen en 1 elektrische val gekocht maar allebei waardeloos! De houten vallen zijn kwalitatief van slechte kwaliteit. De krammetjes waarmee de veer vast zit in het hout zijn niet stevig genoeg. Het lokvoergedeelte is ook te klein. Iedere keer is het lokaas op en de val niet gesprongen. De elektrische val werkt ook niet. Ook hier steeds lokaas op, maar geen rat. Helaas 45 euro voor niets uitgegeven.

Superrrrr snel geleverd voor een scherpe prijs

Oké

Mooi op tijd bezorgd

Winkel is goed, levering minder.

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Hierdoor zullen veel mensen bij deze winkel kopen, helaas kunnen ze dit niet waarmaken, gewoon bij een andere winkel kopen die dit wel kunnen waarmaken.

Snelle en keurige levering

Product was snel en keurig geleverd

Bestelling snel verzonden en had de volgende dag in huis zullen zijn, maar Post.nl werkte niet mee

Betaalbaar en op tijd verzonden

Kabelshop hanteert lage prijzen, maar heeft geen minimum bedrag voor gratis verzending. Op zich ook wel prettig; geen verleiding om meer te kopen dan gepland. Enige opmerking die ik heb, die ook geldt voor allekabels en kabeltje, is dat gereedschap (bijv voor netwerkkabels) mager is. Als het bijzaak is, kunnen ze het misschien beter achterwege laten. Dat voorkomt verrommeling van het assortiment. Maar wat kabels betreft zou ik hier zeker weer bestellen.

Snelle levering en goede kabel

‘S avonds besteld volgende dag ophalen op afhaalpunt

Snelle levering.

S’avonds online een nieuwe Deurbel besteld,de volgende dag net na de middag in huis.

Super product geleverd voor een scherpe prijs

Zondag besteld en maandag al in huis. Helemaal top en verbaasd over het assortiment. Dit bedrijf staat in mijn favorieten.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Wat een ruime keuze tegen concurrerende prijzen, blij mee!!

Altijg goed geprijsd en snel geleverd

Goed assortiment. Snel geleverd en goede prijs

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK