Snelle afhandeling bestelling

Na de bestelling kregen we al snel een prachtig vader-zoon beeldje thuisgestuurd. Kunstwerk!

• Omschrijf uw aankoop: vader-zoon beeldje

Prachtig

Het beeldje soar werd snel geleverd en héél secuur ingepakt. Ik ben er héél blij mee en wil mijn vriendin er ook mee verrassen! Het beeldje is eenvoudig sierlijk en ontroerend!

Prachtige beeldjes, snelle levering

Erg blij met de gehele service!

• Omschrijf uw aankoop: Twee prachtige beeldjes

Snelle bezorging, goede verpakking!

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Beeldjes netjes ingepakt, opgehaald op locatie. Alles keurig verzorgd.

Geweldig!!

Pakje zat goed verpakt, en het was na bestelling binnen 2 dagen binnen. Ik ben zeer tevreden en ga meer bestellen om m'n kerststal compleet te maken. Mevr. Van Leeuwen

• Omschrijf uw aankoop: Zeer goed

Makkelijk besteld en snel geleverd.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje

Snel gearriveerd

Ik ben zo blij mee met dit ontzettend mooie beeldje.

Super snel geregeld

Na het bestellen werd het beeldje al de volgende dag bezorgd. Allemaal heel goed geregeld.

• Omschrijf uw aankoop: Goed

Prachtig beeldje, snelle verzending

Geen minpunten. Snelle verzending, goed verpakt, prachtig beeldje en straks hopelijk een warme reactie bij het geven van dit kado.

• Omschrijf uw aankoop: Angel with heart

Vlotte bezorging, Goed verpakt.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje van een kindje. Bij eerste kind had ik het echtpaar met baby gekocht en nu bij tweede kind het gezinnetje weer compleet gemaakt.

Snelle levering en makkelijk te bereiken

Ik had per mail gevraagd of ik bij mijn bestelling een kaartje kon doen. Ik werd hierover snel gebeld én gemaild. Heel plezierig. Enige aanbeveling die ik zou willen doen , is in het bestelproces de optie "kaartje erbij" op te nemen.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje willow tree

Zeer goede service

Prachtig beeldje, mooi verpakt en snel verzonden én aangekomen.

• Omschrijf uw aankoop: Willow beeldje

Snelle levering, goed verpakt. Top!

• Omschrijf uw aankoop: Beeldjes

Beeldje was netjes verpakt en op tijd geleverd

Precies zoals ik besteld had.

• Omschrijf uw aankoop: beeldje Willow Tree Moeder en Zoon

Goede en snelle service

Prima website. Besteld en de volgende dag gekregen.

• Omschrijf uw aankoop: Willow Tree Remembrance Angel

ja gewoon top.

Goede ervaringen.

geen beeldje ontvangen

Helaas geen beeldje ontvangen na inmiddels 3 weken. Kan aan postnl liggen, maar ook op mijn mail hierover nog steeds niets gehoord. Beeldjes zijn prachtig, andere heb ik al eens in fysieke winkels gekocht.

• Omschrijf uw aankoop: Niet ontvangen

Prachtige beeldjes en snelle service

Zoals bij de vorige bestelling, wéér mijn complimenten voor de snelle en goede service!

• Omschrijf uw aankoop: Engel: de kracht van het gebed

Heel persoonlijke service

Heel fijn persoonlijk contact en accurate afhandeling!

• Omschrijf uw aankoop: Fijne sprekender cadeaus

Supersnelle levering

Prachtig beeldje,beantwoord precies aan mijn verwachtingen.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Al jarenlang groot fan van deze beeldjes

Er was een winkeltje in de stad waar we altijd op vakantie gingen, waar ik uren voor de ramen kon staan kijken naar de beeldjes. Ik was verliefd op de beeldjes. Nu, jaren later, heb ik zelf een paar beeldjes en koop ik er af en toe één om cadeau te doen. De laatste is voor mijn zus die gaat emigreren om haar te vertellen hoe veel ze voor mij betekent.

• Omschrijf uw aankoop: Chrysalis 26153

Goed en snel verstuurd.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje Willow

Snelle en nette levering

Het beeldje is snel geleverd. Communicatie hierover was prima. Heel goed verpakt.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Ik had twee beeldjes besteld. Eentje was echter nog niet leverbaar en daarover kreeg ik een mail, of ik dan de beide beeldjes samen later wilde ontvangen, of eentje direct en de ander later. Ik heb vervolgens een ander beeldje uitgezocht die wel direct leverbaar was en dat was geen probleem, ik kreeg ze gelijk toegestuurd. Enig minpuntje is dat voor verzending gebruik wordt gemaakt van PostNL. Ik was niet thuis op moment van levering, kon het levermoment ook niet aanpassen. Mijn pakketje is vervolgens in de tuin achtergelaten..

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon