Verwarmingslint site zegt product is 12 meter lengte verpakking ook lengte is 6 meter
Dan bestel je ivm kapot vriezende leidingen 2x 12 meter verwarmingslint. Is het niet op voorraad moet je al zelf bellen hoe lang het dan duurt. Dan krijg je er uiteindelijk 1 en is die 6 meter. Omschrijving site zegt dat product een lengte van 12 meter heeft.. hoe dan als ik hem met een schaar doormidden knip?? Verpakkingsmateriaal zegt ook 12 meter overigens. Heb hier dus totaal niks aan en hornbach verkoopt voor 10€ meer wel een daadwerkelijke 12 meter. Totaal k.. en heb dus voor niks lopen wachten. Geen volgende dag of van mij part 2 dg dat je je product heb, maar 1 van de 2 gekregen na dat wachten en ook nog eens maar de helft van de lengte wat geadverteerd is. Gaat lekker jongens. Volgende x betaal ik wel een tientje meer bij een ander en krijg ik gewoon de lengte, aantal en fatsoenlijke levertijden.
Heb in het verleden ook al eens een kabel bij hun besteld voor de rijstkoker ding is ook ruk. Moet wiebelen voor die het doet maar die was in elk geval wel de afgesproken lengte.