Verwarrende prijs actie

Eerste order snel en netjes ontvangen! Bij een bijbestelling op black friday klopte prijs van airfryer niet op moment van bestellen, folder gaf € 99. Aan maar als je deze bestelde in mandje werd het € 124. dus maar niet besteld, was misleidend!

Correct

Snelle correcte levering ,en product voldoet aan de verwachting en was juist omschreven.

Precies zoals verwacht: helemaal tevreden!!!

Goed verpakt, snelle levering en......op het aangegeven tijdstip. Heb de warmteband gelijk uitgeprobeerd. Doet wat ie moet doen. Helemaal tevreden!!!

Snel en goed

Prima levering. Snel en conform bestelling.

Werkt perfect!

Ik heb 2 LED lampen besteld en een ventilatorkachel. Ze werken perfect!

Sneller dan het licht ;)

Supersnelle levering van onze mooi ijspegelkerstlingerverlichting!

Goede snelle levering en de artikelen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze stellen nooit teleur! Ik raad de kabelshop echt aan.

slecht

Voor de racebaan van mijn zoontje batterijvervanger 4xC besteld zoals aangegeven op de website (tekst website: Batterijvervanger | PerfectLED | 4x C (Binnen) ). Na ontvangst batterijen in het apparaat gestoken en auto's rijden bijna niet (output voltage bleek maar 3 volt). Handleiding gelezen van de batterijvervanger. Blijken de vervangers alleen per 2 of 3 te werken en niet zoals de advertentie aangeeft per 4. Klantenservice gebeld of ze me tegemoet kunnen komen met kosten van retourzending of een ander alternatief (zoals een adapter van 6 volt). Kunnen ze niet mee helpen dus moet ik de retourkosten van 5 euro zelf betalen op een product van 9 euro. Wat mij betreft niet de moeite waard. Ook erg klantonvriendelijk omdat zij de fout zelf maken (en toegeven) door een foutieve omschrijving op de website te geven. Daarnaast zat er ook al corrosie op het product wat echt niet kan als het nieuw is. En misschien nog wel belangrijker dat ik een ongelukkige zoon thuis heb zitten. Oftewel ik kan Kabelshop.nl niet aanbevelen

Supersnel

Snel en goed geleverd

Op alle aspecten voldaan bij aankoop!

Duidelijke produkt-omschrijving, logisch bestelproces/goede communicatie, snelle afhandeling/levering.

Verbluffend

Binnen 24 uur in huis

Zeer snel en netjes verpakt de bestelling de volgende dag al in huis

Bestelling keurig verzonden en de volgende dag bezorgd dat is wel snel

Perfecte keuze

Zeer ruim assortiment, goede website. Zeer snelle levering. Kortom het hoogste cijfer is hier op zijn plaats.

Mooie ijspegel verlichting, maar lengte klopt niet

Prima kwaliteit, goed product, maar vind het misleidend dat jullie dit product verkopen als 15 meter lang, maar dit is incl aansluiting en stekker. Op de doos zelf staat duidelijk 12 meter!

Gemakkelijk bestellen en super snel geleverd

Dat het bestellen zo eenvoudig is . Dat je goed op de hoogte word gehouden hoever de zending is . Het verzonden word in deugdelijke verpakking Dat bezorging super snel is . Pakket correct en op juiste tijd geleverd is

Super vlot en goed

Vlug snel en mooie kwaliteit Dank u

Super, snelle levering, maar vooral excellente service.

manco bij een geleverd product, dezelfde dag werd een vervanging gestuurd.

Kacheltje besteld, volgende dag geleverd.

Scherp geprijsde kachel, volgende dag al geleverd in een passende omdoos, dus niet overdreven grote omdoos.

Snel en accuraat !

Savonds besteld en de dag erna al bezorgd. Helemaal Top.

zeer snel geleverd

prima ruime keze zeer snel geleverd

Snelle levering. Jammer dat een kabeltje in een doos met plastic wordt geleverd. In een zakje als brievenbuspost zou beter en praktischer zijn.

perfecte levering

snel geleverd en bijzonder goed verpakt

Betrouwbare partner

Snel, correct en volgens afspraak geregeld en geleverd

Grote keuze, leuke prijzen en snel geleverd.

Supersnel en goede prijzen

Supersnelle levering tegen goede prijzen. Klasse!

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!