Super service

Defect product ontvangen, na een keurig mailtje over en weer in no time een nieuwe gekregen!! Bedankt voor de goede service

Correcte levering.

Kabelshop was ons niet bekend. Prima ervaring. De volgende dag werd bestelling keurig afgeleverd.

geweldige meedenkende medewerkers

ik heb kortgeleden een bestelling gedaan waarbij ik een nota wilde ontvangen om via de bankopdracht te kunnen betalen , dat was geen enkel probleem , ik ben gebeld zoals van te voren vertelt om een en ander te controleren, daarna direct gehoord dat de levering ingepakt ging worden en verstuurt, geweldige ervaring dank daarvoor

Snel geleverd en goede producten voor een mooie prijs! Absoluut een aanrader!

Zeer snelle afhandeling van de bestelling en tevens de snelle bezorging

Een snelle afhandeling en verwerking van mijn bestelling met ruime betaal mogelijkheden

geweldig en zo makelijk

wat was het toch makelijk wat ik wilde kopen en bestellen en de volgen de dag in huis geweldig op maar het volgende

Perfect.

⭐⭐⭐⭐⭐

Supersnelle levering

Artikel werd supersnel bezorgd.

Kopen zonder zorgen.

Prima geregeld. Geleverd conform opdracht.

Gewoon goed

Ik heb een goede ervaring, product was goed verpakt en snel in huis

Het product is heel goed een aan raden!

Snelle levering en goede informatie

De bestelde (mest)gazonkorrels werden snel geleverd. De informatievoorziening hierover was prima. Echter, de zak waarin de korrels zaten was stuk (deze zou luchtdicht verpakt moeten zijn) en de korrels lagen los in de kartonnen doos. Jammer.

Goede producten laatst gekocht was perfect

Betrouwbare leverancier met vlotte levering

koop hier al jaren en nog steeds een betrouwbare leverancier met vlotte levering

Ruim assortiment. Snelle levering .

Leuke tafel. Helaas niet meer te vinden in de shop anders had ik er nog meer moeten bestellen.

Uitstekend!

Snelle levering . Prima product.

Snel,goed en geen gedoe

Goede website, betaalbare producten en snelle bezorging. Ik ben iemand die daar dik tevreden mee kan zijn

Alles in huis en zo te vinden wat je zoekt

Top webshop

Snelle levering en mijn inziens goede kwaliteit kabel.

Het product dat ik heb besteld werd snel geleverd. Tevens was het product precies zoals ik het mij voorstelde: van goede kwaliteit. Geen oud plastic of kabelbreuk(gevoeligheid) zichtbaar op eerste gezicht. Mijn pc werkt met de nieuwe kabel prima! Ik had een voedingkabel gekocht.

Goed geregeld

Goed geleverd

Kwaliteitsproduct zeer snel geleverd

Ruim assortiment professionele kwaliteitsproducten. Zeer snelle levering.

Super snel

Zeer snelle levering, goede producten, fijne prijzen.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Super goede service ,

Heb een super ervaring met mijn geleverde product voldoet precies aan de ontschrijving ,

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK