Ziet er goed uit; was God en zorgvuldig vrdpakt
Aangeschaft apparaat werkt niet opnoemde computer, 5dgn wachten op retour label
Beste Mary, Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent. Wij zien dat er verschillende keren is geprobeerd om telefonisch in contact te komen en dat wij jou op 10 en 12 september hebben voorzien van de retour instructies. Mochten wij je verder van dienst kunnen zijn, komen wij graag telefonisch in contact via 0294 72 08 75 of via email [email protected] Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Snelle levering zoals beloofd en producten zijn goed, waar voor hun geld!
doet wat het moet doen tegen een scherpe prijs
Goede quality , snel levering en vriendelijk personeel
Mijn bestelling werd 1 werkdag na datum van bestelling al geleverd door Post.nl. Er werd echter in de bevestiging aangegeven dat het pakketje door de brievenbus kon en ik dus niet thuis hoefde te zijn. Het pakketje was echter ca. 20 x 15 x 10 cm groot en paste dus nooit door de brievenbus. Gelukkig was ik thuis en kon ik mijn bestelling in ontvangst nemen en heb ik de laadkabelhouder dezelfde middag nog geïnstalleerd.
Ondanks de weerwar van duizenden snoeren en opladers een duidelijk en overzichtelijke website. Heb in 1x de juiste oplader gevonden. Ben heel tevreden!
Makkelijke website waar je op een eenvoudige wijze het jiiste product kunt vinden. En een erg snelle levering! Topbedrijf !!
Product muizenvallen stuks groen . Moeilijk de voedselcontainer op te schuiven.! En daarna de levende muis los te laten.
Bestellen bij kabelshop.nl gaat zeer makkelijk. De site is overzichtelijk en heeft een scherpe prijs. Levering was snel en op de afgesproken tijd. Een echte aanrader.
snel, effectief
Ik heb een IPhone lader besteld, 1 dag later in huis. Wat wil je nog meer? Duidelijke website en je wordt goed op de hoogte gehouden qua levering.
Goed assortiment, prima prijs voor de artikelen en snel geleverd.
Top: -prijs -kwaliteit -levering
Juiste artikelen geleverd in perfecte staat en in de “ beloofde” leveringsdatum.
Komen afspraken na, Snelle levering!
Prima producten, netjes verpakt en op tijd geleverd.
Op de aangegeven datum en tijd bezorgd. Is compleet en functioneert uitstekend
Precies wat we nodig hadden én ook nog heel snel geleverd tegen een goede prijs
vlotte aflevering en verzending
Ik had bestelling een dag later al in huis, keurig ingepakt
De reactie van Kabelshop op mijn Retouraanvraag kwam in de SpamMap terecht. Nadat ik die vond bleek de klantenservice snel en adequaat gehandeld te hebben. Dus het is allemaal goed gekomen en mijn eerdere negatieve review was niet terecht.
Beste Joop, Dank voor jouw beoordeling en wij begrijpen dat de communicatie inmiddels goed verloopt en de verstuurd e-mails zijn ontvangen. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest en wij hopen dat je de tijd kunt nemen om de beoordeling aan te passen. Verder kijken wij ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Original review
Retouraanvraag na 3 weken geen enkele reactie. Op vragen via de mail aan klantenservice ook NUL reacties. Via chat messenger....nul.... Staat uit!!! Hoop marketing bla bla op de site wat service betreft.... echter de praktijk is schandalig slecht.... NUL... Dus als je wat koopt zorg dan dat het 100% goed is..... WANT Retouren doen ze niet aan.... wettelijk verplicht.... maar dat boeit ze niet. Koop je een artikel dan zijn ze wel alert..... JAMMER.....
30-8 bestelling gedaan en (helaas!) direct per Ideal betaald. Bestel bevestiging en bericht van verzending ontvangen. Ook een email met de factuur en een DHL track & trace code ontvangen. Volgens DHL is het pakket nu op 4 september nogsteeds niet aangeleverd en dus ook nog niet gesorteerd voor aflevering. Heb inmiddels 2 emails naar klantenservice ( [email protected] ) gestuurd en ook al 2 bel pogingen gedaan. Op de emails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Ik wacht nu op een "wonder". NOTE: Na bovenstaande best wel negatieve ervaring heeft de klantenservice contact met mij opgenomen. Met excuses voor dat wat er fout is gegaan is direct actie ondernomen en mij zonder verdere kosten het bestelde item toegestuurd wat, zoals gebruikelijk de volgende dag werd afgeleverd. Jammer dat het zo is gelopen, maar "eind goed al goed".
Beste Wim, Dank voor jouw beoordeling Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest en verder heeft gewezen op de email en uitleg die je is gestuurd. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Original review
De ene dag besteld en de volgende dag in huis en alles correct verlopen. De koop goed verpakt en ben er zeer tevreden mee. Jullie slogan: Betrouwbaar, goedkoop en snel”, scoort subliem!!