Ziet er goed uit; was God en zorgvuldig vrdpakt

Slechte retour regeling

Aangeschaft apparaat werkt niet opnoemde computer, 5dgn wachten op retour label

snel en goed product

Snelle levering zoals beloofd en producten zijn goed, waar voor hun geld!

doet wat het moet doen tegen een scherpe prijs

doet wat het moet doen tegen een scherpe prijs

Wat je zoekt in netwerk kabels

Goede quality , snel levering en vriendelijk personeel

Snelle levering met een goede prijs

Mijn bestelling werd 1 werkdag na datum van bestelling al geleverd door Post.nl. Er werd echter in de bevestiging aangegeven dat het pakketje door de brievenbus kon en ik dus niet thuis hoefde te zijn. Het pakketje was echter ca. 20 x 15 x 10 cm groot en paste dus nooit door de brievenbus. Gelukkig was ik thuis en kon ik mijn bestelling in ontvangst nemen en heb ik de laadkabelhouder dezelfde middag nog geïnstalleerd.

Duidelijke website

Ondanks de weerwar van duizenden snoeren en opladers een duidelijk en overzichtelijke website. Heb in 1x de juiste oplader gevonden. Ben heel tevreden!

Snel en duidelijk

Makkelijke website waar je op een eenvoudige wijze het jiiste product kunt vinden. En een erg snelle levering! Topbedrijf !!

Snelle verzending volgende dag in huis.T0P

Product muizenvallen stuks groen . Moeilijk de voedselcontainer op te schuiven.! En daarna de levende muis los te laten.

Duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bestellen bij kabelshop.nl gaat zeer makkelijk. De site is overzichtelijk en heeft een scherpe prijs. Levering was snel en op de afgesproken tijd. Een echte aanrader.

goed, beter….: BEST

snel, effectief

Goede website en overzichtelijk

Ik heb een IPhone lader besteld, 1 dag later in huis. Wat wil je nog meer? Duidelijke website en je wordt goed op de hoogte gehouden qua levering.

Goed geregeld!

Goed assortiment, prima prijs voor de artikelen en snel geleverd.

Top: -prijs -kwaliteit -levering

Snel en netjes geleverd zoals beloofd

Juiste artikelen geleverd in perfecte staat en in de “ beloofde” leveringsdatum.

Uitstekende service

Komen afspraken na, Snelle levering!

Prima product

Prima producten, netjes verpakt en op tijd geleverd.

Snel, compleet

Op de aangegeven datum en tijd bezorgd. Is compleet en functioneert uitstekend

Goede informatie over het product

Precies wat we nodig hadden én ook nog heel snel geleverd tegen een goede prijs

vlotte aflevering en verzending

Goed en snel

Ik had bestelling een dag later al in huis, keurig ingepakt

prima klantenservice

De reactie van Kabelshop op mijn Retouraanvraag kwam in de SpamMap terecht. Nadat ik die vond bleek de klantenservice snel en adequaat gehandeld te hebben. Dus het is allemaal goed gekomen en mijn eerdere negatieve review was niet terecht.

Zie later toegevoegde NOTE. - Onbetrouwbaar - wordt niet op (meerdere) emails gereageerd!

30-8 bestelling gedaan en (helaas!) direct per Ideal betaald. Bestel bevestiging en bericht van verzending ontvangen. Ook een email met de factuur en een DHL track & trace code ontvangen. Volgens DHL is het pakket nu op 4 september nogsteeds niet aangeleverd en dus ook nog niet gesorteerd voor aflevering. Heb inmiddels 2 emails naar klantenservice ( [email protected] ) gestuurd en ook al 2 bel pogingen gedaan. Op de emails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Ik wacht nu op een "wonder". NOTE: Na bovenstaande best wel negatieve ervaring heeft de klantenservice contact met mij opgenomen. Met excuses voor dat wat er fout is gegaan is direct actie ondernomen en mij zonder verdere kosten het bestelde item toegestuurd wat, zoals gebruikelijk de volgende dag werd afgeleverd. Jammer dat het zo is gelopen, maar "eind goed al goed".

Een zeer succesvolle aankoop.

De ene dag besteld en de volgende dag in huis en alles correct verlopen. De koop goed verpakt en ben er zeer tevreden mee. Jullie slogan: Betrouwbaar, goedkoop en snel”, scoort subliem!!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK