Prachtig heel blij mee

Prachtig heel blij mee

• Omschrijf uw aankoop: Heel mooi

Prachtige beeldjes, snelle verzending

Erg blij met het mooie beeldje, was precies zoals weergegeven op de (mooie) website. Bestel/bezorg proces verliep soepel, duidelijke communicatie en zullen zeker nogmaals bestellen bij willow beeldjes.

• Omschrijf uw aankoop: Willow beeldje

Mooi beeldje om cadeau te doen

Vanwege het overlijden van de kat, heb ik mijn ouders ‘Love My Cat’ beeldje cadeau gedaan. Het was mooi ingepakt en een schitterend beeldje. Mijn ouders zijn er zeer blij mee en het heeft een mooie plek gekregen tussen de andere Willow Tree beeldjes. Het beeldje is precies zoals getoond wordt op de site! Schitterend!

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje ‘Love My Cat’

Gewoon Goed.

Had een paar vraagjes.. ik werd meteen geholpen. Dat kun je bij sommige andere bedrijven heel ver zoeken..

• Omschrijf uw aankoop: Weet nog niet is cadeau dus nog ingepakt.. ben er van overtuigd dat het super is.

Super snelle levering

Mooi verpakt en prachtig beeldje

• Omschrijf uw aankoop: Ouders met baby

Erg goed geholpen bij het uitzoeken van een moois geschenk voor het 50 jarig jubileum van mijn ouder

Omdat ik lastminute een geschenk nodig had heb ik telefonisch contact gehad over de beeltjes die ik online had gezien, na bestelling had ik het beestje de volgende dag o. 12.00 uur in huis en dus ruim.op tijd voor het 50jarig huwelijksfeest van mijn ouders.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Beeldje als bemoeding oplaten sturen naar moeder. Het is snel afgeleverd met een kaartje met tekst zoals gevraagd. Perfecte service.

• Omschrijf uw aankoop: Biddend meisje met duivenprint op jurkje

Wat een prachtig beeldje!

Het beeldje 'Surrounded by love' hebben we gekocht voor iemand anders. Zij was er ontzettend blij mee, dus wij zijn erg tevreden!

• Omschrijf uw aankoop: Prachtig!

Geweldig!

Vlotte levering, krap besteld, maar ruim op tijd voor het feestje in huis. Het cadeau viel in goede aarde.

• Omschrijf uw aankoop: 2 verliefde stellen

Helemaal TOP

De afbeelding die ik heb mee gestuurd had ik gekregen en heb zelf vorige week brother en sister beeldje besteld en de komende 3 maanden komen er nog meer bij want elke maand ga ik 1 of 2 beeldjes bestellen. zodat het straks in de nieuwe kast kan komen te staan. Dus ja ik ben heel blij dat ik ze begin van het jaar voor mijn verjaardag heb gekregen. Had daarvoor nog nooit van gehoord. Op naar een uitbreiding van mijn verzameling

• Omschrijf uw aankoop: op naar nog meer bestellingen

Snelle.levering met een persoonlijk tintje. Onze beeldjes werden voor.ons ingepakt. Erg blij mee

• Omschrijf uw aankoop: Super

Prima! Alleen nog 1 vraag

Ik heb een beeldje gekocht voor iemand die het al had. Is het mogelijk om te ruilen of geld teruggestort te krijgen? Naar welk adres kan ik het beeldje eventueel retourneren? Vriendelijke groet, Colet van der Ven

• Omschrijf uw aankoop: Guardian

Kan niet beter

Goed verzorgd. Snelle levering. Goed verpakt

• Omschrijf uw aankoop: Engeltje met poesje in armen

Na bestelling snel ontvangen

Fijne website, snelle bezorging

Ontroerend mooi

Deze beeldjes zonder gezichtsuitdrukking laten tóch een emotie zien. Zowel de gever als ontvanger worden hieronder ‘geraakt’. Ik ben zo blij dat ik jullie website ontdekt heb. Ga hier in de toekomst zeker vaker gebruik van maken.

• Omschrijf uw aankoop: Angel of Hope

Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Een prettige ervaring! De beeldjes zijn goed ingepakt en ik heb ze snel ontvangen. Mooie website!

• Omschrijf uw aankoop: Kerstgroep

helemaal prima

Duidelijke website, snelle levering. Goed ingepakt met duidelijke uitpak instructies. Zeer tevreden.

• Omschrijf uw aankoop: kerststal beeldjes

Reageren snel op een mailtje. Komen aan je speciale afleverwensen direct tegemoet. Had een beeldje besteld voor de verjaardag van mijn zus en gevraagd of het op die dag geleverd kon worden. Ze belde zelfs 2 dagen van te voren om ze zeggen dat ze voor die zaterdag vertraging verwachtte en of het dan maar 1 dag eerder moesten versturen. Dat noem ik service

• Omschrijf uw aankoop: Willow beeldje Sister

mooie beeldjes

ook om cadeau te geven

• Omschrijf uw aankoop: paar met baby

Mooie beeldjes, goed verpakt en snelle levering

Mooie beeldjes die je nergens anders kan vinden. Goed verpakt en snel verzonden.

• Omschrijf uw aankoop: 2 beeldjes vader/moeder en los kindje

Supersnel

Zondag Willow tree beeldjes besteld en maandag kon ik ze al ophalen. Super mooie beeldjes, meisje met hondje, jongen op boomstam en beeldje poes, superleuk.

• Omschrijf uw aankoop: Willow tree beeldjes

Prachtige beeldjes

Iets in het beeldje raakte me. Ik heb hem cadeau gedaan wegens een overlijden. Het is een kwalitatief een goed beeld, die zeer goed verpakt is verzonden. Ook snel bezorgd.

Mooi en sfeervol beeldje

Het beeldje heeft een bijzondere uitstraling en voelt heel zacht aan. Mooi kado voor een bijzobdere gelegenheid.

• Omschrijf uw aankoop: Quardian

Ene dag besteld de andere was het er al.

• Omschrijf uw aankoop: Vol deed aan de verwcahting

Snel in huis! En wat een prachtig kunstwerk! De persoon voor wie het was was ontroerd en ik was ook onder de indruk van het beeldje! Vond de grote van het exemplaar ook perfect! In 1 zin: super!

• Omschrijf uw aankoop: De moeite waard

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon