Filtre

Product is zoals besteld, goede en snelle levering voor een goede prijs.

Snelle levering, goede prijzen en kwaliteit die ik verwacht.

De bestelling en levering waren super snel. Prijs is goed en kwaliteit ook. Zeker een aanrader. Inmiddels een bookmark van de website gemaakt.

Snel én betrouwbare zending

Na advies van Kabelshop besteld de USA verloopstekker. Tevreden met het artikel, stevige kwaliteit. Met een gerust hart nu op vakantie en de iPhone kan worden opgeladen. Kabelsop bedankt.

‘sAvonds besteld , volgende dag in huis

Snelle levering. Op zondagavond besteld en de volgende dag in huis

Niets op aan te merken

Vliegenmepper besteld. Betaald en was zoals beloofd de volgende dag in huis. Niets op aan te merken :)

op tijd met juiste product

goede en snelle afhandeling

Vlotte levering

Vlotte levering

snelle levering.

snelle levering.

Product als beschreven, netjes gecommuniceerd, op tijd geleverd

Prima webwinkel.

Doen wat ze beloven.

Snelle levering en goedkoop.

Netjes en snel

Keurig netjes geinformeerd en snel ontvangen!!

Snel geleverd.

Snel geleverd!

na klacht over DHL nu toch bezorgd.

volgens DHL zou dindsdag het pakket via de brievenbus bezorgd zijn om 12.44 uur. ik kwam om 12.50 uur thuis maar geen pakket..woensdag contact opgenomen met kabelshop,die zou contact opnemen met DHL, vandaag is het pakket alsnoch bezorgd.

Goed produkt, snelle levering!

Snel geholpen, goede info op de website

Goede service.

Ik heb het heel goed kunnen regelen, om achteraf te betalen. Omdat ik al verscheidene malen opgelicht was. Ze hadden daar alle begrip voor.

Ruim assortiment, snel geleverd

Snelle levering, groot assortiment

Eerlijke prijzen, groot assortiment en snelle verzending. Heel tevreden. Een voorbeeld voor veel andere online shops.

verkeerde product ontvangen

na twee keer bellen toch een verkeerd product ontvangen. Geen één paste op de Kinzo draadloze boormachine. Kinzo Lithium 1300mAh LI-ION Battery Batch nr 208 1679

Prima service, snel, accuraat

Snelle service, keurig verpakt, nette afhandeling

Snelle levering !

Goede omschrijving van het product en veel meer te vinden dan alleen kabels. Goede webshop en snelle levering!

Goed en snel

Bestelling de volgende dag in huis. Producten zoals omschreven

Goede afhandeling van mijn bestelling.

Zeer tevreden over de kabelhaspel. Heb er veel gemak van. Had ik veel eerder moeten hebben.

Waren alle zaken maar zo!!!

Snel en correct

52 Koningsbeltweg