Goede keuzes en snelle levering

Snel en goede levering

Goede kabel juist geleverd

Mijn kabel is nel geleverd en gelukkig de juiste kabel.

Snelle levering en dat is altijd fijn! Buiten dat geen verzendkosten. Zeer tevreden!

Super service en ultra snel geleverd.

Waar kan je tegenwoordig voor 23:59 bestellen en de volgende dag geleverd krijgen, bij de Kabelshop. Eenvoudig menu en uitgebreid assortiment. Ik ben erg tevreden met de Kabelshop.

Product OK, verzendkosten te hoog.

Bestelde product OK. Gekozen voor de DHL bezorging. Kosten 6,95 Euro (avond verzend- en administratiekosten). Ik heb niet gekozen voor een avond VERZENDING maar ik heb ingestemd met BEZORGING vanaf 17.30 uur, puur uitgaande dat dit voor DHL logistiek het beste uitkwam. Het voorgestelde bezorgtijdstip werd door DHL eenzijdig naar een latere tijdstop verschoven. Zelf thuis aanwezig, dus geen bezwaar gemaakt. In de factuur zie ik nu dat er een avond verzend(?) tarief is en ook nog administratiekosten. Volstrekt onduidelijk en het ontbreekt aan transparantie. Benieuwd wat de administratiekosten zijn, normaal tarief van DHL ligt lager dan Post nl. Wat mij betreft terug naar bezorging door Post nl enkel op basis van transparante en logische voorwaarden.

Super snel

Goede service en snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding Goede en snelle service en verzending.

Bij retouren is Kabelshop niet thuis

Ik heb een gedeelte van mijn bestelling aangemeld als retour. Had 3 bussen bestels van iets, bleek dan 1 bus ruim voldoende was. Kan gebeuren. Op de retour aanvraag is niet gereageerd. Ook tot twee keer toe niet op de email die ik hierover stuurde. Bestellen bij deze webwinkel doe ik niet weer, er zijn meer klantvriendelijke opties op de markt.

TOP

Vandaag besteld volgende dag in huis, gewoonweg perfect TOP site.

supersnelle aflevering

snel een netwerkkabel nodig voor mijn glasvezel aansluiting

Tuinborstel retour 100% geld kwijt, want er zit zand op !!

Recent een Gloria Tuinborstel besteld hier. Het artikel kwam in meerdere dozen waarvan er eentje nog steeds onderweg schijnt te zijn. Bij ontvangst doos geopend, instructies gelezen en voegenborstel getest. Lollig maar doet niet veel. Andere borstels getest, haalden ook het onkruid niet weg. Voegenborstel leek vast te lopen, kwam troep tussen borstel en houder. Volgens handleiding zou deze eenvoudig middels een inbussleutel ( meegeleverd ) los te maken zijn. Was geen beweging in te krijgen. Daarop de hele set geretourneerd, werkte niet zoals aangegeven. Daags erna een mail van deze verkoper dat men 100% kosten in rekening brengt, ergo...geld kwijt en apparaat kwijt ! Ik kon er voor kiezen om het apparaat aan mij te laten retourneren, zal me niets verbazen als men daar nog eens geld voor gaat rekenen. Ik moest de retour ook al voor eigen kosten ( 20 Euro ) betalen. Dit heeft dan de naam " Beste Webshop ?? " , een wassen neus oorkonde, een slager die zijn eigen vlees gekeurd heeft volgens mij, want van mij krijgen ze nog geen halve ster ! Natuurlijk verwijst men je naar alle restrictieve bepalingen die hun constant in het gelijk stellen en jou als klant het nakijken geeft. Dat is in mijn beleving geen klantvriendelijke houding.

Goede prijs, snelle levering

Ik had 2 flessen anti schuim middel voor de jacuzzi besteld. De volgende dag in huis. Prima spul voor een prima prijs.

Kleine bestelling gedaan, ook daarin snel geleverd.

Prima webshop, alles goed te vinden, overzichtelijk en snelle afhandeling

Kabelshop is goed

De bestelling was snel en goed verpakt.jammer dat de vervoerder DPD was ! Ik heb vervelende ervatingen met DPD. Ook nu weer zeggen dat ik niet thuis was terwijl ik op de bank zat te wachten. 2 dagen later kon ik het ophalen kostte me 6 haltes met de tram ! Komt dus bij de verzendkosten .Ik ben weer allert gemaakt en zal dus even nergens bestellen als DPD de vervoerder is.

Hoezo fantastische service en betrouwbaar?

Op vrijdag besteld en een dag later bezorgd! Nee dus! Zondag brief geschreven en op maandag gebeld. Artikel op dinsdag bezorgd met de mededeling "we hebben aan onze leverplicht voldaan". Krijg je een beetje rare smaak van, toch. . .

Fijne ventilator

Deze Nedis vloerventilator geeft een heerlijke koeling en kan makkelijk op een kastje staan. Jullie service is uitstekend, had hem heel snel in huis en ook fijn dat het op een ander adres kan worden afgehaald, zodat je er niet voor hoeft thuis te blijven. Ik zal hier weer bestellen indien nodig.

Klein aandachtspuntje is de manier van verpakken. Ik had 2 kabeltjes besteld en die zijn verpakt in een doosje als deze verpakt waren in een envelop had het mogelijk in de brievenbus gepast.

Zoals beloofd de volgende dag in huis!

Helemaal goed.

Goede website pm te kunnen bestellen en snelle levering

Goed geregeld

Duidelijke website goede service

Avonds besteld volgende dag al op te halen bij een service punt.

Prima shop!!

Bestelling was makkelijk te plaatsen en vlot geleverd.

Alles prima in orde.

Snelle levering, geen slechte dingen te melden. Prima in orde en prima prijs.

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis snelle levering en een nette prijs

Divers aanbod voor een goede prijs

Duidelijke site Voordelig geprijsd Snelle verzending

Super service!

Ik had even snel een HDMI & USB-A kabel nodig. Snel gevonden, snel besteld en ook nog eens heel snel bezorgd! Top service! Ik zal zeker vaker bestellen.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK