Snel geleverd, goede communicatie en netjes verpakt

Heel blij met mijn willow tree beeldje voor mijn moeders 70e verjaardag!!

• Omschrijf uw aankoop: Willow tree my Sister My friend

Gisteren 2 mooie sets beeldjes binnengekregen! Binnen 3 dagen binnen. Met zorg ingepakt, mailcontact is ook super ik had een vraag en kreeg snel antwoord terug. Hier ga ik zeker veel meer bestellen om het begin van m'n kerststal uit te breiden. Heel erg bedankt Nynke van Zon.

• Omschrijf uw aankoop: Mooi en heel goed verpakt

Geweldig!

Super blij met het prachtige beeldje. In het echt nog mooier dan op de foto's. Zeker ook een aanrader om via dit bedrijf te bestellen. Het beeldje is netjes ingepakt en erg snel geleverd. Blij met de keuze!

• Omschrijf uw aankoop: Je t'aime beeldje

Simpel bestellen en altijd snel en goed verpakt geleverd.

Diverse beeldjes besteld en altijd keurig netjes en snel geleverd.

• Omschrijf uw aankoop: Drie engeltjes met een drievoudige verhoging.

levering volgensafspraak

• Omschrijf uw aankoop: 3 beeldjes

Zeer blij met de snelle levering

Na telefonisch contact zeer snelle levering

• Omschrijf uw aankoop: Engel van de hoop

Nog geen levering gehad

Ik vindt het vreemd dat ik een beoordeling zou moeten invoeren terwijl ik nog helemaal niks heb gezien van mijn bestelling. Ik hoop dat ik mijn bestelling nog op tijd krijg.

• Omschrijf uw aankoop: Engel met schapen

Zeer snelle levering

Snel geleverd en mooie beeldjes.

Goede service, veilig verpakt

Snelle service en netjes verpakt

prima!

Ik kende de beeldjes van Willow Tree wel, maar dit bedrijf van Nynke van Zon niet. Ik kan haar site aanbevelen, ik heb Nynke als zeer klantvriendelijk ervaren, zij geeft vertrouwen en levert bestelde aankopen snel en efficiënt.

• Omschrijf uw aankoop: beeldje

Snelle verzending en attente service

Snelle verzending en attente service.

• Omschrijf uw aankoop: Willow tree beeldjes

Alles perfect

Had voor mijn Dierbare Vrienden tgv hun 50ste Huwelijksjubileum t prachtige Beeldje Anniversary gekocht. T is zo intens MOOI. Ik had verzocht om feestelijke verpakking , Was geen probleem en kosteloos. Was ZO stijlvol mooi ingepakt .Helemaal blij mee. Snelle verzending . Alles perfect. Ik kom hier zeker terug.

• Omschrijf uw aankoop: Heb ik al gedaan

Goede en snelle levering

Vriendelijke mensen!

• Omschrijf uw aankoop: Engel

perfect

Mooie, ruime keuze, snelle verzending (helaas Post.nl wat minder, die stelde tot 3x toe haar leverdatum bij). Het was keurig en veilig verpakt. Voor een volgend kado weet ik jullie weer te vinden.

• Omschrijf uw aankoop: 2 beeldjes

Betrouwbare website met schitterend assortiment

Na het overlijden van mijn moeder heb ik engeltjes uitgezocht voor mijn zussen. Zij waren erg blij ermee en ook met de symboliek ervan. Ze zien er echt prachtig uit. Eentje bleek helaas gebroken tijdens het verzenden, contact opgenomen met de webshop en een nieuw beeldje toegestuurd gekregen. Echt een super goede service. Tijdens deze verdrietige periode een heel fijne en positieve ervaring. Dank je wel!

• Omschrijf uw aankoop: Diverse engeltjes

Had de beeldjes snel nodig. Smiddags telefonisch contact gehad. Ze waren op voorraad. Ze zijn voor 16:30 op de post gegaan. Volgende dag in huis. Zeer blije jarige. Mvg. Bianca van der Sluis

• Omschrijf uw aankoop: 10

Altijd erg tevreden

Ik vind het leuk om de beeldjes cadeau te geven, ik heb er al vaak iemand blij mee gemaakt

ZEER GOED!

Prachtige beeldjes! Snel geleverd !

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle levering ,goed ingepakt en ook goed bereikbaar.

Beeldjes besteld vader met 2 dochters om straks te geven met kerst. Ben helemaal tevreden hierover de beeldjes ontroerde zelfs mijn man.

• Omschrijf uw aankoop: vader met 2 dochters

Heel klantvriendelijk, ik werd elke stap op de hoogte gehouden van de situatie en uiteindelijk heb ik de beelden in goede orde, netjes verpakt, ontvangen.

• Omschrijf uw aankoop: Willow Tree"Shepherd and Stable Animals" Beeldjes en Zampognaro

Bijzonder

Vriendelijke mail

• Omschrijf uw aankoop: Prachtig

Goed geholpen!

Goed geholpen al was hetgene niet leverbaar .Wel wat anders besteld ,snelle levering.

• Omschrijf uw aankoop: Super

Duidelijke site, makkelijk proces, snel geleverd

Zoals verwacht verliep de bestelling probleemloos. Duidelijke informatie op de site, makkelijk besteld en een werkdag later al bezorgd.

• Omschrijf uw aankoop: Engel

Prettig

Mooie kerstbeeldjes bestelt, snelle afhandeling, mail gehad dat het misschien langer gaat duren, maar ze waren er voor ik er erg in had!

• Omschrijf uw aankoop: kerst

Snelle aflevering. Het zijn prachtige beeldjes!

Snelle aflevering. Het zijn prachtige beeldjes

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon