Filtre

Snel, correct, goede kwaliteit: prima dus

Duidelijke website met gevarieerd aanbod en scherpe prijzen. Volgende dag in huis.

Compleet en naarcwens

Uitstekende communicatie, zorgvuldig ingepakt en aankopen naarxwens

Heel goed.

Makkelijk bestellen en snel goede product geleverd

Ik betaal voor nieuw maar krijg tweedehands

Na ontvangst van mijn bestelling blijkt dat het apparaat al in gebruik is geweest en bovendien diverse ernstige gebreken heeft. Daarnaast zit er in de verpakking naast mijn factuur tevens een factuur voor een geheel andere klant. Hoezo, zorgvuldig met klantgegevens? Eerlijk is eerlijk, na contact via e-mail (2 pogingen) met de klantenservice is mij snel een vervangend exemplaar toegezonden en die was wel nieuw. In de mailwisseling valt verder slechts 1x het woord 'excuus' en daar blijft het bij. Verder wordt de zaak afgedaan met een standaard reactie zonder inhoudelijk toe te lichten hoe dit heeft kunnen gebeuren en zonder enige tegemoetkoming voor het ongemak. Al met al een hele slechte beurt van Kabelshop.nl. Ik zal er niet snel weer een bestelling doen.

Snel en goed ontvangen

Prima bedrijf!

Goede kwaliteit en prijs. Snel en accuraat. Top.

Goed tevreden

Snelle afwikkeling

Fijne oplaad-kabel.

Ik ben blij met mijn oplaad-kabel.

Goed en ruim gesorteerd.

De "ontstoppingsveer" van 10 meter bij geen enkele mij bekende on line shop gevonden. Kabelshop had 'm dus wel en leverde de volgende dag. Kan ik weer zonder overstromingen douchen!

Prima geregeld.

Snel geleverd tegen een goede prijs.

super

Vier raamsluitingen rechts besteld van axa. Levering de volgende werkdag; monteren en klaar. snelle levering en scherpe prijs. dank.

Bestellen en de bezorging prima!

Produkt, graszaad nog niet verwerkt.

Daar denken ze niet alleen mee maar helpen ze echt

Door een foutje is mijn pakketje verkeerd geadresseerd na de melding werd er zelfs de volgende dag een nieuw pakketje afgeleverd

Hele snelle en juiste service

Ene dag besteld, en de volgende dag het bestelde item in huis. Zo hoort het als je daarmee adverteerd.

Transport Verpakking

Nogal grote knalroze verpakking met erg veel bescherm plastic voor een paar Nedis USB card readertjes geschikt voor SD/SDHC/MMC maar perfecte prijs, snelle levering en prima produkt.

Snel bezorgd, keurig verpakt!

Eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig !

Een eerlijke prijs voor het geleverde materiaal.

Super bedankt

Ik wist het niet maar ze heb echt ALLES! En super snel geleverd+++++

Snel besteld en bezorgd

Ik had huishoudkabels besteld. Ging gemakkelijk en de bestelling had ik snel in huis.

snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.

Perfecte service, duidelijke website, snelle levering en bestelde producten zijn goed.

Alles keurig geregeld !! Zeker een aanrader

Vlotte afhandeling!

Bestelling en afhandeling gingen vlot

Beter dan de concurrenten!

Concurrenten waren twee keer zo duur. Service goed en snel!

Snel, volledig en prima verpakt

Alle producten zaten samen in een stevige doos met voldoende vulling zodat het niet alle kanten op kon schuiven. Het was volgende dag al in huis. Ik vond het verder handig dat ik naast kabels, wat mijn hoofddoel was, ook paar andere zaken direct bij dezelfde shop kon bestellen. Ze waren ook de enige shop, zover ik na kon gaan, die de kabels die ik wilde hebben in het zwart konden leveren. De kabels hebben daarbij een scherpe prijs vergeleken met andere shops.

Snel en kwaliteit

Bailla bailla