Mooie beeldjes,snelle levering

Mooie beeldjes,heel goed en met veel zorg verpakt.Goede service en snelle levering!

• Omschrijf uw aankoop: Willow Tree beeldjes Quiet Wonder en Bloom

Zo mooi, zo betrouwbaar, dit is Top!

Van bestelling tot t moment van verrassing is dit een totale aanrader. De beeldjes zijn altijd van prachtige kwaliteit en worden met zorg en snel verstuurd. De tranen van mijn vriendin spreken boekdelen, dank!!

• Omschrijf uw aankoop: Angel of comfort

Mooie site en snelle levering

Mooie beeldjes voor een scherpe prijs, hoefde bij 3 beeldjes geen verzendkosten te betalen, fijn! Goeie site, snelle levering, netjes verpakt.

• Omschrijf uw aankoop: 3 Willow Tree beeldjes

Fijn om mijn collectie weer te kunnen uitbreiden.

Duidelijke informatie.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Het door mij bestelde beeldje word vlot geleverd. Het zit in een stevige doos met piepschuim ter bescherming. De kwaliteit van het beeldje is onnavolgbaar, een prachtcadeau met emotionele waarde!

• Omschrijf uw aankoop: Goeie keuze

Goed!

Goede service. Bestelling kwam snel binnen en was zorgvuldig ingepakt zodat het niet kapot kon gaan. Heel erg tevreden met mijn aankoop. Bedankt!

• Omschrijf uw aankoop: Willowbeeldje

Snelle levering, goed ingepakt ontvangen. Beeldjes van Willow zijn gewoon heel mooi.

Geweldig!

Snelle levering, mooi ingepakt, altijd netjes, heel tevreden!

• Omschrijf uw aankoop: Prachtig beeldje

Hartstikke goed

• Omschrijf uw aankoop: Mooi

Snel geleverd moooi kwaliteit

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje

Snelle levering, mooi en leuk verpakt...en echt een schitterend beeldje

• Omschrijf uw aankoop: vader dochter beeldje

Zeer snelle en goede service

Goede ervaring, wel jammer dat niet alle beeldjes te verkrijgen zijn via deze site.

• Omschrijf uw aankoop: Prachtige Willow tree beeldjes

Ik ben blij met mijn willowbeeldjes.

Heel mooie beeldje en snel vezending.Bedankt.

• Omschrijf uw aankoop: Grandmother beeldje

Ik geef ieder jaar een willowbeeld aan mijn schoonzus op haar verjaardag. Ik durfde door de drukte bij post.nl niet te bestellen. Mijn schoonzus dacht dat ze dit jaar geen beeldje zou krijgen. Ik mocht het ophalen aan huis van de aardige vrouw Nynke van Zon, die ze verkoopt. Het was helemaal top. Schoonzus was blij verrast.

• Omschrijf uw aankoop: Willow beeldje

Schitterend beeldje. Mijn vrouw was er dol gelukkig mee

• Omschrijf uw aankoop: Mama met 2 kindjes

Bevesting per email, snelle bezorging.

Prima dienstverlening.

• Omschrijf uw aankoop: Herderin met twee schapen

Heel moo

Goed ingepakt ontvangen.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje van de 3 generaties

Absoluut top!

Top kwaliteit beeldjes van zeer goede materialen. Mooie betekenis.

• Omschrijf uw aankoop: Twee beeldjes voor Kerst

Klantvriendelijk en doelgericht bedrijf!

Net als voorgaande keren wederom een Willow Tree beeldje besteld, erg makkelijk menu via de website waar je zo doorheen loopt. In overleg in Zwolle afgehaald, netjes ingepakt voor Kerstmis zoals gevraagd. Een prachtig product aangeboden door een klantvriendelijk en doelgericht bedrijf. What you see is what you get!

• Omschrijf uw aankoop: Willow Tree beeldje You and Me

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

De bestelde beeldjes werden binnen een paar dagen keurig afgeleverd.

• Omschrijf uw aankoop: Twee beeldjes

Ik had 2 beeldjes besteld, 1 moeder met kind en 1 oma met kleinkind. Ik moet zeggen dat ze nog mooier zijn dan op de foto. Ben er heel blij mee.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Prachtige beeldjes, goede prijs/kwaliteit-verhouding en prima service

Zie hiervoor!

• Omschrijf uw aankoop: Cat dark & cat light

Keurige persoonlijke dienstverlening

Ik wilde graag een beeldje dat pas in het voorjaar beschikbaar kwam, maar werd op een alternatief gewezen dat al binnen een maand zou komen. Dit beeldje bleek ik nog mooier te vinden! Keurig persoonlijk geholpen en een mailtje zodra het beeldje voorradig was. Heel prettig!

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje

Ontroerend mooi

Helemaal zoals verwacht

We kochten enkele jaren geleden voor vrienden de beeldjes die hun gezin voorstelden. Dit jaar gaven we ze aan onszelf cadeau. De keuze was nogal overweldigend op de website, en soms toch nog beperkt omdat ik twee mama's zocht met zoontjes. Ze werden heel snel geleverd en we genieten er elke dag van als we ze zien.

• Omschrijf uw aankoop: Fantastisch

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon