Supersnelle en uitstekende levering.

Voor mij onbekende site. Keurige,snelle en duidelijke mail na mijn bestelling.Ze hebben door goeie en snelle levering mijn vertrouwen meteen gewonnen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Was verbaasd over de goede kwaliteit

Waren zeer snel

Mooi snel geleverd

Super, snelle verzending, beste kwaliteit.

Producten van goede kwaliteit. Het pakket kwam snel aan. Informatie op de website duidelijk en gedetailleerd.

hebben alles en snel geleverd

Geen problemen, een dagje later maar dat zal de post geweest zijn :-)

Zeer snelle levering goed product

Besteld en volgende dag in huis en direct geinstalleerd naar tevredenheid

Snelle levering en goed verpakt!

Geweldig ,

Wij Beiden zijn ook nog slechthorend , ikzelf slechtziend maar deze bel is heel goed te horen en te zien. Er is een lange melodie bij en die hebben we gekozen prima erg blij ermee

Super snel geleverd

Super snel het juiste product geleverd. Dus geen imitatie!

Komen afspraak correct na

Na mijn geplaatste bestelling op zaterdag stom erbij levering op maandag. Ik dacht gelijk, ja dat zal toch niet gebeuren. Tot mijn grote verbazing werd het pakket warempel op maandag afgeleverd, daarbij was het op correcte wijze ingepakt. Dankjewel voor de grandioze service.

snel en goed

zeer vlug geholpen

Gewoon allemaal goed afgehandeld

Bestelling geplaatst en zeer snel ontvangen!☺️

Alles top geregeld!

Het produkt is uitstekend verpakt en voldoet aan de verwachting!

Snel en goed met juiste prijs

Graag weer

Alles optijd geleverd

Mooie Kerstbomen

Veel keus, en compleet en snel geleverd.

Goed !!!!!

Product kapot en geen goede afhandeling

Mijn product was kapot geleverd en er werd allerhande info gevraagd en toevoeging van videos voor het bewijs. Een goede webshop zou het artikel retour moeten nemen en dan zelf bekijken of het retour inderdaad defect os en voorzien van creditatie. Slechte ervaring….

Bestelling vlot geleverd alles volgens wens.

Alles was snel geleverd, de doos was wel erg groot, goed verpakt!

Doen wat ze zeggen.

Voldoed aan mijn verwachting. Is makkelijk op te hangen. Vrijdags besteld en zaterdags geleverd. Ben zeer tevreden.

Snelle afhandeling; goed product voor redelijke prijs

Kabelshop maakt belofte waar: volgende dag geleverd. Product voldoet aan gestelde op website. Duidelijke handleiding. Werkt zoals belooft.

Op tijd en goed, ik ben tevreden.

Ze

Concurrerende prijzen en snelle levering

Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering! Al met al een prima ervaring!

Als professional is deze winkel een aanrader. Je kan erop vertrouwen dat je bestelling op tijd aankomt. Prijs kwaliteit is uitstekend.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK