Doen wat ze beloven

Kabel besteld en de volgende dag lag deze op de deurmat. Top dus!

positief

vlotte afhandeling goede service en snelle bezorging helemaal top

Kabelshop gets people connected in the fastest way possible

Toplevering en iedereen hier is weer tevreden!

Precies datgene wat ik besteld had en op de afgesproken tijd geleverd.

Zie boven.

Communicatie prima

Ondanks dat ik niet tevreden was over her product wil ik 5 sterren geven. Zowel de aanschaf als het retour proces was heel erg goed!

Voordelige keuze!

Ik had zwembadfilters nodig voor het zwembad van mijn kinderen. Bij een andere webshop ruim € 25.- en hier € 14.- kortom aanrader!

Zeer stoffige ervaring

De servicebelofte werd niet nagekomen. Niet eerstvolgende werkdag geleverd en ook geen bericht indien sprake zou zijn van onvoldoende voorraad, zoals in veelbelovende bevestigingsmail van bestelling wordt aangegeven. Nu is dat nog daaraantoe, maar dat de bestelde handige roll en go verf strijkvaatjes zwaar onder het stof werden afgeleverd is ronduit slecht. Alsof het ergens ver in een hoekje van een magazijn al jaren heeft gelegen. En product werd niet conform afbeelding geleverd. Met zwarte deksel ipv de gele afgebeelde. Betekent dat meerder kleuren deksels bestaan, maar dit niet kunt aangeven. Enige positieve dit keer was de scherpe prijs. Betaal liever iets meer en dat product roll en GO gebruikt kunnen worden. Misschien beter om het assortiment tot alleen kabels te beperken.

Monitor knipperde, hdmi kabel besteld, dikke prima!

Sinds een paar maanden ging de linker monitor af en toe op standby. Vermoedde al dat het de kabel was, en dat vermoeden werd bevestigd toen ik de hdmi kabels van de linker en rechter monitor omwisselde. Nieuwe 2.0 kabel besteld, en alles is weer steenstabiel. 10/10, deze winkel gaat de favorieten in.

Slechte behandeling

Door foute/ te weinig informatie in de omschrijving van de artikelen op de website, ontving ik de verkeerde artikelen. na telefonisch contact (3x) was er nog geen oplossing over de te betalen retourkosten, daarna een mail gezonden, na 5 dagen nog geen antwoord en dus maar weer gebeld. hier weer geen oplossing gevonden. ik heb de artikelen gehouden, maar zal er nooit weer iets bestellen. de retour verzendkosten komen altijd voor de klant en niet voor Kabelshop.

Ouderwetse betrouwbaarheid

Ik had een bewakings camera besteld, er was eentje kapot gegaan. Het betreft een ouder model maar toch netjes op voorraad. De levering 2 dagen eerder dan verwacht. Top !!

Snelle bezorging, kapotte zal

Er zaten 2 scheuren in de zak waarin zeoliet (soort steentjes) zaten voor een zwembad zandfilter. Er waren al best wat steentjes uit en deze lagen in de doos.

goede luidspreakerkabel

Snel geleverd, goed verpakt, goed product

Superservice..

Waarom nog naar een ander. Goed is the Best. Zou de naam veranderen, omdat er meer verkocht wordt dan kabel.

Snelheid

Zo supersnel én in een passende verpakking

korrekt

snel en korrekt!!

Precies wat ik nodig had. Besteld de erna geleverd.

. Ooi kabelverlichting, snelle levering

Geweldig service

Product werd binnen een week geleverd. Ik kreeg tijdens deze week updates over de status van de bestelling. Zeer tevreden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super duidelijk en zeer snel verzonden. Top dus

Snelle verzending , duidelijke communicatie

Snel en correct

Snel gevonden wat ik zocht, aantrekkelijk geprijsd en ook nog correct en supersnel geleverd.

Beter dan Verwacht

Deze Kabel 's nachts om 00.25 uur besteld, Dezelfde dag 's middags verstuurd door Kabelshop.nl. En een dag later, binnen gekregen in een mooie doos. Veel betere Kabel dan ik had verwacht. Alle Lof voor Kabelshop.nl

Ze doen wat ze zeggen

Alles is perfect verlopen