Prijs - Kwaliteit is prima en ook nog snel geleverd

Prijs-Kwaliteit is prima en de levering was ook snel bezorgd. Prima in orde allemaal

Degelijk

Al vaker wat besteld prima service en professionele materialen ,goed verpakt .aanrader.

Super snelle levering

Prima toko

Prima ervaring met bestellen van kabels, Alleen 3 review mailtjes ontvangen van Kabelshop in 3 dagen tijd is een beetje too much.

Snelle en korrekte levering

Snel en kwaliteit

Ik heb gekleurde lampjes gekocht 36meter wat een kwaliteit van het snoer echt mooi. De kleuren zo helder. De verpakking super . En de snelheid was mega top. Ik ben niet anders dan blij.

duidelijk en vriendelijk aan de telefoon

Nooit meer over nadenken altijd DOEN !!

Top ervaring

Snelle levering en een top product!

Heel snelle levering en keurig verpakt

Helemaal prima

Geen vlotte retour, hier bestel ik niet meer

Tweede maal besteld. Vlotte levering. Bij mijn laatste bestelling werd 1 product geleverd dat niet compatibel is met een Belgische stopcontact. Stond niet duidelijk aangegeven op de website. Ik vraag een retour aan en deze valt blijkbaar volledig ten kosten van de koper. Geen easy retour met een voorgeprint retourticket dus...Resultaat is dat ik zit met een timer die ik evengoed bij het huisvuil kan gooien aangezien de retourkosten bijna even duur zijn als het product zelf. Hier bestel ik dus niet meer. Verzendkosten + retourkosten voor de koper.

Ongekend slechte klantenservice

Update: Na mijn klacht heeft Kabelshop contact opgenomen en voor zover dat mogelijk was de situatie vanaf dat moment netjes afgehandeld. Ik werd daar persoonlijk over gebeld, dat stelde ik op prijs. Originele melding: [Pakket kwijt geraakt in de post, vervolgens twee weken lang moeten wachten op een "onderzoek". Continue zelf achteraan moeten zitten, en telkens afgescheept met we wachten op het onderzoek of we starten een nieuw onderzoek. Geen eigen initiatief. Na tig keer mailen verzend men zonder overleg een nieuw pakket, en ontvang ik er ineens uit het niets twee. Ik moet vervolgens betalen voor de retourkosten van het dubbele pakket óf de factuur betalen die erbij zit. Klantenservice gaat in de verdediging en wil totaal niet helpen. Spreken zich tegen en geven halve instructies, waar ze later een beroep op doen. Waar-de-loos.]

Mijn bestelling nooit ontvangen

Bestelling via Post NL is een echte ramp bestelling nooit aangekomen!

Waste of time and money

Waste of time and money. If you read other 1 star reviews you will see this is common issue. Sent me wrong item, after contacting them they sent me the correct item. It was however unclear if or how I should send back the wrong item. After some months they started hounding me about paying for the wrong item that they sent. After calling them I figured out how to send back the wrong item but then they claim to not have received it even though I have sent them the tracking number. Then they continue to harass me to pay for something I didn’t even order. Now I have paid double for my initial order just to get them off my back. It doesn’t seem like customer support has access to previous email correspondence or they just don’t know how to read. I don’t have any problem sending back an item that was sent to me incorrectly, however I do have a problem with Kabelshop making their problem my problem and ignoring the fact that they continue to ask me to pay for something I never ordered in the first place and have already sent back to them according to their own instructions.

Op zondagavond een kabel besteld en maandagavond in de brievenbus. Dus kabelshop is aan te bevelen, vanwege hún snelle levering en kwaliteit.

Geweldige producten

Snel bestellen, snel bezorgt en kwaliteit

Snelle, goede service

Duidelijke website, Snelle levering, goede verpakking.

Super snel, goedkoop en beste kwaliteit.

Heldere website, goed totaaloverzicht met heldere toelichting van alle producten en razend snelle levering

Echt top in de avond besteld. Volgende dag in huis dat noem ik perfect.en de bezorging was ook top netjes op tijd zo als de tijd aan gegeven was in de ap van de bezorging....

goede kwaliteit en snel geleverd ! TOP

goed koper dan ergens anders en snelle levering . Product als omschreven

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs. Goede uitleg op de site.

Gewoon zoals een webshop moet zijn,

Ook goede ondersteuning aan de telefoon

Vlotte en correcte afhandeling.

Internet bestelling geplaatst en heeeeeel snel en correct afgehandeld. Ook door bezorgdienst DHL en nog wel op zondag afgeleverd. Complimenten!!!!

Goede service en snelle levering

Goed en snel

Snelle kevering

Snelle levering ondanks het weekend

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!