Heel goed en correct.

Snelle levering en goed verpakt.

Slechte service

Kerstverlichting besteld. Bij levering was deze defect, dus kon deze wel terugsturen, maar wel op eigen retourkosten. Bij iets dat defect wordt geleverd, vind ik wel dat deze gratis zou mogen teruggestuurd worden.

Topshop

Snelle verzorging product is goed

Leuke lantaarns (zoals afgebeld op de foto)

n.v.t.

n.v.t.

Zeer ruim assortiment

Het assortiment is heel groot

PRIMA AFGEWERKT

HEEL SNEL EN HEEL GOED GEDAAN

Snel geleverd, goede kwaliteit

Bestelling snel ontvangen, mooi product goede prijs

Prima product

Net iets goedkoper

Veel keuze en snel geleverd.

Snelle levering. Goed product.

Top snelle service

Ruime keuze in verlichting en een snelle levering. Helemaal top.

Zeer netjes en op tijd

Keurig netjes en klant vriendelijk

Snel bezorgd en voldeed aan verwachting!

Prima service uitstekend product

Helemaal top

Tevreden

Het produkt wat geleverd is .

Pakket zoek

Na het zoekraken van mijn pakket is het na twaalf dagen opnieuw verstuurd. Had iets sneller gekund, maar ben toch blij dat het opgelost is, en ik mijn kerstverlichting in de boom kan hangen!

goede en snelle levering

Omdat het een cadeau is weet ik nog niet of het ook bevalt. Bestellen was eenvoudig en aflevering ging snel en correct.

Spijtig

Ondanks de vroegere correcte bezorging van bestellingen via Kabelshop hebben we slechte ervaringen met de afhandeling als er iets fout loopt.Problemen met de levering aan huis doet mij een slechte review schrijven. Op het moment dat er geleverd zou worden en thuis zitten te wachten, wordt er niet aangebeld. We krijgen daarna eerst de melding “adres onjuist “ met daaropvolgend “bestelling beschadigd en geweigerd door geadresseerde “.Raar….we hebben niks gezien of gehoord.Er wordt dan een nieuwe zending verstuurd na contact met Kabelshop. Dag en uur van levering zitten we weer te wachten: melding van pakjesdienst: adres onjuist, nadien correctie: “we geraken er niet”, dan melding: “ terug naar afzender”. Ondertussen zijn we meer dan een maand verder zonder teruggave van ons geld en met vermelding dat we de portokosten niet terugbetaald krijgen.Hoogstwaarschijnlijk zijn er problemen qua personeel ( of 1 werknemer) bij de pakjesdienst maar daar hoeft de klant niet voor op te draaien.We wachten nog steeds op een correcte afhandeling.

Snelle levering!

Goed product!

Vriendelijk en correct

Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen

vlotte levering en prima spul.

Alles wat ik met mijn huishouden heb besteld is vlot geleverd en de prijzen zijn prima. Grote keus en voor iedereen is er wel iets. Ik ben tevreden met wat we bestellen.

Nog sneller dan overtoom

betrouwbaar en tijdige levering spreekt me ontzettend aan.

Zeer goed en snel

In een woord to

Uistekende producten en super snel en degelijk geleverd.

Ik zal zeker weer bestellen hier als ik artikelen nodig heb. Heel tevreden met mijn eerste bestelling.

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!