Prima kapot produckt na enige aarzeling vervangen

Prima. Kapot produckt na enige aarzeling is vervangen

Goede zaak om iets te bestellen, totdat je een defect product krijgt

Recentelijk heb ik een officiele apple lightning oplaadkabel gekocht. Binnen een dag ging de kabel steeds slechter opladen en in een week geheel defect. Klantenservice vroeg om een foto. Deze heb ik opgestuurd, maar omdat een kabelbreuk o.i.d. niet te zien is op een foto, kreeg ik de opdracht om een filmpje te maken als bewijs. Gevraagd: op video laten zien dat deze kabel niet werkt, dat een andere kabel wél de telefoon oplaadt, de kabel in verschillende stekkers plaatsen (zodat het niet aan de stekker ligt), en laten zien dat deze kabel andere telefoon ook niet oplaad. Plus een derde telefoon om mee te filmen. En een extra paar handen dus. Een heel circus voor een kabel van 14 euro. Uiteindelijk is het resultaat dat het niet oplosbaar is, en ik maar een nieuwe kabel moet bestellen. Pas op met wat je hier koopt, want ze lachen je gewoon uit als het stuk is.

Levering zou volgende dag zijn, inmiddels bijna week verder en nog niets binnen.

Levering is heel slecht, nog steeds niet ontvangen.

Probleem met defect product netjes afgehandeld, maar wel erg traag.

Snelle verzending, maar trage klantenservice (wel erg vriendelijk). Het door mij bestelde product bleek elders veel goedkoper te zijn. Je krijgt geen geld terug bij een miskoop, maar een vervangend/alternatief product of tegoed. Uiteindelijk is alles toch goed gekomen, maar het was een van mijn slechtere webwinkel-ervaringen. Ik vermoed wel dat ik een uitzondering was.

kapotte producten, geen communicatie

Eerst een kapot product gekregen, toen contact gezocht, maar geen antwoord. Een webwinkel hoort echt betere service te verlenen.

Prima. Snelle levering.

Veel keuze. Snelle levering. Overzichtelijke website.

Prima product

Goede producten die snel geleverd worden

Gauw gevonden wat ik zocht en snel en probleemloos bezorgd.

Zeer behulpzaam

Telefonisch contact gehad heel vriendelijk te woord gestaan

duidelijke website, makkelijk te bestellen en keurige follow up tot en met levering levering

Hoewel ik niet heel handig ben met online bestellen, lukte mij dit op de site van kabelshop.nl wonderwel goed. Direct na bestelling correcte bevestiging, vlotte levering van het bestelde artikel; kortom dik tevreden.

Super service

Op zondag bedacht , om te bestellen en maandag al in huis . Super service

Snelle levering en top Product

Uitstekende producten, goede prijs/kwaliteit

Bij het zoeken naar Fischer Duo pluggen/schroeven kwam ik kabelshop in de Google resultaten tegen. Nooit verwacht dat (gezien de naam Kabelshop) deze producten ook hier te koop waren. De prijs was erg goed en de bestelling liep als een zonnetje. Ik kom hier zeker terug!

Bedankje

Goedemiddag lieve mensen, Bedankt voor de goede service! De bezorger van Post.NL heeft alle bestellingen netjes afgeleverd bij mijn huisdeur. Een groet uit Bergen op Zoom.

Apple adapter voor iPhone gekocht; werkt niet

Ogenschijnlijk nieuw en keurig verpakt maar adapter werkt niet; € 24 weggegooid

Top bedrijf

Komen afspraken na!

Snel en makkelijk

Alles verliep soepel en eenvoudig

Geweldig!

Ik had een aircooler besteld, en wat doet deze het goed! Het is nu heerlijk vertoeven in huis, met een briesje die me het gevoel geeft dat ik op vakantie ben. Paradijselijk, niets meer en niets minder. En wat snel, ik bestelde het laat op de dag en had het de volgende dag al in huis, on-ge-kend dit. Topbedrijf!

Slecht

Gisteren voor 22:00 wat besteld Nog steeds geen track and trace terwijl alles op voorraad was.

Voldoende

je krijgt in het begin geen persoonlijke reactie op je mails, enkel standaard antwoord mails, uiteindelijk wel gelukt om probleem op te lossen.

Slechtste ervaring met een klantenservice ooit

Ik kan deze site helaas niet aanbevelen. Ik had een bestelling geplaatst waarvan twee keer 900 gram slakkenkorrels ontbraken. Toen ik contact opnam met de klantenservice, reageerden ze traag. Ze boden een alternatief aan: in plaats van 2 x 900 gram s, stelden ze 4 x 400 gram voor. Dit kwam op een dubbele prijs uit en ik kreeg achteraf een factuur voor de extra kosten. Het was totaal niet duidelijk dat deze kosten er nog bovenop zouden komen. Uiteindelijk heb ik voor een hogere prijs minder ontvangen dan ik oorspronkelijk had besteld. Slechte service!

Gisteren voor 22:00 wat besteld

Nog steeds geen track and trace terwijl alles op voorraad was, dit is niet de eerste keer. Ben de kabels vanavond nodig.

Snel het juiste geleverd voor goede prijs

Snel het juiste geleverd voor een goede prijs ! Ontvangst was heel snel. Gelukkig was het in het echt precies de juiste kleur ecru (heel licht vanille in ons geval) schaduwdoek als ons andere doek. Minpunt / verbeterpunt 1: het doek is 10 cm korter, 350 cm ipv 360 cm. Daarom 1 * minder Verbeterpunt 1: maat kloppend maken, fabrikant melden dat de maat op de verpakking ook de werkelijke maat moet zijn. Verbeterpunt 2: het mooist zou zijn als de echte kleur van het doek ook precies op de website komt te staan. Het ene ecru is het andere namelijk niet. Heb je meer soorten ecru in het assortiment, dan beter ook meer tinten ecru bij kleur kiezen tonen.

Snelle en correcte levering

Bestelling volgens afspraak geleverd