Super goed en snel.

Komen echt de afspraken na met hele snelle levering.. Top

Besteld en de volgende dag al netjes geleverd...duidelijk met track and tracé

Snel verzonden zoals aangegeven

Betrouwbaar en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering, goede prijs

Volgende dag in huis, en goedkoper dan andere voor zelfde producten

supersnelle levering

snel even anti mier bestellen. Want ja, helaas de eerste zijn er al weer. nou echt snel. Volgende dag al in huis. Top top top! goede prijzen.

Helemaal top

alles netjes verpakt en snel bezorgd

Vlotte levering

Product voldoet aan de verwachtingen

Snel, duidelijk

Vroeger altijd mijn USB kabels besteld, maar nu ook zaken voor tuin onderhoud zoals DCM Kalk en meststof. Wie had dat nou verwacht. Service, en prijs zijn prima. Echt een aanbeveling om hier uw bestellingen te doen.

Snelle levering maar overdreven veel verpakkingsmateriaal.

De bestelde potgrond zit in kleine zakjes van 20 liter en worden per 2 of 3 stuks in een veel te grote doos verpakt. De vele ruimte die overblijft word met stroken luchtzakjes opgevuld. Dit is erg overbodig want met een zakje potgrond gebeurt niet zoveel. Je blijft met veel afval zitten. Je kunt veel beter naar de bouwmarkt om potgrond want dan heb je ook wat grotere zakken van bv 40 liter en ben je veel goedkoper uit.

uitstekend in elk opzicht !

uitstekend in elk opzicht !

Snel geleverd. Ik moet hem nog gebruiken maar ziet er goed uit

Strijkijzersnoer en knoopcel

Na bestelling al snel het juiste strijkijzersnoer in huis, maar helaas de verkeerde knoopcel. Communicatie via email met kabelshop liep eerst niet lekker, maar gelukkig nam kabelshop het initiatief om mij te bellen. Kabelshop heeft geheel kostenloos de juiste knoopcel nagestuurd. Al met al uiteindelijk prima geholpen.

Goed advies, snelle levering Niet duur!

Prima bestelling was de andere dag in huis. Werner

TOP SERVICE !

heel prettig !

De goedkoopste op internet en razendsnelle levering

Spullen besteld die je eigenlijk niet bij een 'kabelshop' verwacht. Maar prima, goedkoop en snel geleverd. Top ervaring.

Prima en snelle bezorging.

Snelle bezorging

Altijd de juiste kabel, snel en goed!

Als ik op zoek ben naar een kabeltje, stekker of dergelijke, beland ik altijd bij kabelshop.nl Ze hebben het juiste product, beschrijving is duidelijk en accuraat en ze leveren snel en goed. Kan ik echt aanbevelen

Ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Mijn bestelling is netjes en ook op tijd geleverd. Zeewierkalk en speciale aarde voor mijn zuurminnende bessen/frambozen /bramenstruiken. Was ook niet heel duur vergeleken met vele andere verkopers.

Product en levering top

Product als omschreven. Doet zijn werk naar behoren. Het grote voordeel is dat je Product kunt opladen en zo makkelijk het werk af kunt maken.

perfekt

vlotte levering keurig op tijd en onbeschadigd

DHL faalt en Klant betaalt

Mijn bestelling is niet aangekomen. DHL meldt (zoals zo vaak) dat pakketje is bezorgd. Gewoon niet waar (en ook niet bij de buren enz.). Advies is om nog maar even te wachten want pakketje kan later toch nog (hoe dan?) bezorgd worden. Na 4 dagen klacht ingediend. In plaats van mij gewoon mijn bestelling op te sturen met PostNL laten jullie me nog tenminste 3 dagen wachten totdat jullie 'onderzoek' bij DHL is afgerond. Ik heb EUR 5 betaald voor verzendkosten. Jullie hebben een contract met DHL en die faalt vaak (zoals jullie weten daarom sturen jullie het daarna op met PostNL). Maar de klant moet boeten en langer wachten terwijl jullie ook de keuze kunnen maken om de klant niet verder te belasten en de zaak nu op te lossen. Dan had ik mijn pakket tenminste morgen (wat nog steeds een vertraging is van 5 dagen). Nu moet ik maar afwachten hoe lang dit gaat duren. Belachelijk.

Duidelijke webshop, goede track en trace en snelle verzending.

Duidelijke website, veel keus en mooie producten.

Correct en supersnel!

Snelle afhandeling en veilig verpakt.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK