Goede service en snelle levering

De bestelling wassen geleverd

Snelle levering! Netjes verpakt

Goed product en snel geleverd

De stekkerdoos werd sneller geleverd dan aangekondigd, is van goede kwaliteit en inmiddels naar tevredenheid in gebruik.

Snel geleverd voor een top prijs

Twee cat7 kabels besteld die snel zijn geleverd voor een prijs die de concurrentie het nakijken geeft.

top

snel en netjes geleverd!

Zelf ben ik zeer tevreden over Kabelshop snelle levering en goed verpakt zo dat het onbeschadigd aan is gekomen

Professioneel, snel en zéér service gericht

Kabelshop heeft een duidelijke site, en het is erg makkelijk om een account aan te maken, en veel betaling mogelijkheden. Ook wordt men goed geïnformeerd over wanneer je bestelling aan een courier is geleverd en wanneer je bestelling bij je thuis zal worden aangeboden. Zeer professioneel!

Mooi geregeld, alles kwam op tijd en goed binnen!

Prima webshop, netjes verpakt verstuurd, en via de track and trace duidelijk wanneer het pakketje kwam. Ook de inhoud was precies zo als ik op de website had gezien,

Snelle en correcte levering.

Bestellen, nachtje slapen, ontbijten en voor de lunch de omvormer in huis TOP

Bestellen, nachtje slapen, ontbijten en voor de lunch de omvormer in huis TOP

Personeel dat goed op de hoogte is en ook echt meedenkt om een probleem op te lossen ook als dat voor de klant een goedkopere oplossing betekent.

Ruim assortiment.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Niet veel verder

Ik heb een omvormer gekocht voor Amerikaanse apparaten naar het Europese netwerk. Bleek dat de toch wel vrij dure omvormer geen normaal huishoudelijk apparaat kon ondersteunen en direct doorgebrand is.. ik kreeg wel een nieuwe link met het omvormers maar daar was de juiste niet te vinden, waardeloos en weer geld kwijt.

Bezorging vertraagd

Bezorging als thuisadres opgegeven,maar gebeurt niet . Pas later werd verzamelpunt als bezorgadres doorgegeven !

Zoals beloofd

22:00 besteld om 12:00 andere dag keurig met post binnen

vlotte levering conform afspraak.

Zeer gebruikersvriendelijke site.

Vlotte levering

Bestelling bij Kabelshop geplaatst en de levering inderdaad een dag later ontvangen. Levering was wel verzorgd en instricties duidelijk.

bestelde kabel is correct en zeer snel geleverd

Eerste en goede ervaring.

De juiste kabel die ik nodig had.

Genoeg keus om de juiste kabel te vinden.

Prima, alles ontvangen

Beoordelen kan je eigenlijk pas als er iets scheef loopt maar goed...

Niet best

Twee spullen besteld. (Pakket 3SKAB041171801) Blijkt er één niet voorradig. "ergens volgende week" i.p.v. morgen... Vervolgens de volgende week bericht van DHL dat ik mijn pakketje kan ophalen... Dat terwijl ik gevraagd had het te bezorgen. Nu moet ik weer speciaal naar het dorp. Dan had ik net zo goed direct in het dorp kunnen gaan kopen!

Bestellen en retourneren ging niet helemaal vloeiend maar uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost

advies en levering ging netjes. Bij retourneren ging het een en ander niet zo vloeiend maar na een aar mailtjes en een paar keer bellen is het opgelost.

Ik ben altijd een beetje voorzichtig met online bestellen. Vooral bij een bedrijf wat ik niet ken.

Besteld voor de eerste keer met de betaling van mijn bestelling achteraf. Werd hierover gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Na ontvangst heb ik meteen de factuur overgemaakt. Ik ben tevreden over de levering van dit bedrijf.

Product mist bij bestelling

Ik heb een product te weinig ontvangen en hier contact over opgenomen. Even later kreeg ik reactie met excuses en heb ik het product (in een andere kleur, aangezien de oorspronkelijke kleur niet meer op voorraad was) toch nog geleverd gekregen. Ik ben wel 3 keer gebeld. Ze zaten er goed op om me te helpen.

TOP

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!