Dinsdagavond wat besteld en woensdag rond 11 uur al in huis. Ze doen echt wat ze beloven……. En de naam Kabelshop zou je op het verkeerde been kunnen zetten, ze hebben zoveel meer tegen zeer concurrerende prijzen !!!
Heel veel voorraad en variatie voor scherpe prijzen en de volgende dag geleverd bij beide bestellingen!
Ik was blij dat ik bij jullie het product kon kopen. Ik kon niet slagen in de winkels. En jullie hebben het ook zeer snel geleverd. Met 2 dagen had ik het in huis. Gelijk voor jullie maar reclame gemaakt hier bij onze wisselwoningen.
Vlotte levering, prima kabeltje
Snel bezorgd en goed verpakt
Weer ingetrapt dacht ik toen ik ‘s avonds geen link voor PostNL doorgestuurd kreeg. Bleek dat niet alles op voorraad was/ voorraad niet klopte. Andere artikelen aangeboden gekregen waardoor verzending vertraagd maar kompleet geleverd kan worden. Websites, betaalproces etc, dat is allemaal niet zo spannend, hoe fouten en problemen worden opgelost wel en dat is hier keurig in orde!
Beste Jeroen, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie toe te lichten en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Weer ingetrapt. Volgens de website is alles op voorraad, morgen geleverd. Einde van de middag bestelling gedaan, bevestiging ontvangen. Maar wederom, niet de volgende werkdag geleverd! Als je het niet waar kan maken, beweer het dan niet zo stellig. Moet ik weer schuiven met PostNL.
Ik bestelde een kunststof klaptafeltje voor in de tuin. Toen het werd geleverd bleken er wat stukjes van het blad afgebroken te zijn. Hierdoor is het product onbruikbaar. Omdat ik er weinig vertrouwen in heb dat dit product bij een 2e poging wel heel aankomt, stuurde ik bericht met duidelijke foto's dat het stuk is en ik graag mijn geld retour wil. De reactie hierop was dat ik een nieuw artikel kon krijgen of een tegoed op mijn account. Ik mailde terug dat dit niet de bedoeling is, dat ik gewoon mn geld retour wil. Hierop kwam een mail dat het jammer was dat ik het product wilde retourneren maar dat het wel kon. Ik moest dan de (kapotte!) tafel terugsturen en de verzendkosten zelf betalen en dan zou ik het geld van de tafel kunnen terug krijgen. Hierop geantwoord dat ik niet wil retourneren, omdat het artikel stuk is en het dus zinloos is om terug te sturen, dat ik gewoon mn geld terug wil. Je gelooft het niet, maar opnieuw de reactie dat ik het retour kan sturen, en dat ik op die manier gebruik maak van mijn herroepingsrecht. Geantwoord dat ik wel van mijn herroepingsrecht gebruik wil maken, maar dat ik niet kosten ga maken om de tafel terug te sturen, aangezien hij kapot is, dus zinloos. Weer een mail terug gekregen dat als ik mn geld terug wil ik het artikel moet opsturen.... Toen heb ik de klangtenservice maar gebeld, maar we bleven in een kringetje rondpraten. Ik kon aanspraak maken op garantie en een nieuwe tafel krijgen. Als ik dat niet wilde kon ik aanspraak maken op mijn herroepingsrecht, maar dan moest ik het tafeltje retour sturen, op eigen kosten. Ik heb op zich echt begrip voor regels/voorwaarden. Maar het is mij een raadsel waarom hiervan in deze situatie niet afgeweken kan worden, want op welke manier wordt het bedrijf er beter van als ze een kapotte tafel retour krijgen??? Het enige resultaat is dat ik kosten maak voor verzending en dat ik een hoop moeite moet doen om het ding weer goed ingepakt te krijgen. Heel star en klant-onvriendelijk dit.
Beste Anne Apinsa, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie toe te lichten en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Product besteld maar niet afgeleverd Hoop gedoe met email heen en weer. Wordt nu gesuggereerd dat we een B&B hebben, dit is een gewoon woonadres !
Beste Tjeerd, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. De feedback die wij ontvangen naar aanleiding van een onderzoek van DHL wordt inderdaad 1 op 1 gedeeld met met klanten. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Bestelling nog steeds niets binnen. Dikke week geleden besteld en betaald. Kabelshop geeft niet thuis.
Beste Marjolein, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie toe te lichten en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Een regenhoes besteld voor me hang stoel maar nog steeds niets binnen door fout van kabelshop.nl of DHL maar ik als betalende klant heb nog steeds niets binnen en moet nu weer een paar dagen wachten. Heel gek als je aangeeft binnen een dag te leveren. Er is nu al een week voorbij.
Beste Annabel, Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent. Wij help je graag verder hiermee. Wij kunnen je klant account helaas niet vaststellen. Mochten wij je verder van dienst kunnen zijn, komen wij graag telefonisch in contact via 0294 72 08 75 of via email [email protected] Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Doet wat het belooft
Fouten kunnen overal optreden, gelukkig wordt de moeite genomen om samen te kijken naar oplossingen en is er ruimte voor feedback.
Beste Susanne, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie voor je op te lossen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Helaas worden hier op een later moment producten toegevoegd aan je bestelling die je niets vermoedend aanneemt en later een extra factuur voor krijgt. Antwoord is dan: had je het maar meteen moeten controleren bij levering.
op tijd geleverd totaal geen problemen
Bestelling netjes verpakt en vlot geleverd! Super tevreden!
Kabelshop straalt veel vertrouwen uit door de juiste informatie, veelzijdige betrouwbare producten en afhandeling tot aan huis.
Het was makkelijk zoeken en veel originele Apple spullen. En snel bezorgd
Bestelling niet aangekomen. Internationale stekker China.
Beste Johan Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
TOP
Ik was niet bekend met kabelshop.nl, maar had een nep bewakingscamera nodig voor mijn schoolproject. Erg tevreden, snelle verzending, product zoals omschreven en netjes verpakt. Enige kritiekpuntje op gebied van duurzaamheid: De hoeveelheid beschermende plastic was overbodig om het product in goede staat te leveren. Daarnaast was ook de leveringsdoos te groot voor hoe klein de productverpakking zelf was. Maar verder top! Dankjewel.
Geen gebruisaanwijzing gekregen bij de roundup 1 li
Beste Jan, Dank voor jouw beoordeling en wij zien dat de klantenservice na de beoordeling contact heeft gezocht om je uit te leggen waar de handleiding zich bevindt. Mochten wij je verder kunnen helpen met het vinden van de handleiding, dan vernemen wij dit graag van je en kun je reageren op het contact. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
goede en duidelijke webshop , betaalbaar en snel geleverd
Data-kabel bestelling Duidelijke info, snelle levering
‘s-Avonds om 22:50 uur besteld. De volgende dag binnen! Hulde!
Blij met de windgong, die ik snel en netjes verpakt heb ontvangen
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!