Eindelijk gevonden wat ik al lang zocht.

Onverwachts hier gevonden wat ik zocht .Een lichtsnoer met twintig ;ampjes in het wit/doorzichtig voor binnen.

What you see is what you get

Duidelijk productomschrijving, goede afhandeling en correcte levering. Alles naar tevredenheid!

Mooi op tijd en goed verpakt

Had graag nog de diameter van de kabel bij de omschrijving gezien dan had ik ook kabelclips mee kunnen bestellen. Verder prima kabel.

Snel en correct

Prima overzichtelijke site en snel geleverd.

Makkelijk, snel en de volgende dag bezorgd

Volop keuze, makkelijk en snel te bestellen en te betalen. En dan ook nog de volgende dag geleverd, maakte het een plezierige koopervaring.

Supersnel en goedkoop

Snelle bezorging. Niks op aan te merken!

Hele snelle levering.

Met enige spoed bestelling nodig. Deze wat later in de avond besteld en de volgende dag had ik deze in huis.

Snelle correcte levering!! Fantastisch product.

Vandaag besteld morgenvroeg al hier, helemaal top!!!

Makkelijke website, makkelijk een bestelling plaatsen, goede prijs, lage transport kosten en binnen 24 uur in huis.

snelle levering en bestelling compleet

Prima levering van de bestelling en alles zat erbij. Het pakket kwam onbeschadigd bij ons thuis.

Goede klantenservice ,zeer snelle verzending

Ik had een klacht, maar deze is vakkundig, snel en correct afgehandeld bij de klantenservice, dank daarvoor. Zeer snelle verzending.

Goede kabelsvoor redelijke prijs. Netjes verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering zonder onzin!

Laatst besteld, op dezelfde dag nog verzonden en de dag erna ontvangen zonder gedoe!

Fantastische service

Producten kan je overal kopen. Bij Kabelshop onderscheiden ze zich duidelijk qua service. Niet alleen de telefonische uitleg voor aanschaf, maar ook er na. Ons product ging na een aantal maanden stuk. Via een filmpje liet ik de storing zien. Dezelfde dag werd er nog een vervangend product gestuurd. We konden dus verder zonder stilstand. Dat is pas een fantastische service!

Echt een top ervaring.

Ik had ooit al eens eerder wat kabels besteld en was daar ook al dik tevreden over. Wat ik echter niet wist is dat Kabelshop.nl nog veel meer verkoopt dan alleen kabels. Aangezien ik een tuinhuisje moest plaatsen voor de scootmobiel van mijn vrouw, moest er natuurlijk ook stroom inkomen voor het opladen. Ook stond er, op de plek waar het huisje moest komen, nogal wat verwilderde struiken. Tot mijn verbazing verkochten ze ook snoei en takkenscharen bij de Kabelshop.nl. na mijn bestelling te hebben geplaatst, kon ik door de snelle levering al rap aan de gang en staat het tuinhuisje met stoom en al klaar. Mijn vrouw is nog enthousiaster dan Ik. Al met al een echt top bedrijf. M.V.G. R van Steeg, Tilburg.

Gewoon goed

Groot assortiment. Goede prijzen. Snel verzonden en de goederen zien er kwalitatief goed uit.

Alles mooi op tijd ontvangen

Was ook een simpele bestelling die niet mis kon gaan

Super snelle levering, top.

Goede service en snelle levering.

Razendsnel en correct geleverd

Zie boven

Zeer snelle levering van kwaliteitskabel tegen concurrerende prijs

In de winkel niet te krijgen kabel gevonden. Snelle levering en solide kwaliteit.

Snel besteld en betaald. Snel geleverd. Product staat mooi te zijn met een bos zwarte bamboe. Te krap blijkt later. Maar voor nu: top!

Vlot geleverd in stevige verpakking

Vlot geleverd in stevige verpakking

S’avonds besteld , volgende dag in huis. Kan niet beter

Weet je wel, kabelshop supersnel

Besteld betaald geleverd razendsn3l

Snel geleverd wat ik besteld had

Snel geleverd wat ik besteld had.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK